22 feb 2022

Upplev lyxen med Adria Astella

Är du ute efter en husvagn som har något utöver det vanliga? Adria Astella är en kombination av lyx, funktionalitet, komfort och design som tar ditt campande till en helt ny nivå. 

Adria Astella är en hybrid mellan en husvagn och en villavagn som tillverkas av Adria Mobil, ett ledande företag inom husvagnar och husbilar i Europa. Astella-serien är en av Adria Mobils flaggskeppsmodeller och erbjuder högkvalitativ design, innovativ teknik och enastående komfort.

Elegant interitör med högkvalitativa material

En av de mest imponerande funktionerna i Adria Astella-serien är dess eleganta interiör. Designen är modern och sofistikerad med högkvalitativa material och detaljer. Utrymmet har utformats för att maximera användbarheten och funktionaliteten, med smarta lösningar för förvaring och rörelsefrihet.

Upptäck ett enklare campingliv

Astella har också ett antal tekniska innovationer som gör campinglivet enklare och bekvämare. Till exempel finns det en automatisk klimatkontroll som anpassar temperaturen efter omgivningen, vilket innebär att du alltid kan hålla dig bekväm oavsett väderförhållandena. Dessutom finns det en smart belysningslösning som gör att du kan justera belysningen efter dina önskemål och skapa olika stämningar.

Astella har också en rad säkerhetsfunktioner, inklusive en stabiliseringsanordning som minskar risken för sladd eller vingling under körning. Dessutom finns det en omfattande uppsättning av säkerhetsanordningar för att säkerställa att du och dina medresenärer alltid är skyddade.

Egenskaper i en Adria Astella 704 HP 2020

  • 2,52 m bred och 8,992 m lång (inkl. dragkrok)
  • 4 bäddar
  • Vattenburen värme i golv och väggar
  • Dubbla glasdörrar i vardagsrum och sovrum med inbyggda värmekanaler
  • Takfönster och panoramafönster vid kök
  • Gasolugn och separat kyl och frys
  • Rikligt med förvaring
  • USB-uttag (12 och 2,30 volt)
  • Bäddsoffa
  • Välutrustat badrum med duschkabin, uppfällbart tvättställ och handdukstork

Ta en närmare titt

Är du intresserad av att se mer? Häng med Ronny på en guidad visning av Adria Astella 704 HP 2020. 

Kontakta oss / Öppettider

Liknande artiklar Alla artiklar

Barnkammarvagn - smidigt val för familjer

Är du ute efter det ultimata campingäventyret för hela familjen? Då är en barnkammarvagn det perfekta valet för dig! 
Modeller

Nya serien KABE Novum

Kabes stora nyhet modellår 2023 är serien Kabe Novum. Husbilen erbjuder hög kvalitét rakt igenom och här finns alla bekvämligheter i standardutförandet som ofta är tillval hos andra.
Modeller
Nyhet

Alpina - premiumvagn för året runt bruk

Söker du efter en premiumvagn som klarar av alla årstider? Då är exklusiva Alpina från Adria ett val för dig. Toppmodern husvagn med innovativ design.
Nyhet
Modeller
44.220.62.183