20 sep 2021

Adria Twin Sports

Möt nya generationen med Adria Twin Sports. Är du ute efter en sportvan eller familjevan? Varför inte både och? 

Möt nästa generations Twin Sportsvan!

Sports-modellerna kommer tilltala de mer äventyrliga, tack vare extra sovplats, vardagsrum och förvaringsutrymme.  Twin Sports är byggd på nya Fiat Ducato, med exklusivt designat pop-up tak och sovutrymme. Perfekt för sportiga människor med utomhusutrustning, passar lika bra för familjen som önskar det stora utrymmet. 
 
Twin Sports finns med tre olika planlösningar, allt för att passa de olika behoven. Vansen är designade för boende, där detaljerna spelar en viktig roll och varenda centimeter räknas. De innehåller moderna boendeytor med kvalitetsmöbler och mjuk inredning. Dessutom finns en 120x200 cm sovutrymme med bekväm säng, användbart förvaringsutrymme, USB-portar och läslampor. Sovrumstältet är tillverkat i akrylbaserade material för isolering, vattentålighet och andningsförmåga.
 
Välkomna in och upplev Twin Sports på Holmgrens Fritid!
 
 
Adria Twin Sports
Adria Twin Sports utrymme
Adria Twin Sports säng

Adria Twin Sports van
Adria Twin Sports kupé
Adria Twin Sports för äventyrliga

Liknande artiklar Alla artiklar

Barnkammarvagn - smidigt val för familjer

Är du ute efter det ultimata campingäventyret för hela familjen? Då är en barnkammarvagn det perfekta valet för dig! 
Modeller

Nya serien KABE Novum

Kabes stora nyhet modellår 2023 är serien Kabe Novum. Husbilen erbjuder hög kvalitét rakt igenom och här finns alla bekvämligheter i standardutförandet som ofta är tillval hos andra.
Modeller
Nyhet

Alpina - premiumvagn för året runt bruk

Söker du efter en premiumvagn som klarar av alla årstider? Då är exklusiva Alpina från Adria ett val för dig. Toppmodern husvagn med innovativ design.
Nyhet
Modeller
3.238.174.191