20 sep 2021

Adria Twin Sports

Möt nya generationen med Adria Twin Sports. Är du ute efter en sportvan eller familjevan? Varför inte både och? 

Möt nästa generations Twin Sportsvan!

Sports-modellerna kommer tilltala de mer äventyrliga, tack vare extra sovplats, vardagsrum och förvaringsutrymme.  Twin Sports är byggd på nya Fiat Ducato, med exklusivt designat pop-up tak och sovutrymme. Perfekt för sportiga människor med utomhusutrustning, passar lika bra för familjen som önskar det stora utrymmet. 
 
Twin Sports finns med tre olika planlösningar, allt för att passa de olika behoven. Vansen är designade för boende, där detaljerna spelar en viktig roll och varenda centimeter räknas. De innehåller moderna boendeytor med kvalitetsmöbler och mjuk inredning. Dessutom finns en 120x200 cm sovutrymme med bekväm säng, användbart förvaringsutrymme, USB-portar och läslampor. Sovrumstältet är tillverkat i akrylbaserade material för isolering, vattentålighet och andningsförmåga.
 
Välkomna in och upplev Twin Sports på Holmgrens Fritid!
 
 
Adria Twin Sports
Adria Twin Sports utrymme
Adria Twin Sports säng

Adria Twin Sports van
Adria Twin Sports kupé
Adria Twin Sports för äventyrliga

Liknande artiklar Alla artiklar

Möt nya fantastiska Supersonic!

Upplev Adrias nya Supersonic - husbilen med sofistikerad design och tidlös prestanda.
Modeller

KABE Royal 600 CXL: populär husvagn med ny planlösning

Den populära och uppskattade storsäljaren med hög komfort, design och teknik är nu kompletterad – med en helt ny planlösning. Kabe Royal 600 CXL tar den mysiga hemmakänslan till en ny nivå.
Modeller

Upplev lyxen med Adria Astella

Är du ute efter en husvagn som har något utöver det vanliga? Adria Astella är en kombination av lyx, funktionalitet, komfort och design som tar ditt campande till en helt ny nivå. Ersätt ditt friti...
Modeller
18.207.157.152