9 feb 2022

Nya KABE Estate, 2022 modell

En ny klassiker är född! Den populära Classic-modellen har fått sig ett rejält designlyft, så pass att den förtjänar ett nytt namn. Samma husvagn, men med en ny coolare form. Välkommen Estate!

KABE Estate interiör
KABE Estate kök
KABE Estate sovplats
KABE Estate

 

KABE Estate 2022

En ny klassiker

KABE Estate är instegsmodellen, perfekt som första husvagn för dig som vill ha den höga kvaliteten och stabila året-runt-egenskaper. Estate finns i olika storlekar att välja mellan. Ett prisvärt alternativ i modern design med inspiration från den stilrena enkelheten från 1950-talets inredning. 

Nya KABE Estate tar med sig alla grundläggande värden från den tidigare Classic-serien. Det är fortfarande en husvagnsserie för dig som vill ha en prisvärd husvagn i god kvalitet som kan användas hela året, med all den utrustning som krävs för ett riktigt bekvämt husvagnsliv. Samtidigt är KABE Estate något alldeles nytt och unikt.

Estate finns i 10 modeller och hela 17 planlösningar, vi hjälper dig hitta den som passar dina behov. 

Ett stilsäkert uttryck

KABE står för design, säkerhet och kvalitet. Vilket är något som genomsyras i de stilfulla, klassiska särdragen när husvagnen kommer rullande på vägen. Med sina genomtänkte detaljer och bekvämligheter får du en husvagn som håller hög standard och har exklusiv känsla inifrån och ut. 

Läs mer om KABE

 

KABE Estate pris

Hos oss på Holmgrens Fritid hittar du en mängd nya och begagnade KABE Estate husvagnar i olika prisklasser och årsmodeller, alltid till ett attraktivt pris.

Prislista KABE Estate 2022

 

 

Tillbehör_fritid.jpg

 

Tillbehör KABE husvagn

Komplettera din husvagn och ta din campingsemester till en ny nivå med tillbehör och extrautrustning från våra tillbehörsbutiker i Tenhult och Värnamo. I butikerna hittar du  ett brett sortiment av tillbehör, husvagnsdelar och reservdelar från KAMA Fritid. 

Beställ tillbehör online

Via en välsorterad webbshop kan du beställa snabbt och enkelt. (Tänk på att webbshopens lager är centralt och för att vara säker på att en vara finns på plats i våra butiker så ta kontakt oss innan.

Till webbshoppen

 

Kontakta oss

Liknande artiklar Alla artiklar

KABE Royal 600 CXL: populär husvagn med ny planlösning

Den populära och uppskattade storsäljaren med hög komfort, design och teknik är nu kompletterad – med en helt ny planlösning. Kabe Royal 600 CXL tar den mysiga hemmakänslan till en ny nivå.
Modeller

Upplev lyxen med Adria Astella

Är du ute efter en husvagn som har något utöver det vanliga? Adria Astella är en kombination av lyx, funktionalitet, komfort och design som tar ditt campande till en helt ny nivå. Ersätt ditt friti...
Modeller

Adria Twin Sports

Möt nya generationen med Adria Twin Sports. Är du ute efter en sportvan eller familjevan? Varför inte både och? 
Modeller
3.235.176.80