KABE Royal 600 CXL
23 feb 2022

KABE Royal 600 CXL: populär husvagn med ny planlösning

Den populära och uppskattade storsäljaren med hög komfort, design och teknik är nu kompletterad – med en helt ny planlösning. Kabe Royal 600 CXL tar den mysiga hemmakänslan till en ny nivå.

KABE Royal 600 CXL kök och vardagsrum
KABE Royal 600 CXL kök
KABE Royal 600 CXL sittgrupp

KABE Royal 600 CXL

Redan när du kliver in genom dörren i nya Royal 600 CXL möts du av ett mysigt, hemtrevligt och inbjudande vardagsrum. I vardagsrummet hittar du en extra bekväm och förlängd sittgrupp med gott om plats för familjemiddagar och spelkvällar. I soffans ryggstöd döljer sig ett höj- och sänkbart TV-fäste där du har möjlighet att fästa en TV med upp till 32 tums-skärm. Perfekt för dig som gärna njuter av mysiga filmkvällar, men som samtidigt tycker det är skönt att kunna gömma undan TV:n när den inte används. Ovanför sittgruppen finns en stor Heki II taklucka med härligt ljusinsläpp.

Royal 600 CXL är utrustad med ett helt nytt vinkelkök med fyrlågig spis och ugn, rymliga arbetsytor, smart inredda skåp och lådor, samt stort kylskåp med dubbelhängande dörrar. Snickerierna är inklädda i KABEs nya stilfulla träfolie, Nordic Oak, som snyggt matchar de gråmelerade bänkskivorna.

Badrummet är ljust och inbjudande med en toalett som går att vrida, ett tvättställ, en handdukstork, samt över- och underskåp. Med Royal 600 i DXL-utförande som tillval får du dessutom en separat duschkabin.  


Planlösning

KABE Royal PlanlösningRoyal-serien innehåller många uppskattade funktioner som självklart även finns i Royal 600 CXL. Bland annat:

  • Ergonomiskt formade dynor med fyra olika textilkollektioner och tre varianter i skinn
  • En centraldammsugare i en av sofforna
  • Utomhusdusch
  • Praktisk instegsgarderob
  • Trådlös laddplatta för mobiltelefoner
  • USB-uttag vid sängen
  • Golvvärmesystemet AGS II Pro
  • Den intelligenta manöverpanelen Kabe Smart D

 

KABE planerar att lansera nya Royal 600 CXL till sommaren, men du kan redan nu förhandsbeställa din alldeles egna Royal 600 CXL hos oss för leverans i höst!

Förhandsbeställ KABE Royal 600 CXL

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Liknande artiklar Alla artiklar

Upplev lyxen med Adria Astella

Är du ute efter en husvagn som har något utöver det vanliga? Adria Astella är en kombination av lyx, funktionalitet, komfort och design som tar ditt campande till en helt ny nivå. Ersätt ditt friti...
Modeller

Nya KABE Estate, 2022 modell

En ny klassiker är född! Den populära Classic-modellen har fått sig ett rejält designlyft, så pass att den förtjänar ett nytt namn. Samma husvagn, men med en ny coolare form. Välkommen Estate!
Modeller

Adria Twin Sports

Möt nya generationen med Adria Twin Sports. Är du ute efter en sportvan eller familjevan? Varför inte både och? 
Modeller
3.235.176.80