Holmgrens Fritid Västervik fyller 2 år - Varmt välkommen in och upptäck fantastiska erbjudanden
23 feb 2022

KABE Royal 600 CXL: populär husvagn med ny planlösning

Den populära och uppskattade storsäljaren med hög komfort, design och teknik är nu kompletterad – med en helt ny planlösning. Kabe Royal 600 CXL tar den mysiga hemmakänslan till en ny nivå.

KABE Royal 600 CXL kök och vardagsrum
KABE Royal 600 CXL kök
KABE Royal 600 CXL sittgrupp

KABE Royal 600 CXL

Redan när du kliver in genom dörren i nya Royal 600 CXL möts du av ett mysigt, hemtrevligt och inbjudande vardagsrum. I vardagsrummet hittar du en extra bekväm och förlängd sittgrupp med gott om plats för familjemiddagar och spelkvällar. I soffans ryggstöd döljer sig ett höj- och sänkbart TV-fäste där du har möjlighet att fästa en TV med upp till 32 tums-skärm. Perfekt för dig som gärna njuter av mysiga filmkvällar, men som samtidigt tycker det är skönt att kunna gömma undan TV:n när den inte används. Ovanför sittgruppen finns en stor Heki II taklucka med härligt ljusinsläpp.

Royal 600 CXL är utrustad med ett helt nytt vinkelkök med fyrlågig spis och ugn, rymliga arbetsytor, smart inredda skåp och lådor, samt stort kylskåp med dubbelhängande dörrar. Snickerierna är inklädda i KABEs nya stilfulla träfolie, Nordic Oak, som snyggt matchar de gråmelerade bänkskivorna.

Badrummet är ljust och inbjudande med en toalett som går att vrida, ett tvättställ, en handdukstork, samt över- och underskåp. Med Royal 600 i DXL-utförande som tillval får du dessutom en separat duschkabin.  


Planlösning

KABE Royal PlanlösningRoyal-serien innehåller många uppskattade funktioner som självklart även finns i Royal 600 CXL. Bland annat:

  • Ergonomiskt formade dynor med fyra olika textilkollektioner och tre varianter i skinn
  • En centraldammsugare i en av sofforna
  • Utomhusdusch
  • Praktisk instegsgarderob
  • Trådlös laddplatta för mobiltelefoner
  • USB-uttag vid sängen
  • Golvvärmesystemet AGS II Pro
  • Den intelligenta manöverpanelen Kabe Smart D

 

KABE planerar att lansera nya Royal 600 CXL till sommaren, men du kan redan nu förhandsbeställa din alldeles egna Royal 600 CXL hos oss för leverans i höst!

Förhandsbeställ KABE Royal 600 CXL

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Liknande artiklar Alla artiklar

Barnkammarvagn - smidigt val för familjer

Är du ute efter det ultimata campingäventyret för hela familjen? Då är en barnkammarvagn det perfekta valet för dig! 
Modeller

Nya serien KABE Novum

Kabes stora nyhet modellår 2023 är serien Kabe Novum. Husbilen erbjuder hög kvalitét rakt igenom och här finns alla bekvämligheter i standardutförandet som ofta är tillval hos andra.
Modeller
Nyhet

Alpina - premiumvagn för året runt bruk

Söker du efter en premiumvagn som klarar av alla årstider? Då är exklusiva Alpina från Adria ett val för dig. Toppmodern husvagn med innovativ design.
Nyhet
Modeller
3.238.117.130