23 jun 2022

Camp-let, den smidiga tältvagnen

Drömmer du om att kunna åka ut på olika äventyr och uppväcka olika fantastiska plater från ena dagen till nästa? En Camp-let är det perfekta valet om du inte har vill investera i en husvagn eller husbil men ändå vill bege dig ut på semester i det fria. Detta är kombinationen av det bästa av två världar – komforten hos en husvagn och friheten av ett tält.


Tältvagnen från Camp-let, en nyhet på Holmgrens Fritid 

Namnet Camp-let kommer från ”camp” som betyder att campa + ”let”, som betyder lätt.  Sedan år 1969 har dessa två ord har varit Camp-lets motto, då den första tältvagnen från Camp-let rullade ut från den danska fabriken. Idag är Camp-let-en modern klassiker anpassad efter dagens behov – både på vägen och på semestern. 

 

Camp-let_Classic_North_Trailer-1600px.jpg
Camp-let, enkel & smidig att dra efter bilen

 

Förvaring
Insida
Camp-Let

Så här fungerar camp-let

Camp-let är inte bara lätt att ta med på resan, den är också lätt att montera. Med en och samma rörelse reser du samtidigt både förtält och sovalkover. En Camp-let är också ultralätt vilket gör den utmärkt att dra efter bilen. Tältvagnen kan dras både av elbilar och mindre bilar om de är godkända för släp.

Steg 1
Steg 2
Steg 3

Frågor eller funderingar om Camp-let tältvagnar?

tove.lindvall@holmgrensfritid.se.jpg

Tove Lindvall
Säljare, Holmgrens Fritid Öggestorp

Kontakta Tove

 

Liknande artiklar Alla artiklar

Möt nya fantastiska Supersonic!

Upplev Adrias nya Supersonic - husbilen med sofistikerad design och tidlös prestanda.
Modeller

KABE Royal 600 CXL: populär husvagn med ny planlösning

Den populära och uppskattade storsäljaren med hög komfort, design och teknik är nu kompletterad – med en helt ny planlösning. Kabe Royal 600 CXL tar den mysiga hemmakänslan till en ny nivå.
Modeller

Upplev lyxen med Adria Astella

Är du ute efter en husvagn som har något utöver det vanliga? Adria Astella är en kombination av lyx, funktionalitet, komfort och design som tar ditt campande till en helt ny nivå. Ersätt ditt friti...
Modeller
44.192.65.228