Camp-let, den smidiga tältvagnen

Drömmer du om att åka ut på äventyr och upptäcka olika fantastiska plater? En Camp-let är det perfekta valet om du inte vill investera i en husvagn eller husbil men ändå vill bege dig ut på semester.


Tältvagnen från Camp-let, en nyhet på Holmgrens Fritid 

Namnet Camp-let kommer från ”camp” som betyder att campa + ”let”, som betyder lätt.  Sedan år 1969 har dessa två ord har varit Camp-lets motto, då den första tältvagnen från Camp-let rullade ut från den danska fabriken. Idag är Camp-let-en modern klassiker anpassad efter dagens behov – både på vägen och på semestern. 

 

Camp-let_Classic_North_Trailer-1600px.jpg
Camp-let, enkel & smidig att dra efter bilen

 

Förvaring
Insida
Camp-Let

Så här fungerar camp-let

Camp-let är inte bara lätt att ta med på resan, den är också lätt att montera. Med en och samma rörelse reser du samtidigt både förtält och sovalkover. En Camp-let är också ultralätt vilket gör den utmärkt att dra efter bilen. Tältvagnen kan dras både av elbilar och mindre bilar om de är godkända för släp.

 

Steg 1
Steg 2
Steg 3

Frågor eller funderingar om Camp-let tältvagnar?

magnus.alm@holmgrensfritid.se.jpg

Magnus Alm
Säljare, Holmgrens Fritid Öggestorp

Kontakta Magnus

 

Liknande artiklar Alla artiklar

Nya serien KABE Novum

Kabes stora nyhet modellår 2023 är serien Kabe Novum. Husbilen erbjuder hög kvalitét rakt igenom och här finns alla bekvämligheter i standardutförandet som ofta är tillval hos andra.
Modeller
Nyhet

Alpina - premiumvagn för året runt bruk

Söker du efter en premiumvagn som klarar av alla årstider? Då är exklusiva Alpina från Adria ett val för dig. Toppmodern husvagn med innovativ design.
Nyhet
Modeller
3.238.174.191