Tältvagn Camp-let North Isabella  Holmgrens Fritid
Smidig tältvagn

Välj Camp-let och gör det lätt att campa

Upptäck den smidiga tältvagnen, Camp-let. Det perfekta valet om du inte vill investera i ett fritidsfordon men ändå vill bege dig ut på semester i det fria. Anpassa och välj utrustning till din Camp-let utifrån dina behov!

Camp-let en funktionell och bekväm tältvagn 

Upplev den ultimata friheten på två hjul

Även om en Camp-let knappast märks när den fästs på din bil, erbjuder denna kompakta släpvagnstält många alternativ. Oavsett hur många ni är, oavsett om ni vill laga mat eller bara koppla av, finns det förvånansvärt mycket utrymme. Camp-let har lyxiga funktioner som kök, högkvalitativa sängar, ett stort uppehållsrum och generöst bagageutrymme, så du kan njuta av bekvämligheten samtidigt som du utforskar naturen. Dessutom finns möjligheten att förlänga din Camp-let tältvagn genom olika tillval.

Varje Camp-let tältvagn tillverkas i Danmark med användning av de bästa och mest hållbara materialen för att säkerställa långvarig prestanda och tillförlitlighet.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att bygga din ultimata Camp-let!

Utforska våra Camp-let i lager

 

SF_Camp-let_North_2-1200px.jpg
Mysigt utrymme med plats för hela familjen i en Camp-let.

 

Camp-let en smidigt och enkel tältvagn

Tack vare sin kompakta design är Camp-let lätt att hantera och ger fri sikt bakåt, vilket gör den idealisk för resor på vägen. Dess smidiga storlek gör den också lätt att förvara när den inte används. Vi erbjuder ett brett utbud av kvalitetsutrustning för din Camp-let, så att du kan anpassa din campingupplevelse efter dina önskemål och göra din tältvagn ännu mer bekväm och personlig.

Här finner du mer information om Camp-let priser och tillbehör:

Prislista för Camp-let    Broschyr för Camp-letHur fungerar tältvagnen från Isabella Camp-let?

Camp-let_Step by Step hur man sätter ihop camp-let.jpg
CAMP-LET

Vill du veta mer om Camp-let?

En Camp-let är det perfekta valet om du inte vill investera i en husvagn eller husbil men ändå vill bege dig ut på semester.

Läs mer om Camp-let här

 

 

3.234.244.181