Bästa kund, här kan du läsa vad vi gör mot Covid-19 på våra anläggningar.

Säg hej till KABE Estate

En ny klassiker är född! Den populära Classig-modellen har fått sig ett rejält designlyft, så pass att den förtjänar ett nytt namn. Samma husvagn praktiskt och tekniskt sett, men med en ny coolare form. Välkommen Estate!

Dela
2 sep 2021

En ny klassiker

KABE Estate är instegsmodellen, perfekt som första husvagn för dig som vill ha den höga kvaliteten och stabila året-runt-egenskaper. Estate finns i olika storlekar att välja mellan. Ett prisvärt alternativ i modern design med inspiration från den stilrena enkelheten från 1950-talets inredning. 

Nya KABE Estate tar med sig alla grundläggande värden från den tidigare Classic-serien. Det är fortfarande en husvagnsserie för dig som vill ha en prisvärd husvagn i god kvalitet som kan användas hela året, med all den utrustning som krävs för ett riktigt bekvämt husvagnsliv. Samtidigt är KABE Estate något alldeles nytt och unikt.

Estate finns i 10 modeller och hela 17 planlösningar, vi hjälper dig hitta den som passar dina behov. 

Ett stilsäkert uttryck

KABE står för design, säkerhet och kvalitet. Vilket är något som genomsyras i de stilfulla, klassiska särdragen när husvagnen kommer rullande på vägen. Med sina genomtänkte detaljer och bekvämligheter får du en husvagn som håller hög standard och har exlustiv känsla inifrån och ut. 

Välkommen in, vi hjälper dig hitta den perfekta husvagnen just för dina behov.

Läs mer om KABE

 

KABE Estate interiör
KABE Estate kök
KABE Estate sovplats
KABE Estate

Liknande nyheter Alla nyheter

Så nysatsar Holmgrens på husvagnar och husbilar

- det är nya utmaningen: "Ska fungera lite som ett däckhotell"
Nyheter