Bästa kund, här kan du läsa vad vi gör mot Covid-19 på våra anläggningar.

Boka tid för stenskottslagning av vindrutan
Holmgrens Bilglas

Boka tid för stenskottslagning av vindrutan

KAMPANJ

Just nu 0 kr! 

Fram till 31 mars 2021 bjuder vi på självrisken vid stenskottslagning*, vilket innebär att du inte behöver betala något för lagningen av stenskott. Vi sköter dessutom kontakten med ditt försäkringsbolag och hanterar alla papper och ärenden. Smidigt, eller hur?

*gäller bara självrisken vid stenskottslagning, om det behöver bytas ruta tillkommer kostnaden för självrisken, våra kundmottagare kommer att informera om detta innan i så fall. 

Vi hjälper dig med ditt stenskott eller att byta vindruta på din bil

Ofta går ett stenskott att laga enkelt utan att behöva byta vindruta. Är stenskottet däremot större eller skulle spricka mer så att rutan inte går att laga, kan vi även hjälpa dig med att byta hela vindrutan med originaldelar för att garantera att den uppfyller de höga säkerhetskraven.

Fördelar med att anlita oss på Holmgrens Bil

  • Märkesspecifika kalibreringsverktyg
  • Original reservdelar för din vindruta
  • Expert kompetens på våra egna varumärken
  • Vi har kontakten med ditt försäkringsbolag och du betaler enkelt självrisken direkt till ossOriginaldelar för vindrutor

På Holmgrens bil har vi expertkompetens inom våra egna varumärken och arbetar endast med högkvalitativa originaldelar för våra vindrutor. Tillsammans med säkra kalibreringsverktyg säkerställer vi att bytet eller lagningen av skottskada uppfyller de höga säkerhetskraven.

 

Hur vet jag om det räcker med en stenskottslagning?

Om vindrutan är sprucken, stenskottet är större än 25 mm i diameter, rutan har fler än 3 stenskott eller om stenskottet är placerat i närheten från fönsterkanten eller i förarens siktfält behöver din vindruta bytas.


Grön zon
Vindrutan går att reparera.

Gul zon
Våra experter bedömmer om vindrutan går att reparera.

Röd zon
Hela vindrutan behöver bytas.

Kontakta Holmgrens Bilglas

Så här går det till
Så här går det till

Vill du veta mer om stenskottslagning?

Läs mer
Så här går det till
Så här går det till

Vill du veta mer om vindrutebyte?

Läs mer