Bilglas - boka tid för stenskottslagning eller rutbyte
Holmgrens Bilglas

Bilglas - boka tid för stenskottslagning eller rutbyte

Vi är auktoriserad serviceverkstad för följande varumärken

 

Vi hjälper dig med allt kring bilglas

Ofta går ett stenskott att laga enkelt utan att behöva byta vindruta. Är det däremot större eller skulle spricka mer så att rutan inte går att laga, kan vi även hjälpa dig med att byta hela vindrutan med originaldelar för att garantera att den uppfyller de höga säkerhetskraven.

Fördelar med att anlita oss på Holmgrens Bil

 • Märkesspecifika kalibreringsverktyg
 • Bara original vindrutor och reservdelar
 • Expertkompetens på våra egna varumärken
 • Vi tar kontakten med ditt försäkringsbolag och du betalar enkelt självrisken direkt till ossBil glas

Original vindrutor

På Holmgrens bil har vi expertkompetens inom bilglas på våra egna varumärken och arbetar endast med högkvalitativa originaldelar för våra vindrutor. Tillsammans med säkra kalibreringsverktyg säkerställer vi att bytet eller lagningen av skottskada uppfyller de höga säkerhetskraven.

 

 

Stenskottsplåster 

Stenskottsplåster är en smart och kostnadseffektiv lösning för att hantera små skador på din bilruta. Stenskottsplåster är utformade som en provosorisk lagning för stenskott och små sprickor i vindrutan. Det är bra att sätta plåstret på din skada så snabbt som möjligt för att undvika att stenskottet blir större. I vissa fall kan det räcka med ett stenskottsplåster och du kan vänta med att laga stenskottet hos en verkstad. 

 1. Att reparera skadan med stenskottsplåster är betydligt billigare än att byta hela vindrutan. Det sparar dig pengar och kan förhindra en dyrare reparation eller vindrutebyte om skadan förvärras.

 2. Att använda stenskottsplåster är en snabb och smidig process. Du kan ofta utföra reparationen själv eller få hjälp av en professionell på några minuter, vilket sparar tid och besvär.

 3. En väl underhållen vindruta är avgörande för din säkerhet på vägen. Stenskottsplåster återställer styrkan i glaset och hjälper till att behålla dess konstruktion.

 4. Genom att reparera din vindruta istället för att byta ut den, minskar du ditt ekologiska fotavtryck genom att minska avfall och resursanvändning. Med stenskottsplåster kan ett vindrutebyte undvikas!

Nästa gång du upptäcker ett stenskott, använd ett stenskottsplåster från Holmgrens Bil och bevara din vindruta i bästa skick.

 

Stenskottsplåster
Hitta dina stenskottsplåster hos närmsta Holmgrens Bil!

 

Med ny vindruta ser du bättre och behåller bilens kvalité
TA VÄGEN MOT EN GLASKLAR VÅR

Byt vindruta - Få 1.000kr i värdecheck att använda vid ditt nästa besök

Att köra runt med en trasig vindruta kan försämra säkerheten i din bil. Boka en tid för vindrutebyte innan 30 april så får du en värdecheck på 1.000kr att använda vid ditt nästa besök i vår butik eller verkstad.*

 • Auktoriserad serviceverkstad.

 • Vi erbjuder alltid originaldelar.

 • Vi säkerställer och kalibrerar vindrutan efter den höga tekniken i bilen.

 • Just nu får du 15% rabatt på nya torkarblad i samband med byte av din vindruta**

Läs villkoren här

 

Boka din tid nu
Så här går det till

Vill du veta mer om stenskottslagning?

Läs mer
Så här går det till

Vill du veta mer om vindrutebyte?

Läs mer

Kontakta din närmsta anläggning

34.204.169.230