Holmgrens Bilglas

Laga stenskott?

Om du får ett stenskott är det viktigt att det lagas snabbt innan skadan blir förvärras. Vi hjälper dig! Boka snabbt och smidigt hos oss.

Boka nu

KAMPANJ

Laga stenskott - just nu bjuder vi på självrisken vid stenskottslagning!*

Boka

*Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden och gäller endast våra egna varumärken. Gäller tom 31 dec 2022.

Ofta går det att laga stenskott enkelt utan att behöva byta ruta.  Är stenskottet större så det inte går att laga kan vi istället byta hela rutan. Stenskottslagning i tid innebär en stor besparing både för dig och miljön.

Det är bra att laga stenskott så snabbt som möjligt så att skadan inte blir värre. Ju längre du väntar med att laga stenskott desto större risk är det att vindrutan spricker och att du får byta den helt och hållet. Spricker vindrutan försämras trafiksäkerheten eftersom du helt enkelt ser sämre.

Ett stenskott är en skada på en bils vindruta orsakad av att en mindre sten flugit in i den. Det sker oftast då framförvarande bil gör en manöver på en grusväg som leder till att småsten sprätter iväg. Stenskott kan även skada lacken på bilen.

Laga stenskott på Holmgrens Bil

Stenskottslagning på vindrutan kan är en ganska enkel procedur. Kom gärna in till oss på Holmgrens Bil så löser vi det till en betydligt lägre kostnad än vad du får betala för ett nytt bilglas. Vi kan bland annat laga stenskott i Helsingborg, Norrköping och större delen av Småland.

Hur stora hål efter stenskott kan man laga?

Så länge ett stenskott inte är större än 25 mm i diameter och det inte finns fler än tre stenskott i vindrutan kan vi göra en stenskottslagning. Sitter de nära fönsterkanten eller mitt i synfältet måste dock vindrutan bytas ut.

 


Grön zon

Rutan går att reparera.

Gul zon

Våra experter bedömmer om rutan går att reparera.

Röd zon

Hela rutan behöver bytas.

 


 

Du betalar bara självrisken för att laga stenskott

Så länge du har en bilförsäkring så täcker den allt utom självrisken när du behöver laga stenskott. Priset för att laga stenskott är vanligtvis runt 200 kronor, om du inte har en försäkring som täcker stenskott helt och hållet. Vi löser byråkratin med försäkringsbolaget och gör en stenskottslagning på omkring 30 minuter. Under tiden är du välkommen att dricka en kopp kaffe. Att försäkringen täcker kostnaden innebär att det inte lönar sig att laga stenskott själv med ett av de kit som finns i handeln.

Kontakta Holmgrens Bilglas

35.172.223.251