kampanjer nissan transportbilar

Nissan Kampanjer och Erbjudanden

Med hjälp av filter kan du sortera mellan olika transportbilar Nissan-kampanjer 

Ute efter en begagnad Nissan? Kika här

Vilka behov vill du tillgodose med en Nissan transportbil?

Nissan har ett brett utbud av bilar med stor lastkapacitet. Oavsett om du är ute efter en Nissan skåpbil, en Nissan pickup eller en Nissan van har du stora chanser att hitta en modell med en utrustning, en prislapp och lastkapacitet som passar perfekt utifrån dina behov. En Nissan transportbil kan passa dig med ett mindre företag som behöver köra varor till och från en postterminal, eller privatpersoner som bor på landsbygden och har behov av extra lastkapacitet. Många företag med en lite större bilpark väljer Nissan. Välkommen att höra av dig till oss på Holmgrens Bil för att boka en provtur om du vill veta varför Nissan transportbilar är så populära.

Nissan transportbilar är pålitliga

Japanska Nissan har många marknadsandelar när det gäller transportbilar. Märket är känt för att göra bilar som ofta ger överraskande hög prestanda – om man utgår från vad de faktiskt kostar. Detta märker du om du jämför deras transportbilar med motsvarande modeller från andra märken. En Nissan transportbil är ett pålitligt val för dig som söker en arbetsbil som gör sitt jobb i alla lägen, eller om du vill ha ett flexibelt fordon med stor lastkapacitet privat.

Välj gärna en Nissan el transportbil

Nissan har länge legat i framkant när det gäller satsningar på eldrivna bilar. Det gäller inte bara mindre personbilar utan de har laddhybrider och 100 % eldrivna transportbilar i sitt modellprogram. Många företag med en bilpark som mest används i stadstrafik har gått över till Nissan transportbilar med elmotor. Räckvidden är överraskande bra, även om du kör dem tungt lastade. Om vi ser till hur smidigt det är att installera laddboxar och laddstolpar är tiden inne för elfordon. En Nissan el transportbil är både smidig att köra och ekonomisk att äga. Den behöver inte mycket service och det är förstås betydligt billigare att ladda än att tanka ett fordon.

100.26.179.41