Privatleasing BWW
Privatleasing BMW, kampanj

BMW Privatleasing

Nu kan du privatleasa en BMW utan att ta risk för restvärde. BMW Leasing är ett enkelt sätt att köra en ny BMW utan kontantinsats. Ta hjälp av filter för att sortera alla våra privatleasingkampanjer.

Kontakta oss

Jag är intresserad av att privatleasa en BMW

Vilken modell är du intresserad av?
BMW 1 Serie
BMW 2 Serie
BMW 3 Serie
BMW 5 Serie
BMW iX3
BMW X1
BMW iX1
BMW iX
En annan BMW modell/Vet ej
Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas
Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar mina personuppgifter

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.


*De beräknade månadskostnaderna för privatleasing är preliminära och kan påverkas av flera faktorer, till exempel ränteutveckling och eventuell miljöbonus.

Fördelar med att leasa BMW

De viktigaste fördelarna med BMW privatleasing:

  • Kör en åtråvärd premiumbil utan att behöva betala kontantinsats
  • Inte behöver tänka på bilens restvärde
  • Alltid köra en ny bil
  • Välj en bil med rätt egenskaper utifrån dina önskemål
  • BMW privatleasing är enkelt och fritt från bekymmer
  • Vill du ha lägre månadsavgift - Välj själv din första förhöjd hyra för att anpassa din månadsavgift. Nu kan du sänka din månadsavgift genom att gå in med 20 000 kr som första förhöjd hyra när du ska leasa BMW.
BMW 1 Serie
BMW 2-serie Gran Coupé
BMW 3 Serie Touring
BMW 5 Serie Touring
BMW iX3
BMW i3s
BMW X1 Hybrid
BMW Privatleasing

Att leasa BMW är det trygga valet

År efter år visar tester att BMW är säkrare än genomsnittsbilen. Samtidigt har BMW alltid gjort bilar för tävlingsbanorna och det är något som gagnar hela modellprogrammet. BMW privatleasing innebär helt enkelt att du får en trygg och säker bil i toppklass, men att du slipper de krav som medföljer av att äga en bil.

 

BMW Privatleasing på Holmgrens Bil

Om du är intresserad av BMW privatleasing har du hittat rätt. Att leasa BMW hos Holmgrens Bil är ett bekvämt och enkelt sätt att köra en ny bil av hög klass. Du behöver inte tänka på restvärde eller värdeminskning, utan du kör din BMW i två eller tre år, beroende på hur leasingavtalet ser ut. Sedan lämnar du tillbaka bilen. Privat leasing av BMW innebär för de flesta ett byte till en ny BMW när kontraktstiden är slut. Du kör alltså alltid en BMW i toppskick som leasingkund hos oss.

 

Få ekonomisk överblick med BMW leasing

Om du väljer privatleasing BMW istället för att köpa en bil slipper du betala kontantinsats. Du får god ekonomisk överblick i och med att leasingen inkluderar service varje månad. Vi på Holmgrens Bil har arbetat länge med BMW leasing privat. Du är välkommen att höra av dig till oss om du har frågor om vad som gäller vid privatleasing av en bil från BMW.

 

BMW privatleasing ger dig många bra alternativ

Ska du leasa bil är tyska BMW alltid ett säkert val. Det är inte utan anledning som BMW alltid rankats som ett av bilvärldens mest attraktiva varumärken. BMW privatleasing är ett utmärkt alternativ för många som värdesätter den höga komfort och stora körglädje som detta premiummärke är känt för. Företaget har ett så stort modellprogram att de flesta kan hitta en passande BMW för privatleasing. Det gäller oavsett om du är ute efter en pigg och lättkörd stadsbil eller en rymlig bil för hela familjen med komfort i världsklass.

 

BMW har några av världens trognaste kunder

Att privatleasa BMW är att unna sig en körupplevelse utöver det vanliga och många som börjat köra BMW byter ogärna till ett annat märke. Gillar du variation? Då kan du alltid byta till en annan modell från BMW när det är dags att förnya leasingavtalet.

 

Privatleasing BMW -  kampanjer

Hos oss kan utnyttja en generös BMW leasing kampanj. Vi har paket där all service ingår när du väljer att leasa en BMW. Många blir förvånade över hur ekonomiskt det är med BMW privatleasing. Vi har många modeller så som BMW i3 privatleasing, BMW 1-serie privatleasing och BMW iX privatleasing. Hör av dig så tittar vi på vilken modell som passar dig bäst.

Ute efter en begagnad BMW? Kika här

34.239.158.223