Hyundai Service - Boka här
Holmgrens Verkstad

Hyundai Service - Boka här

hyundai service

Hyundai Service

Denna service är utformad efter dig som kör Hyundai – och hanteras på ett professionellt sätt i alla delar av serviceprocessen. Du kan vara säker på alla föreskrifter från fabriken kommer att följas. Men inte nog med det, du kan också vara säker på att vi alltid endast använder Hyundai originaldelar.


Hyundai Service

Hyundai service är anpassad efter just din bil. En perfekt lösning för dig som kör Hyundai.

  • Oljebyte
  • Bromsfunktion
  • Utsläpp och upphängning
  • Och mycket mer...

 

Hyundai 5+ service pris
Det bästa för din Hyundai

Hyundai Service 5+

Hyundai Service 5+ till ett fast och lågt pris på 1.795kr* som hjälper dig säkerställa att din Hyundai är i toppskick. Låt våra specialutbilade och auktoriserade tekniker ta hand om din bil så att du kan fokusera på annat.

 


Boosta tryggheten med Hyundai 5 + service

Är din Hyundai äldre än 5 år? Då har Hyundai tagit fram ekonomiservice. Låt våra specialutbildade Hyundai-tekniker säkerställa driftsäkerheten i din bil till ett fast och lågt pris på 1.795kr*. Vi rekommenderar att du ger din bil service även om du inte upplevt några problem, allt för att se till att hitta eventuella fel i god tid och att allt fungerar friktionsfritt. Njut av bekymmersfri körning och låt andrahandsvärdet stabiliseras med Hyundai 5 + service.

 

Vill du veta mer om Hyundai 5+ service? 

Kolla på filmen ->

Har du frågor eller vill ha hjälp med bokning?

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas
Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar min personuppgifter.

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

100.26.179.41