Köp friktionsdäck 2024

Ett friktionsdäck är ett vinterdäck utan dubb. De har ett mönster och gummi med högre funktion som gör dem lämpliga för vinterkörning. Fördelen med friktionsdäck är att de låter mindre och har lägre rullmotstånd än dubbdäck. Dessutom ger de mindre slitagepartiklar vilket bidrar till en bättre luftkvalitet. Däremot har de inte lika bra grepp på is utan passar bäst när du kör på blöta underlag eller torr asfalt. Köp nya dubbdäck online eller låt våra däckexperter hjälpa dig.

Kontakta oss här

Välj bästa friktionsdäck hos oss på Holmgrens Bil

Hos oss på Holmgrens Bil hittar du ett stort sortiment av nya friktionsdäck och begagnade friktionsdäck som är lämpligast för din bil. Med vår sökfunktion hjälper vi dig att lista de bästa friktionsdäcken efter dina önskemål och krav.

Test av bästa friktionsdäcken 2024

På Holmgrens Bil hittar du de bästa friktionsdäcken för alla behov, bilar, underlag och plånböcker. Vi har de nya däcken som vunnit bäst i test, som exempelvis Goodyear UltraGrip Ice. Det är ett dubbfritt däck som vunnit bäst i test flera år på raken.

Nya friktionsdäck - Vi hjälper dig välja rätt för din bil

När du letar efter nya friktionsdäck eller  begagnade friktionsdäck är det viktigt att välja rätt storlek och modell som passar din bil. Våra däckexperter hjälper gärna dig med rådgivning och expertis för att hjälpa dig att välja de bästa friktionsdäcken för just din bil.

Begagnade friktionsdäck online

Ta snabbt reda på vilka begagnade friktionsdäck som passar din bil genom att fylla i din bils registreringsnumret ovan. För den som söker ett budgetvänligt alternativ och kanske ett billigare alternativ så är begagnade friktionsdäck en bekväm lösning. Leta efter beganade friktionsdäck online i lugn och ro, sen kan du hämta upp dem på en däckverkstad nära dig. 

Billiga friktionsdäck med kvalitet

Här på Holmgrens Bil hittar du de bästa friktionsdäcken från alla stora tillverkare och i alla prisklasser. För dig som värdesätter priset har vi billiga alternativ som håller hög kvalitet och säkerhet. Vi erbjuder begagnade däck och nya friktionsdäck i bra skick. På Holmgrens Bil sätter vi din säkerhet först. Därför är alla däck kontrollerade av våra däckexperter innan de säljs.

Begagnade friktionsdäck priser

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på begagnade friktionsdäck, vilket gör det möjligt för dig att spara pengar utan att kompromissa med säkerheten på vägarna. Våra prisvärda alternativ ger dig högkvalitativa däck till förmånliga priser.

Vi har nya friktionsdäck till din bil

Vi har friktionsdäck i flera storlekar och dimensioner. Enklast är att söka online med ditt registreringsnummer ovan för att få däck som passar just din bil. Men det går även att söka efter friktionsdäck genom välja din bils varumärke och modell. Vi har nya friktionsdäck från olika varumärken, exempelvis:

byta sommardäck, Däckbyte & Hjulskifte, byta däck, byta hjul, byta vinterdäck
Däckverkstad | Däckbyte

Vi hjälper dig byta till sommardäck!

Slipp att skifta hjulen själv, våra däckverkstäder hjälper gärna dig att byta till sommardäcken!  

Boka tid här
Köpa vinterdäck, vinterdäck 2023
Var ute i god tid

Vi har sommardäck till dig!

Köp sommardäck hos vår däckverkstad. Vid köp av fyra kompletta sommarhjul bjuder vi på en säsong förvaring.

Köp sommardäck

Vad betyder däckmärkningen?

 

Däck-dimensioner.png

 

Varför ska du köpa däck på Holmgrens Bil?

Hos oss på Holmgrens Bil finner du alltid ett brett sortiment av kompletta hjul, däck och fälgar för att du ska kunna hitta något som passar just din bil. Vi har erbjuder  både begagnade däck och nya däck samt original BMW däck, Ford däck, Hyundai däck, MG däck, MINI däck och Nissan däck. Kvalitetsdäck från de största tillverkarna, köpa sommardäck och vinterdäck smidigt och enkelt online i vår däckshop. Om du behöver köpa dubbdäck eller friktionsdäck har vi ett stort utbud däck som är anpassade för vårt nordiska klimat.

Varmt välkommen att köpa däck hos oss på Holmgrens Bil! 

Däckhotell ingår när du köper kompletta däck

Gäller både vid köp av kompletta nya och begagnade däck.

Begagnade hjul alltid med god kvalitet

Vi är noga med din säkerhet och säljer alltid hjul som är kontrollerade av våra däckexperter.

Vi tar hand om dina gamla däck

Du behöver bara lämna bilen hos oss så byter vi till nya fräscha däck och tar hand om dina gamla däck.

VÅRA DÄCK VARUMÄRKEN

Goodyear.png
Kumho däck.png
 Friktionsdäck 2024
3.233.232.160