Välj bäst friktionsdäck här på Holmgrens Bil

Ett friktionsdäck är ett vinterdäck utan dubb. De har ett mönster och gummi med högre funktion som gör dem lämpliga för vinterkörning. Fördelen med friktionsdäck är att de låter mindre och har lägre rullmotstånd än dubbdäck. Dessutom ger de mindre slitagepartiklar vilket bidrar till en bättre luftkvalitet. Däremot har de inte lika bra grepp på is utan passar bäst när du kör på blöta underlag eller torr asfalt. 

Hos oss på Holmgrens Bil hittar du ett stort sortiment av friktionsdäck som är lämpligast för din bil. Med vår sökfunktion hjälper vi dig att lista de bästa friktionsdäcken efter dina önskemål och krav.

Test av bästa friktionsdäcken 2022

På Holmgrens Bil hittar du de bästa friktionsdäcken för alla behov, bilar, underlag och plånböcker. Vi har däcken som vunnit bäst i test, som exempelvis Goodyear UltraGrip Ice. Det är ett dubbfritt däck som vunnit bäst i test flera år på raken.

Billiga friktionsdäck med kvalitet

Här på Holmgrens Bil hittar du de bästa friktionsdäcken från alla stora tillverkare och i alla prisklasser. För dig som värdesätter priset har vi billiga alternativ som håller hög kvalitet och säkerhet. Vi erbjuder även begagnade däck i bra skick. På Holmgrens Bil sätter vi din säkerhet först. Därför är alla begagnade däck kontrollerade av våra däckexperter innan de säljs.

3.238.204.167