Välj bäst friktionsdäck här på Holmgrens Bil

Ett friktionsdäck är ett vinterdäck utan dubb. De har ett mönster och gummi med högre funktion som gör dem lämpliga för vinterkörning. Fördelen med friktionsdäck är att de låter mindre och har lägre rullmotstånd än dubbdäck. Dessutom ger de mindre slitagepartiklar vilket bidrar till en bättre luftkvalitet. Däremot har de inte lika bra grepp på is utan passar bäst när du kör på blöta underlag eller torr asfalt. 

Hos oss på Holmgrens Bil hittar du ett stort sortiment av nya friktionsdäck och begagnade friktionsdäck som är lämpligast för din bil. Med vår sökfunktion hjälper vi dig att lista de bästa friktionsdäcken efter dina önskemål och krav.

Test av bästa friktionsdäck 2023

På Holmgrens Bil hittar du de bästa friktionsdäcken för alla behov, bilar, underlag och plånböcker. Vi har de nya däcken som vunnit bäst i test, som exempelvis Goodyear UltraGrip Ice. Det är ett dubbfritt däck som vunnit bäst i test flera år på raken.

Billiga friktionsdäck med kvalitet

Här på Holmgrens Bil hittar du de bästa friktionsdäcken från alla stora tillverkare och i alla prisklasser. För dig som värdesätter priset har vi billiga alternativ som håller hög kvalitet och säkerhet. Vi erbjuder även begagnade däck i bra skick. På Holmgrens Bil sätter vi din säkerhet först. Därför är alla begagnade däck kontrollerade av våra däckexperter innan de säljs.

byta sommardäck, Däckbyte & Hjulskifte, byta däck, byta hjul, byta vinterdäck
Däckverkstad

Vi hjälper dig byta däck!

Slipp skifta hjul själv, våra däckverkstäder hjälper gärna dig!  

Däckbyte - Boka tid här
Köpa vinterdäck, vinterdäck 2023
Var ute i god tid

Vi har vinterdäck till dig

Vid köp av fyra hjul hos oss bjuder vi på en säsong förvaring! 

Vinterdäck

Vad betyder däckmärkningen?

 

Däck-dimensioner.png

 

Varför ska du köpa däck på Holmgrens Bil?

Hos oss på Holmgrens Bil finner du alltid ett brett sortiment av kompletta hjul, däck och fälgar för att du ska kunna hitta något som passar just din bil. Vi har erbjuder  både begagnade däck och nya däck samt original BMW däck, Ford däck, Hyundai däck, MG däck, MINI däck och Nissan däck. Kvalitetsdäck från de största tillverkarna, köpa sommardäck och vinterdäck smidigt och enkelt online i vår däckshop. Om du behöver köpa dubbdäck eller friktionsdäck har vi ett stort utbud däck som är anpassade för vårt nordiska klimat.

Varmt välkommen att köpa däck hos oss på Holmgrens Bil! 

Däckhotell ingår när du köper kompletta däck

Gäller både vid köp av kompletta nya och begagnade däck.

Begagnade hjul alltid med god kvalitet

Vi är noga med din säkerhet och säljer alltid hjul som är kontrollerade av våra däckexperter.

Vi tar hand om dina gamla däck

Du behöver bara lämna bilen hos oss så byter vi till nya fräscha däck och tar hand om dina gamla däck.

VÅRA DÄCK VARUMÄRKEN

Goodyear.png
Kumho däck.png
 Friktionsdäck 2023
3.233.221.90