Maximera din bils säkerhet med Kumho friktionsdäck

Välj Kumho friktionsdäck om du vill få ut det mesta av din bil. Tillverkaren förbättrar ständigt sina däck, och är idag en av de främsta tillverkarna inom däckindustrin. Med Kumho friktionsdäck kan du känna dig säker när du är ute och kör på vägarna. Däcken hanterar vattensamlingar, slask och djupsnö utan problem. Hos oss på Holmgrens Bil finns Kumho friktionsdäck i flera storlekar, prisklasser och kvalitetsnivåer.

Hitta de Kumho friktionsdäck som passar din bil bäst

Vi har ett stort sortiment av Kumho friktionsdäck som passar din bil. Det är inte alltid lätt att hålla reda på alla storlekar och prisklasser. Tack vare sökfunktionen här på vår hemsida kan du snabbt och enkelt hitta alla däckmodeller som passar din bil. Du har även möjlighet att finjustera din sökning för att hitta däcken som är billigast eller de som har maximal prestanda. Fyll i din bils registreringsnummer så listas dina alternativ direkt.

Passa på att byta in dina gamla däck

Är däcken som sitter på din bil fortfarande i bra skick? Då kan du passa på att byta in dina gamla däck här på Holmgrens Bil samtidigt som du monterar dina nya Kumho friktionsdäck. 

3.236.225.157