Hur bra är Kumho däck? 

Kumho däck utmärker sig genom att erbjuda ett omfattande sortiment av högkvalitativa däck. En av deras största fördelar är att de har däck som passar vårt utmanande klimat här i Sverige, samtidigt som de erbjuder alternativ för mer tropiska klimat. Kumho är en framstående däcktillverkare inom rallydäck och de är även kända för sina miljövänliga däck med låg bränsleförbrukning och minimalt rullmotstånd.

Kumho däck kvalitet

Med Kumho finns det en mängd olika utföranden och typer att välja mellan. Oavsett vilka specifika egenskaper du söker eller vilken typ av bil du kör, kan du vara säker på att hitta ett Kumho däck som uppfyller dina förväntningar. Kumho strävar efter att erbjuda kvalitetsdäck som passar alla dina behov och krav, vilket gör dem till ett pålitligt val för bilförare som vill ha både prestanda och pålitlighet på vägen.

Köpa Kumho däck

Köp Kumho däck för enastående prestanda och pålitlig kvalitet. Oavsett väderförhållanden eller bilmodell, erbjuder Kumho däck ett brett utbud av högkvalitativa däck som levererar överlägset grepp, säkerhet och komfort på vägen. Välj Kumho däck för en trygg och smidig körupplevelse.

Bäst grepp med Kumho däck

Med Kumho däck kan du känna dig trygg med att ha bästa möjliga grepp på vägen. Oavsett vilket väglag du kör på eller i vilket väder. Bra grepp är den i särklass viktigaste egenskapen hos ett Kumho däck. Med ett optimalt grepp kan du känna dig säker på vägarna med att dina Kumho sommardäck och Kumho vinterdäck hjälper att korta ner bromssträckan. Och det är kanske det viktigaste säkerhetstestet som finns.

Var kommer Kumho däck ifrån?

- Kumho är koreansk kvalitet och precision

Kumho Tires grundades 1960 i Sydkorea. Idag är de en av världens största däcktillverkare. De arbetar ständigt med att utveckla sina Kumho däck för att alltid ligga i framkant. Oavsett om du söker sommardäck, vinterdäck, dubbdäck eller friktionsdäck så har Kumho något som passar ditt fordon. Trots att utbudet av Kumho är enormt är det lätt att hitta rätt modell och storlek. Fyll i registreringsnummer eller bilmodell här ovan så listar vi alla kumho däck som är lämpliga för just din bil.

Kumho-dack-2023.png
Kumho logotyp

 

Byt till Kumho däck hos oss

När du köper Kumho hos oss på Holmgrens Bil ser vi till att de sitter säkert när du rullar ut från vår verkstad. Självklart tar vi hand om dina gamla däck så att du slipper tänka på det. Dessutom bjuder vi på gratis däckhotell inkl. däckbyte, hela första säsongen när du köper fyra kompletta hjul hos oss.

 

byta sommardäck, Däckbyte & Hjulskifte, byta däck, byta hjul, byta vinterdäck
Däckverkstad | Däckbyte

Vi hjälper dig byta till sommardäck!

Slipp att skifta hjulen själv, våra däckverkstäder hjälper gärna dig att byta till sommardäcken!  

Boka tid här
Köpa vinterdäck, vinterdäck 2023
Var ute i god tid

Vi har sommardäck till dig!

Köp sommardäck hos vår däckverkstad. Vid köp av fyra kompletta sommarhjul bjuder vi på en säsong förvaring.

Köp sommardäck

Vad betyder däckmärkningen?

 

Däck-dimensioner.png

 

Varför ska du köpa däck på Holmgrens Bil?

Hos oss på Holmgrens Bil finner du alltid ett brett sortiment av kompletta hjul, däck och fälgar för att du ska kunna hitta något som passar just din bil. Vi har erbjuder  både begagnade däck och nya däck samt original BMW däck, Ford däck, Hyundai däck, MG däck, MINI däck och Nissan däck. Kvalitetsdäck från de största tillverkarna, köpa sommardäck och vinterdäck smidigt och enkelt online i vår däckshop. Om du behöver köpa dubbdäck eller friktionsdäck har vi ett stort utbud däck som är anpassade för vårt nordiska klimat.

Varmt välkommen att köpa däck hos oss på Holmgrens Bil! 

Däckhotell ingår när du köper kompletta däck

Gäller både vid köp av kompletta nya och begagnade däck.

Begagnade hjul alltid med god kvalitet

Vi är noga med din säkerhet och säljer alltid hjul som är kontrollerade av våra däckexperter.

Vi tar hand om dina gamla däck

Du behöver bara lämna bilen hos oss så byter vi till nya fräscha däck och tar hand om dina gamla däck.

VÅRA DÄCK VARUMÄRKEN

Goodyear.png
Kumho däck.png
 Kumho Däck 2024
100.26.179.41