Bäst grepp med Kumho däck

Med Kumho däck kan du känna dig trygg med att ha bästa möjliga grepp på vägen. Oavsett vilket väglag du kör på eller i vilket väder. Bra grepp är den i särklass viktigaste egenskapen hos ett däck. Med ett optimalt grepp kan du känna dig säker på vägarna både sommar och vinter och bromssträckan kortas ned. Och det är kanske det viktigaste säkerhetstestet som finns.

Koreansk kvalitet och precision

Kumho Tires grundades 1960 i Sydkorea. Idag är de en av världens största däcktillverkare. De arbetar ständigt med att utveckla sina däck för att alltid ligga i framkant. Oavsett om du söker sommar-, vinter-, dubb- eller friktionsdäck så har Kumho något som passar. Trots att utbudet hos Kumho är enormt är det lätt att hitta rätt modell och storlek. Fyll i registreringsnummer eller bilmodell här på vår hemsida så listar vi alla däck som är lämpliga för just din bil.

Byt till Kumho däck hos oss

När du köper Kumho däck hos oss på Holmgrens Bil ser vi till att de sitter säkert när du rullar ut från vår verkstad. Självklart tar vi hand om dina gamla däck så att du slipper tänka på det. Dessutom bjuder vi på gratis däckhotell hela första säsongen när du köper kompletta hjul hos oss.

3.236.225.157