Bäst grepp med Kumho däck

Med Kumho däck kan du känna dig trygg med att ha bästa möjliga grepp på vägen. Oavsett vilket väglag du kör på eller i vilket väder. Bra grepp är den i särklass viktigaste egenskapen hos ett Kumho däck. Med ett optimalt grepp kan du känna dig säker på vägarna med att dina sommardäck och vinterdäck hjälper att korta ner bromssträckan. Och det är kanske det viktigaste säkerhetstestet som finns.

Kumho däck är koreansk kvalitet och precision

Kumho Tires grundades 1960 i Sydkorea. Idag är de en av världens största däcktillverkare. De arbetar ständigt med att utveckla sina däck för att alltid ligga i framkant. Oavsett om du söker sommardäck, vinterdäck, dubbdäck eller friktionsdäck så har Kumho något som passar. Trots att utbudet hos Kumho är enormt är det lätt att hitta rätt modell och storlek. Fyll i registreringsnummer eller bilmodell här på vår hemsida så listar vi alla däck som är lämpliga för just din bil.

Byt till Kumho däck hos oss

När du köper Kumho däck hos oss på Holmgrens Bil ser vi till att de sitter säkert när du rullar ut från vår verkstad. Självklart tar vi hand om dina gamla däck så att du slipper tänka på det. Dessutom bjuder vi på gratis däckhotell inkl. däckbyte, hela första säsongen när du köper kompletta hjul hos oss.

byta sommardäck, Däckbyte & Hjulskifte, byta däck, byta hjul, byta vinterdäck
Däckverkstad

Vi hjälper dig byta däck!

Slipp skifta hjul själv, våra däckverkstäder hjälper gärna dig!  

Boka tid för att byta däck
Köpa vinterdäck, vinterdäck 2023
Var ute i god tid

Vi har vinterdäck till dig!

Vid köp av fyra hjul hos oss bjuder vi på en säsong däckhotell inkl. hjulskifte*

Köpa vinterdäck

 

 

Varför ska du köpa däck på Holmgrens Bil?

Hos oss på Holmgrens Bil finner du alltid ett brett sortiment av kompletta hjul, däck och fälgar för att du ska kunna hitta något som passar just din bil. Vi har erbjuder  både begagnade och nya däck samt original däck till BMW, Ford, Hyundai, MG, MINI och Nissan. Kvalitetsdäck från de största tillverkarna, köpa sommardäck och köpa vinterdäck smidigt och enkelt online i vår däckshop. Om du behöver köpa dubbdäck eller köpa friktionsdäck har vi ett stort utbud däck som är anpassade för vårt nordiska klimat.

Varmt välkommen att köpa däck hos oss på Holmgrens Bil! 

Däckhotell ingår när du köper kompletta hjul

Gäller både vid köp av nya och begagnade hjul.

Begagnade hjul alltid med god kvalitet

Vi är noga med din säkerhet och säljer alltid hjul som är kontrollerade av våra däckexperter.

Vi tar hand om dina gamla däck

Du behöver bara lämna bilen hos oss så byter vi till nya fräscha däck och tar hand om dina gamla däck.

VÅRA DÄCK VARUMÄRKEN

Goodyear.png
Kumho däck.png
 Kumho Däck 2023
3.238.111.130