Kvalitet och prestanda med Goodyear däck

När du kör på Goodyear däck kan du känna dig trygg. Som en av världens största tillverkare är Goodyear kända för sin kvalitet och goda prestanda på såväl våta som torra väglag. Med Goodyear får du maximalt grepp, kort bromssträcka, litet rullmotstånd och tysta däck.

Världens första Svanenmärkta däck

Förutom att ha för vana att vinna bäst i test så är Goodyear den första tillverkaren att få ett däck Svanenmärkt. Men deras däck är hållbara av flera anledningar. Med ett långt mönsterslitage och lågt rullmotstånd håller däcket längre samtidigt som bränsleförbrukningen sjunker.

Goodyear arbetar ständigt med forskning och utveckling. Inte minst inom hållbarhet. Deras mål är att ta fram ett däck tillverkat av 100 % hållbara material innan år 2030. Och de har redan kommit långt på vägen. 2022 lanserade Goodyear ett demonstrationsdäck tillverkat av hela 70 % hållbara material.

Byt till Goodyear hos oss

När du byter till Goodyear däck hos oss på Holmgrens Bil ser vi till att de sitter perfekt. Därför kan du alltid känna dig helt säker när du rullar ut från vår verkstad. Vi utför arbetet på plats och givetvis tar vi hand om dina gamla däck åt dig. Dessutom får du gratis däckhotell hela första säsongen när du köper kompletta hjul hos oss.

44.200.30.73