Köpa Goodyear däck 2024

När du kör på Goodyear däck kan du känna dig trygg. Som en av världens största tillverkare är Goodyear kända för sin kvalitet och goda prestanda på såväl våta som torra väglag. Med Goodyear däck får du maximalt grepp, kort bromssträcka, litet rullmotstånd och tysta däck. Köp nya Goodyear däck eller begagnade Goodyear däck hos oss på Holmgrens Bil, vi har både Goodyear sommardäck och Goodyear vinterdäck

Goodyear däck online

För att göra det ännu enklare för dig att köpa Goodyear däck har vi en praktisk däckshop. Du kan hitta och köpa dina önskade Goodyear däck i vår däckshop. Upptäck vårt omfattande sortiment av Goodyear däck online och gör din beställning bekvämt från din egen dator eller mobil och hämta senare upp dina Goodyear däck på närmaste anläggning.

Är Goodyear bra däck?

Absolut! Goodyear däck är känt för att tillverka däck av högsta kvalitet som levererar enastående prestanda och säkerhet.

Olika modeller från Goodyear däck, förvänta dig överlägset grepp, förbättrad bränsleeffektivitet och utmärkt hantering, exempel på olika modeller:

  • Goodyear Ultragrip Ice 2
  • Goodyear EfficientGrip Performance 2
  • Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6


Goodyear däck är designade för att möta de mest krävande körbehoven och ge dig trygghet och komfort på vägen. Med deras banbrytande teknologi och dedikation till att leverera högsta kvalitet kan du lita på att Goodyear däck är ett utmärkt val för att förbättra din körupplevelse.

Historien om Goodyear däck

Goodyears historia sträcker sig över 120 år sedan dess grundande år 1898 av Frank Seiberling. Namnet Goodyear är en hyllning till den banbrytande uppfinnaren Charles Goodyear, som revolutionerade gummiteknologin. Sedan dess har Goodyear däck varit en pionjär inom däckindustrin och en symbol för kvalitet och innovation och fortsatt att leverera däck av högsta kvalitet till bilägare över hela världen..

Goodyear däck - Tillverkare av premiumdäck

Goodyear har en lång och stolt historia som tillverkare av premiumdäck. Deras engagemang för innovation och kvalitet har gjort dem till en ledande aktör inom däckindustrin.

Kvalitet när du ska köpa Goodyear däck

Kvalitet är nyckeln när du överväger att köpa Goodyear däck. Deras produkter är kända för att erbjuda överlägsen prestanda och säkerhet oavsett vägförhållanden.

Var tillverkas Goodyear däck?

Goodyear däck tillverkas på flera platser runt om i världen. Företaget har produktionsanläggningar som upprätthåller höga kvalitetsstandarder för att säkerställa att varje Goodyear däck är av högsta kvalitet.

Goodyear däck är världens första Svanenmärkta däck

Förutom att ha vanan för Goodyear däck att vinna bäst i test så är Goodyear den första tillverkaren att få ett däck Svanenmärkt. Men Goodyear däck är hållbara av flera anledningar. Med ett långt däckmönsterslitage och lågt rullmotstånd håller Goodyear däcket längre samtidigt som bränsleförbrukningen sjunker.

Goodyear F1 - en framstående leverantör inom motorsport

Goodyears engagemang sträcker sig även till motorsport, där de har varit en framstående leverantör av Goodyear däck till Formel 1 och andra racingserier. Genom att arbeta nära team och förare har de kunnat testa och förbättra sina produkter under extrema förhållanden, vilket har lett till innovationer som gynnar även oss vanliga bilister.

Med sin starka tradition av innovation, kvalitet och prestanda fortsätter Goodyear däck att forma framtidens däckindustri. De investerar ständigt i forskning och utveckling för att möta kundernas behov och förbli en pålitlig partner på vägen. Genom att erbjuda förstklassiga Goodyear däck som kombinerar prestanda, hållbarhet och säkerhet fortsätter Goodyear att vara en förebild inom branschen och en favorit bland bilägare världen över.

 

Goodyear däck.jpg
Goodyear däck 2023

 

Hur vet jag vilka Goodyear däck som passar min bil?

Att välja rätt Goodyear däck för din bil är viktigt för att säkerställa optimal prestanda. Vår expertpersonal kan hjälpa dig att hitta de bästa Goodyear däcken som passar din bils specifikationer och körbehov.

Köpa Goodyear däck till fälg

Fälgar spelar en viktig roll i din bils utseende och prestanda. Har du redan ett par fälgar men behöver nya Goodyear däck kan vi hjälpa dig ta fram Goodyear däck som passar dina befintliga fälgar och sen kan våra däckverkstäder kränga på dina Goodyear däck på fälgen. 

Köp Goodyear däck 2024 av våra kunniga och erfarna däckexperter hos oss på Holmgrens Bil. 

Goodyear däck priser - Vad kostar Goodyear däck?

Priset på Goodyear däck varierar beroende på modell och storlek. Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och prisvärda alternativ som passar din budget. Utforska vårt sortiment oven genom att fylla i ditt registreringsnummer för att hitta de bästa Goodyear däcken som passar dina behov, bil, körstil och budget.

Goodyear Däck
Goodyear däck logotyp

 

Byt till Goodyear däck hos oss

När du byter till Goodyear däck hos oss på Holmgrens Bil ser vi till att de sitter perfekt med rätt lufttryck. Du kan alltid känna dig helt säker när du rullar ut från vår däckverkstad. Hos oss kan du köpa både sommardäck och vinterdäck, förvara sen dina Goodyear däck säkert på våra däckhotell. Skulle du behöva en hjulinställning, däckmontering eller balansering erbjuder våra däckverkstäder även detta - en enkel komplett däckaffär.

byta sommardäck, Däckbyte & Hjulskifte, byta däck, byta hjul, byta vinterdäck
Däckverkstad | Däckbyte

Vi hjälper dig byta till sommardäck!

Slipp att skifta hjulen själv, våra däckverkstäder hjälper gärna dig att byta till sommardäcken!  

Boka tid här
Köpa vinterdäck, vinterdäck 2023
Var ute i god tid

Vi har sommardäck till dig!

Köp sommardäck hos vår däckverkstad. Vid köp av fyra kompletta sommarhjul bjuder vi på en säsong förvaring.

Köp sommardäck

Vad betyder däckmärkningen?

 

Däck-dimensioner.png

 

Varför ska du köpa däck på Holmgrens Bil?

Hos oss på Holmgrens Bil finner du alltid ett brett sortiment av kompletta hjul, däck och fälgar för att du ska kunna hitta något som passar just din bil. Vi har erbjuder  både begagnade däck och nya däck samt original BMW däck, Ford däck, Hyundai däck, MG däck, MINI däck och Nissan däck. Kvalitetsdäck från de största tillverkarna, köpa sommardäck och vinterdäck smidigt och enkelt online i vår däckshop. Om du behöver köpa dubbdäck eller friktionsdäck har vi ett stort utbud däck som är anpassade för vårt nordiska klimat.

Varmt välkommen att köpa däck hos oss på Holmgrens Bil! 

Däckhotell ingår när du köper kompletta däck

Gäller både vid köp av kompletta nya och begagnade däck.

Begagnade hjul alltid med god kvalitet

Vi är noga med din säkerhet och säljer alltid hjul som är kontrollerade av våra däckexperter.

Vi tar hand om dina gamla däck

Du behöver bara lämna bilen hos oss så byter vi till nya fräscha däck och tar hand om dina gamla däck.

VÅRA DÄCK VARUMÄRKEN

Goodyear.png
Kumho däck.png
 Goodyear Däck 2024
3.233.232.160