Köpa Goodyear däck

När du kör på Goodyear däck kan du känna dig trygg. Som en av världens största tillverkare är Goodyear kända för sin kvalitet och goda prestanda på såväl våta som torra väglag. Med Goodyear däck får du maximalt grepp, kort bromssträcka, litet rullmotstånd och tysta däck. Köp nya Goodyear däck eller begagnade Goodyear däck hos oss på Holmgrens Bil, vi har både Goodyear sommardäck och Goodyear vinterdäck

Goodyear däck är världens första svanenmärkta däck

Förutom att ha vanan för Goodyear däck att vinna bäst i test så är Goodyear den första tillverkaren att få ett däck Svanenmärkt. Men deras däck är hållbara av flera anledningar. Med ett långt mönsterslitage och lågt rullmotstånd håller däcket längre samtidigt som bränsleförbrukningen sjunker.

Goodyear däck arbetar ständigt med forskning och utveckling. Inte minst inom hållbarhet. Deras mål är att ta fram ett däck tillverkat av 100 % hållbara material innan år 2030. Och de har redan kommit långt på vägen. 2022 lanserade Goodyear ett demonstrationsdäck tillverkat av hela 70 % hållbara material.

Hur bra är Goodyear däck?

Goodyear däck är inte bara bra, de är enastående! Med en lång tradition av innovativ teknik och banbrytande design levererar Goodyear däck överlägsen prestanda och säkerhet. Oavsett om du kör på vintern, sommaren eller behöver dubbdäck, kan du vara trygg med att Goodyear har de däck du behöver för att få ut det mesta av din körupplevelse.

Goodyear däck.jpg
Goodyear däck 2023

 

Vem tillverkar Goodyear?

Goodyear däck tillverkas av det globalt erkända företaget Goodyear Tire & Rubber Company. Med över 120 års erfarenhet inom däckbranschen är Goodyear känt för sin kompromisslösa kvalitet, avancerade teknologi och hållbara tillverkningsmetoder. När du väljer Goodyear kan du vara säker på att du investerar i däck som är skapade av en av de mest pålitliga och respekterade tillverkarna i branschen.

Historien om Goodyear däck

Goodyears historia sträcker sig över 120 år sedan dess grundande år 1898 av Frank Seiberling. Namnet Goodyear är en hyllning till den banbrytande uppfinnaren Charles Goodyear, som revolutionerade gummiteknologin. Sedan dess har Goodyear däck varit en pionjär inom däckindustrin och en symbol för kvalitet och innovation.

Under årtionden har Goodyear däck ständigt drivit branschen framåt genom att introducera banbrytande teknologier och lösningar. Deras Weather Reactive Technology anpassar däckens prestanda efter väderförhållanden för optimalt grepp och säkerhet.

Goodyear f1, en framstående leverantör inom motorsport

Goodyears engagemang sträcker sig även till motorsport, där de har varit en framstående leverantör av Goodyear däck till Formel 1 och andra racingserier. Genom att arbeta nära team och förare har de kunnat testa och förbättra sina produkter under extrema förhållanden, vilket har lett till innovationer som gynnar även vanliga bilister.

Med sin starka tradition av innovation, kvalitet och prestanda fortsätter Goodyear däck att forma framtidens däckindustri. De investerar ständigt i forskning och utveckling för att möta kundernas behov och förbli en pålitlig partner på vägen. Genom att erbjuda förstklassiga Goodyear däck som kombinerar prestanda, hållbarhet och säkerhet fortsätter Goodyear att vara en förebild inom branschen och en favorit bland bilägare världen över.

Goodyear Däck
Goodyear däck logotyp

 

Är Goodyear bra däck?

Absolut! Goodyear däck är känt för att tillverka däck av högsta kvalitet som levererar enastående prestanda och säkerhet.

Med Goodyear däckmodellerna kan du förvänta dig överlägset grepp, förbättrad bränsleeffektivitet och utmärkt hantering:

  • Goodyear Ultragrip Ice 2
  • Goodyear EfficientGrip Performance 2
  • Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6


Goodyear däck är designade för att möta de mest krävande körbehoven och ge dig trygghet och komfort på vägen. Med deras banbrytande teknologi och dedikation till att leverera högsta kvalitet kan du lita på att Goodyear är ett utmärkt val för att förbättra din körupplevelse.

Köp Goodyear däck 2023 av våra kunniga och erfarna däckexperter hos oss på Holmgrens Bil. 

Byt till Goodyear däck hos oss 

När du byter till Goodyear däck hos oss på Holmgrens Bil ser vi till att de sitter perfekt med rätt lufttryck. Du kan alltid känna dig helt säker när du rullar ut från vår däckverkstad. Vi utför arbetet på plats och givetvis tar vi hand om dina gamla däck åt dig. Dessutom får du gratis däckhotell hela första säsongen när du köper kompletta Goodyear däck hos oss.

 

byta sommardäck, Däckbyte & Hjulskifte, byta däck, byta hjul, byta vinterdäck
Däckverkstad

Vi hjälper dig byta däck!

Slipp skifta hjul själv, våra däckverkstäder hjälper gärna dig!  

Däckbyte - Boka tid här
Köpa vinterdäck, vinterdäck 2023
Var ute i god tid

Vi har vinterdäck till dig!

Vid köp av fyra hjul hos oss bjuder vi på en säsong däckhotell inkl. hjulskifte*

Vinterdäck

Vad betyder däckmärkningen?

 

Däck-dimensioner.png

 

Varför ska du köpa däck på Holmgrens Bil?

Hos oss på Holmgrens Bil finner du alltid ett brett sortiment av kompletta hjul, däck och fälgar för att du ska kunna hitta något som passar just din bil. Vi har erbjuder  både begagnade däck och nya däck samt original BMW däck, Ford däck, Hyundai däck, MG däck, MINI däck och Nissan däck. Kvalitetsdäck från de största tillverkarna, köpa sommardäck och vinterdäck smidigt och enkelt online i vår däckshop. Om du behöver köpa dubbdäck eller friktionsdäck har vi ett stort utbud däck som är anpassade för vårt nordiska klimat.

Varmt välkommen att köpa däck hos oss på Holmgrens Bil! 

Däckhotell ingår när du köper kompletta däck

Gäller både vid köp av kompletta nya och begagnade däck.

Begagnade hjul alltid med god kvalitet

Vi är noga med din säkerhet och säljer alltid hjul som är kontrollerade av våra däckexperter.

Vi tar hand om dina gamla däck

Du behöver bara lämna bilen hos oss så byter vi till nya fräscha däck och tar hand om dina gamla däck.

VÅRA DÄCK VARUMÄRKEN

Goodyear.png
Kumho däck.png
 Goodyear Däck 2023
3.236.46.172