Välj Hyundai däck med kvalitet

Vilka Hyundai däck du väljer spelar en avgörande roll för din körupplevelse. Genom att använda ett däck som är kompatibelt med din Hyundai är du säker på att få ut det mesta av din bil. Det spelar ingen roll om du väljer däck från en premiumtillverkare eller en billigare modell. Vi på Holmgrens Bil hjälper dig att hitta däck med kvalitet som uppfyller alla dina krav.

Sökfunktionen gör valet lättare

På Holmgrens Bil har vi ett stort och brett sortiment av bildäck. Och därför kan det ibland vara svårt att veta vilket Hyundai däck du ska välja. Med hjälp av vår sökfunktion får du snabbt och enkelt en lista på de bästa alternativen enligt dina önskemål. Fyll i storlek, prisklass och andra kriterier i sökfunktionen så plockar vi fram de däck som passar just din Hyundai.

Byt in dina begagnade Hyundai däck

När du köper nya däck hos oss på Holmgrens Bil kan du välja att samtidigt byta in dina gamla Hyundai däck. Förutsatt att de fortfarande är i ett bra skick såklart. Vi tar hand om dina begagnade däck och säljer dem vidare. För oss är din säkerhet viktigast. Därför kontrollerar våra däckexperter kvaliteten på varje däck som vi erbjuder.

 

 

Däckbyte & Hjulskifte, byta däck, byta hjul
Däcktjänster

Boka däckbyte & hjulskifte

Vill du inte skifta hjul själv, ingen fara vi hjälper dig!  

Boka här
Var ute i god tid

Vi har vinterhjul till dig nu!

Var ute i god tid, vi har vinterhjul till dig nu! Vid köp av fyra hjul hos oss bjuder vi på en säsong däckhotell inkl. hjulskifte*

Köp kompletta hjul
goodyear däck hjul
Tävling GOODYEAR

Köp däck från Goodyear & tävla om VM-biljetter!

Just nu! Vid köp av 4 nya Goodyear vinterdäck har du chans att vinna 2 biljetter till herrarnas Handbolls-VM 2023*

Köp nya Goodyear däck

*Gäller alla nya och begagnade kompletta vinterhjul

 

 

Varför ska du köpa däck på Holmgrens Bil?

Hos oss på Holmgrens Bil finner du alltid ett brett sortiment av kompletta hjul, däck och fälgar för att du ska kunna hitta något som passar just din bil. Vi har erbjuder  både begagnade och nya däck samt original hjul till BMW, Ford, Hyundai, MG, MINI och Nissan. Kvalitetsdäck från de största tillverkarna, både sommardäck och vinterdäck. Om du söker dubbdäck eller friktionsdäck har vi också ett stort utbud, anpassade för vårt nordiska klimat. Varmt välkommen! 

Däckhotell ingår när du köper kompletta hjul

Gäller både vid köp av nya och begagnade hjul.

Begagnade hjul alltid med god kvalitet

Vi är noga med din säkerhet och säljer alltid hjul som är kontrollerade av våra däckexperter.

Vi tar hand om dina gamla däck

Du behöver bara lämna bilen hos oss så byter vi till nya fräscha däck och tar hand om dina gamla däck.

VÅRA DÄCK VARUMÄRKEN

Goodyear.png
Kumho däck.png
 Hyundai Däck
44.212.99.248