Kampanjer på elbilar

Privatleasing Elbil

Här hittar du alla våra aktuella kampanjer på elbilar med privatleasing samlade på en sida. Kör en helt ny elbil, utan lån och kontantinsats. 

Se alla kampanjer

Privatleasa en elbil

Privatleasing av elbil passar dig som vill ha en modern bil som är billig att äga och har goda köregenskaper. Elbilar är framtiden och har numera bra räckvidd, vilket gör att allt flera är beredda att ta steget över till eldrift. Vi på Holmgrens Bil har lång erfarenhet av att sälja och leasa elbilar. Vi kan rekommendera en modell som passar utifrån just dina önskemål. Ta gärna kontakt med oss om du är intresserad av privatleasing av elbil och boka in en provtur.

 

Privatleasing elbil kampanj

Genom att utnyttja en kampanj på privatleasing av elbil kan du skaffa dig extra fördelar. Det är inte bara det att du får en ny elbil utan lån och kontantantinsats. Du kan också få ett generöst serviceavtal och extra lång körsträcka. Leasing av elbil blir inte tryggare eller mer förmånligt än så.

 

bmw i4 elbil laddar
Det händer på holmgrens

Guider för ditt billiv

Här hittar du intressanta guider för livet med bilen, allt från vad man ska tänka på vid köp av en elbil till dragvikter .

Läs våra Guider
3.215.79.68