Bästa kund, här kan du läsa vad vi gör mot Covid-19 på våra anläggningar.

privatleasing ford

Ford privatleasing

Privatleasa din Ford bil, slipp lån och insats. Leasa privat din nya bil i 36 månader och betala en fast avgift varje månad. Sjävklart ingår service och assistansförsäkring. Smidigt, tryggt och enkelt!

Vi på Holmgrens Bil har samarbetat länge med märket Ford och vi ser att efterfrågan på att privatleasa Ford växer för varje år. Om du överväger att leasa en bil ska du höra av dig till oss. Vi har förmånliga erbjudanden och kampanjer när det gäller Ford leasing. Holmgrens Bil är anslutet till MRF. För oss är det en självklarhet att leasing och försäljning av nya såväl som begagnade bilar sker med våra kunders upplevelse som främsta prioritering.

Jag är intresserad av att privatleasa en Ford

Vilken modell är du intresserad av?
Kuga
Focus
Fiesta
Puma
Hur vill du bli kontaktad?
Jag vill bli uppringd
Jag vill få återkoppling via e-post

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Vänd dig till Holmgrens Bil för en tryggare affär

Vi har funnits i branschen i över 60 år och vet att nöjda kunder nästan alltid återkommer. Om du väljer att privatleasa en Ford som är begagnad kan du utgå från att vi har besiktigat bilen och att den är rekonditionerad. Priset för att privatleasa Ford genom oss är mycket bra.

Det finns en Ford för alla

Ford har ett mycket brett modellprogram och genom oss på Holmgrens Bil kan du privatleasa en Ford som passar utifrån just dina behov. Det gäller oavsett om du vill ha en transportbil med hög lastkapacitet, en sportig eldriven stadsbil eller den perfekta familjebilen. Är du osäker på vilken modell eller utrustning som passar dig bäst kan en av våra erfarna säljare hjälpa dig tillrätta inför ditt beslut.

Det är tryggt att leasa en bil från Ford

Något som vi på Holmgrens Bil försökt ta lärdom av under årens lopp är Fords konsekventa satsning på värde och kvalitet. Amerikanska Ford är ett av världens fem största bilmärken och det beror bland annat på att en bil från Ford alltid ger dig ett högt värde för pengarna. Det gäller inte minst om du väljer att privatleasa en Ford från oss på Holmgrens Bil. Då får du även följande fördelar:

  • Månadskostnaden är tydlig om du väljer att privatleasa en Ford
  • Försäkring och ofta även service ingår i priset
  • Du behöver inte bekymra dig om bilens restvärde och värdeminskning
  • Du kan välja att alltid köra en ny bil
  • Du slipper betala kontantinsats