privatleasing ford

Ford privatleasing

Privatleasa din Ford - slipp lån och insats. Leasa din nya bil i 36 månader privat. Smidigt, tryggt och enkelt!

Kontakta oss

Privatleasing Ford

Efterfrågan på Ford leasing växer för varje år. Om du överväger att leasa en Ford hjälper vi dig mer än gärna, vi har flertalet Ford privatleasingkampanjer att välja mellan nedan. Om du tvekar på vilken Ford du ska privatleasa, hör av dig till oss så hjälper vi dig hitta den perfekta modellen för just dig! 

Jag är intresserad av att privatleasa en Ford

Vilken modell är du intresserad av?
Kuga
Focus
Fiesta
Puma
Mach-e
Vet ej
Hur vill du bli kontaktad?
Jag vill bli uppringd
Jag vill få återkoppling via e-post
Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas
Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar mina personuppgifter

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.


*De beräknade månadskostnaderna för privatleasing är preliminära och kan påverkas av flera faktorer, till exempel ränteutveckling och eventuell miljöbonus.

Ute efter en begagnad Ford? Kika här

Vänd dig till Holmgrens Bil för Ford leasing

Vi har funnits i branschen i över 60 år och vet att nöjda kunder nästan alltid återkommer. Om du väljer att privatleasa en Ford som är begagnad kan du utgå från att vi har besiktigat bilen och att den är rekonditionerad. Priset för att Ford privatleasing genom oss är mycket bra.

Ford privatleasing för alla

Ford har ett mycket brett modellprogram och genom oss på Holmgrens Bil kan du privatleasa Ford som passar utifrån just dina behov. Det gäller oavsett om du vill ha en transportbil med hög lastkapacitet, en sportig eldriven stadsbil eller den perfekta familjebilen. Är du osäker på vilken modell eller utrustning som passar dig bäst kan en av våra erfarna säljare hjälpa dig tillrätta inför ditt beslut.

Det är tryggt att leasa en bil från Ford

Något som vi på Holmgrens Bil försökt ta lärdom av under årens lopp är Fords konsekventa satsning på värde och kvalitet. Amerikanska Ford är ett av världens fem största bilmärken och det beror bland annat på att en bil från Ford alltid ger dig ett högt värde för pengarna. Det gäller inte minst om du väljer att Ford privatleasing från oss på Holmgrens Bil. Då får du även följande fördelar:

  • Service ingår när du väljer Ford leasing
  • Du behöver inte bekymra dig om bilens restvärde och värdeminskning
  • Du kan välja att alltid köra en ny bil
  • Du slipper betala kontantinsats
100.26.179.41