Boka Ford Service online
Holmgrens Verkstad

Boka Ford Service online

Ford Service

Detta är din garanti för att du och din Ford alltid kan säkert ge er ut på vägarna. Vår Ford-service utförs endast av specialutbildade tekniker, som använder den senaste kunskapen och teknologin, allt för att din Ford ska vara i toppskick.

Ford service

Denna service är skapad för dig som som kör Ford och säkerställer att hela din service hanteras på ett professionellt genom hela processen. Med en Ford service kan du känna dig säker med att alla direktiv från fabriken kommer att följas. Inte nog med det, kan du också vara säker på att vi alltid endast använder originaldelar från Ford.

Fords servicelöften till dig som kund,

  • Hjälp med att hämta och/ eller lämna bilen, vid behov.**
  • Kostnadsfri vägassistans i Sverige och större delen av Europa. Ingår vid bilköp och förnyas varje gång du servar din bil hos oss.
  • Tillgång till kvalificerad och specialutbildade transportbilsmekaniker.
Ford Service
Det bästa för din Ford

Ford Economy Service

Vi erbjuder Ford Economy Service till ett fast och lågt pris på 2.795kr* som hjälper dig säkerställa att allt är i optimalt skick. Kom in med din Ford till vår auktoriserade verkstad så hjälper vi dig!

Extra trygghet med Ford Economy Service

För personbilar och transportbilar äldre än 5 år har Ford tagit fram ekonomiservice. Där våra specialutbildade Ford-tekniker går igenom din bil på alla viktiga punker till ett fast och lågt pris på 2.795kr*. Vi tar hand om din Ford så att du kan fokusera på annat. Om olyckan skulle vara framme så ingår även Ford vägassistans fram till nästa servicetillfälle.

Vi rekommenderar att du ger din bil service även om du inte upplevt några problem, för att se allt fungerar som det ska men även hitta eventuella fel i god tid. I båda fallen kan du njuta av bekymmersfri körning och hålla andrahandsvärdet för din bil uppe.

 

1_ford_service_cv_0000_2021_CV_While_you_wait_2240 Kopie.jpg
3.237.16.173