Köp nya däck hos oss på Holmgrens Bil

Vi på Holmgrens Bil har ett stort sortiment av nya däck. Vi säljer både sommardäck och vinterdäck från världens främsta däcktillverkare. Om du planerar att köpa nya däck till vintern kan du välja mellan dubbdäck och friktionsdäck i alla dimensioner. Våra sommardäck finns med en mängd innovativa mönsterdesigner som effektivt ökar väghållning och skjuter undan vatten. Känn dig trygg med att köpa nya däck från oss på Holmgrens Bil.

Billiga nya däck som ökar tryggheten på vägen

Under vinterhalvåret måste dina däck klara av växlande väglag med extrem halka. Under sommaren kan vattensamlingar skapa plötslig vattenplaning. Slitna däck har ett grundare mönsterdjup och har därför förlorat sina goda egenskaper. Vi rekommenderar att du köper nya däck innan däcken slits ner till mönsterdjupvarnaren. Det kan även vara god tid att köpa nya däck om däcken är över tio år gamla.

Vi hjälper dig byta till nya däck

I vår verkstad erbjuder vi däckbyte till alla som väljer att köpa nya däck. Om dina gamla däck fortfarande är i gott skick finns det möjlighet att byta in dem. Om de är för slitna så ser vi till att ta hand om dem efter att bytet är gjort. Att köpa billiga nya däck hos oss ska vara en säker affär, därför kontrolleras alla däck innan de monteras.

byta sommardäck, Däckbyte & Hjulskifte, byta däck, byta hjul, byta vinterdäck
Däckverkstad

Vi hjälper dig byta däck!

Slipp skifta hjul själv, våra däckverkstäder hjälper gärna dig!  

Däckbyte - Boka tid här
Köpa vinterdäck, vinterdäck 2023
Var ute i god tid

Vi har vinterdäck till dig

Vid köp av fyra hjul hos oss bjuder vi på en säsong förvaring! 

Vinterdäck

Vad betyder däckmärkningen?

 

Däck-dimensioner.png

 

Varför ska du köpa däck på Holmgrens Bil?

Hos oss på Holmgrens Bil finner du alltid ett brett sortiment av kompletta hjul, däck och fälgar för att du ska kunna hitta något som passar just din bil. Vi har erbjuder  både begagnade däck och nya däck samt original BMW däck, Ford däck, Hyundai däck, MG däck, MINI däck och Nissan däck. Kvalitetsdäck från de största tillverkarna, köpa sommardäck och vinterdäck smidigt och enkelt online i vår däckshop. Om du behöver köpa dubbdäck eller friktionsdäck har vi ett stort utbud däck som är anpassade för vårt nordiska klimat.

Varmt välkommen att köpa däck hos oss på Holmgrens Bil! 

Däckhotell ingår när du köper kompletta däck

Gäller både vid köp av kompletta nya och begagnade däck.

Begagnade hjul alltid med god kvalitet

Vi är noga med din säkerhet och säljer alltid hjul som är kontrollerade av våra däckexperter.

Vi tar hand om dina gamla däck

Du behöver bara lämna bilen hos oss så byter vi till nya fräscha däck och tar hand om dina gamla däck.

VÅRA DÄCK VARUMÄRKEN

Goodyear.png
Kumho däck.png
Nya Däck 2024
3.239.9.151