Köp nya däck hos oss på Holmgrens Bil

Vi på Holmgrens Bil har ett stort sortiment av nya däck. Vi säljer både sommardäck och vinterdäck från världens främsta däcktillverkare. Om du planerar att köpa nya däck till vintern kan du välja mellan dubbdäck och friktionsdäck i alla dimensioner. Våra sommardäck finns med en mängd innovativa mönsterdesigner som effektivt ökar väghållning och skjuter undan vatten. Känn dig trygg med nya däck från oss på Holmgrens Bil.

Billiga nya däck som ökar tryggheten på vägen

Under vinterhalvåret måste dina däck klara av växlande väglag med extrem halka. Under sommaren kan vattensamlingar skapa plötslig vattenplaning. Slitna däck har ett grundare mönsterdjup och har därför förlorat sina goda egenskaper. Vi rekommenderar att du köper nya däck innan däcken slits ner till mönsterdjupvarnaren. Det kan även vara god tid att köpa nya däck om däcken är över tio år gamla.

Vi hjälper dig byta till nya däck

I vår verkstad erbjuder vi däckbyten till alla som väljer att köpa nya däck. Om dina gamla däck fortfarande är i gott skick finns det möjlighet att byta in dem. Om de är för slitna så ser vi till att ta hand om dem efter att bytet är gjort. Att köpa billiga nya däck hos oss ska vara en säker affär, därför kontrolleras alla däck innan de monteras.

3.236.225.157