Boka däckbyte och andra däcktjänster
Holmgrens Däckcenter

Boka däckbyte och andra däcktjänster

Våra däcktjänster

På våra däckverkstäder har vi ett komplett utbud av tjänster för däck. Vi erbjuder däckhotell, däckbyte, hjulinställningar, hjulbalanseringar, montering av däck på fälg, lagning av punkteringar, montering och programmering av TPMS-ventiler.

 
Däckbyte & Hjulskifte

Vi skiftar dina hjul snabbt och enkelt medans du väntar. Tid för att byta bokar du direkt här online.
Boka här

Däckhotell

Vi erbjuder däckhotell på de flesta av våra orter. Passa på och lämna dina hjul hos oss vid nästa hjulskifte och få lite mer plats hemma.
Läs mer

Hjulinställningar & Balansering

Känner du att ratten "darrar" medans du kör? Då är det hjulen som behöver balanseras. Boka en tid här online så justerar vi det snabbt.
Boka här

Montering av däck

Har du nya däck som du behöver montera på en fälg? Här kan du boka tid direkt online för detta.
Boka här

Lagning av däck

Visste du att däck går att laga? Har du fått en pyspunka är det möjligt att reparera istället för att köpa nya däck. Boka en tid redan idag.
Boka här

TPMS ventiler

Har du TPMS ventiler som inte funkar eller som behöver programmeras så hjälper vi gärna dig. Vi säljer även nya till det flesta märken. Kontakta oss nedan för mer hjälp,

 

 

Byta däck

Du är enlig lag skyldig att byta däck om väglaget kräver det. Är det vinterväglag ska du ha vinterdäck och du måste också byta däck på bilen, om de har dubbar, senast den 15 april. Boka ett däckbyte hos oss på Holmgrens Bil så slipper du allt besvär med att göra det själv. Att byta däck är inte särskilt svårt men för många är det värt att låta proffs byta däck. Vi har också däckhotell där du kan lämna däcken när bytet är genomfört.

Du ska byta till nya däck när greppmönstret är så slitet att däcken inte längre är säkra. Det finns regler för hur djupt greppmönstret måste vara för sommar- och vinterdäck på fordon i olika viktklasser.

Att köpa och byta däck samtidigt är bekvämast

Köper du dina däck hos oss på Holmgrens Bil behöver du inte hantera dem överhuvudtaget. Vi ser till så att däcken blir perfekt balanserade efter att vi monterat dem på de fälgar du vill använda. 

Däck som monterats och balanserats enligt konstens alla regler ger en bättre körupplevelse eftersom du slipper skakningar och känslan av att hjulen drar i sidled. När du låter oss byta däck på ditt fordon kan du helt enkelt vara trygg i att det blir ett bra resultat. Välbalanserade däck håller längre eftersom de slits jämnare. Vi kan byta däck till ett riktigt bra pris oavsett om det är dags att byta till vinterdäck eller ett byte till sommardäck du är i behov av.

 

Ska man välja premiumdäck eller billiga däck?

Fabriksnya premiumdäck har bättre egenskaper än enklare däck. Du får helt enkelt vad du betalar för. Hur säkert du kör och vilka vägegenskaper dina däck har beror även i hög grad på hur slitna de är. Att byta billiga däck ofta kan vara en lika smart strategi som att köra längre med premiumdäck.

Kontakta Däckverkstad

 

Boka Däcktjänster

Boka Online

 

44.201.94.72