Hyundai privatleasing
Privatleasing Hyundai

Hyundai Privatleasing

Privatleasa din Hyundai bil, slipp lån och insats. Leasa din nya bil i 36 månader och byt till en ny när perioden är slut. Service och assistansförsäkring ingår. Smidigt, tryggt och enkelt!

Jag är intresserad av att privatleasa en Hyundai

Vilken modell är du intresserad av?
i10
i20
i30 5d
i30 Kombi
Kona
Tucson
IONIQ
Hur vill du bli kontaktad?
Jag vill bli uppringd
Jag vill få återkoppling via e-post

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.


*De beräknade månadskostnaderna för privatleasing är preliminära och kan påverkas av flera faktorer, till exempel ränteutveckling och eventuell miljöbonus.

Ute efter en begagnad Hyundai? Kika här

Just nu kan du välja en första förhöjd hyra på 20.716kr för att sänka månadskostnaden, gäller på modellerna:

  • Hyundai i10
  • Hyundai i20
  • Hyundai i30


Om du är ute efter ett enklare alternativ till att äga en bil kan Hyundai privatleasing vara något för dig. Här på Holmgrens Bil har vi lång erfarenhet av Hyundai. Som medlem i MRF är det självklart för oss att ha nöjda kunder som vår viktigaste målsättning. Hos oss kan du välja bil i lugn och ro och få det stöd du behöver genom köpprocessen.

Koreanska Hyundai flyttar snabbt fram sina positioner

Hyundai är en sydkoreansk biltillverkare som på relativt kort tid etablerat sig som en stor aktör på den globala marknaden. Faktum är att Hyundai är det snabbast växande bilmärket i världen idag, och vi på Holmgrens Bil är glada över att få vara med på den resan som återförsäljare. Hyundai gör välbyggda och pålitliga bilar med lång fabriksgaranti och de har ett så pass brett modellprogram att de flesta kan hitta en passande Hyundai för privatleasing. Hyundai är framförallt kända för att deras priser är svårslagna i förhållande till den kvalitet som deras bilar håller idag. Det märks även om du satsar på leasing av Hyundai, får du mycket för pengarna.

Fördelar med att privatleasa Hyundai

Att leasa Hyundai har blivit populärt och på Holmgrens Bil kan vi erbjuda riktigt förmånliga leasingavtal. Hyundai privatleasing innebär bland annat att du:

  • Slipper betala kontantinsats 
  • Inte behöver tänka på bilens värdeminskning eller restvärde
  • Kör en helt ny bil


Hör av dig till oss på Holmgrens Bil om du har frågor om Hyundai KONA Electric privatleasing eller om Hyundai Tucson privatleasing. Vi har även andra modeller från Hyundai för privatleasing, både nya och begagnade bilar.

3.227.251.94