Bästa kund, här kan du läsa vad vi gör mot Covid-19 på våra anläggningar.

Privatleasing Hyundai

Hyundai Privatleasing

Privatleasa din Hyundai bil, slipp lån och insats. Leasa privat din nya bil i 36 månader och betala en fast avgift varje månad. Sjävklart ingår service och assistansförsäkring. Smidigt, tryggt och enkelt!

Om du är ute efter ett enklare alternativ till att äga en bil kan Hyundai privatleasing vara något för dig. Här på Holmgrens Bil har vi lång erfarenhet av Hyundai. Som medlem i MRF är det självklart för oss att ha nöjda kunder som vår viktigaste målsättning. Hos oss kan du välja bil i lugn och ro och få det stöd du behöver genom köpprocessen. Våra säljare berättar gärna om Hyundai privatleasing och våra kampanjer på leasing.

Jag är intresserad av att privatleasa en Hyundai

Vilken modell är du intresserad av?
i10
i20
i30 5d
i30 Kombi
Kona
Tucson
IONIQ
Hur vill du bli kontaktad?
Jag vill bli uppringd
Jag vill få återkoppling via e-post

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Koreanska Hyundai flyttar snabbt fram sina positioner

Hyundai är en sydkoreansk biltillverkare som på relativt kort tid etablerat sig som en stor aktör på den globala marknaden. Faktum är att Hyundai är det snabbast växande bilmärket i världen idag, och vi på Holmgrens Bil är glada över att få vara med på den resan som återförsäljare. Hyundai gör välbyggda och pålitliga bilar med lång fabriksgaranti och de har ett så pass brett modellprogram att de flesta kan hitta en passande Hyundai för privatleasing. Hyundai är framförallt kända för att deras priser är svårslagna i förhållande till den kvalitet som deras bilar håller idag. Det märks även om du satsar på leasing av Hyundai, du får en riktigt låg månadskostnad för en väldigt bra bil.

Om du vill få extra mycket för pengarna kan privatleasing av en begagnad Hyundai vara ett alternativ. Då får du ett noggrant genomgånget fordon till en väldigt låg månadskostnad.

Fördelar med att privatleasa Hyundai

Att leasa Hyundai har blivit populärt och på Holmgrens Bil kan vi erbjuda riktigt förmånliga leasingavtal. Hyundai privatleasing innebär bland annat att du:

  • Får en fast månadskostnad och god ekonomisk överblick
  • Slipper betala kontantinsats fast du kör en bra bil
  • Inte behöver tänka på bilens värdeminskning eller restvärde
  • Kör en ny bil


Hör av dig till oss på Holmgrens Bil om du har frågor om Hyundai KONA Electric privatleasing eller om Hyundai Tucson privatleasing. Vi har även andra modeller från Hyundai för privatleasing, både nya och begagnade bilar.