Bästa kund, här kan du läsa vad vi gör mot Covid-19 på våra anläggningar.

Nya Hyundai KONA
Hyundai KONA, Privatleasing

Hyundai KONA Privatleasing från endast 2 995 kr/mån

Privatleasa Nya Hyundi KONA från 2 995 kr/mån! Nya KONA är här och har uppgraderats både exteriört och interiört, samt med en rad säkerhetsfunktioner. 

Nya Hyundai KONA

Nu är nya KONA här, en lika självsäker och sofistikerad SUV som innan. Men har uppgraderats interiört och exteriört, samt fått en rad nya uppkopplings- och säkerhetsfunktioner som standard. Den erbjuder både bättre aerodynamik, snabbare respons, komfort och styrning under körning. KONA familjen består av tre modeller, vilken passar dig? Beställ eller provkör redan idag!

Detta ingår i privatleasingen

 • 36 månader
 • 1 000 mil/år
 • Service ingår
Nya Hyundai KONA Blå


Nya Hyundai KONA Hybrid:
2 995 kr/mån

Standardutrustning i urval:

 • Apple CarPlay™ & Android Auto™
 • Autobroms m. detektering av fordon och fotgängare
 • AutoLight
 • Backkamera
 • eCall
 • Farthållare
 • Filhållningsassistans
 • LED-positionsljus & LED-varselljus
Nya Hyundai KONA Electric Vit


Nya Hyundai KONA Electric:

från 2 995 kr/mån

Nu finns Hyundai KONA Electric privatleasa!. KONA Electric har en räckvidd upp till 484 km på en enda laddning. Att köra elektriskt har aldrig känts så enkelt.

Läs mer om Hyundai KONA Electric med kontantpris här.

 

Boka provkörning Hyundai KONA 17-18 sep

Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar mina personuppgifter

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Hyundai KONA Electric privatleasing

Om du funderar på om Hyundai KONA Electric privatleasing är ett bra alternativ för dig så kan vi på Holmgrens Bil hjälpa dig. Hyundai KONA är en kompakt crossover SUV med suveräna köregenskaper. Många som väljer denna bil bor i stan, men vill samtidigt ha en SUV för långfärder med hög komfort och mycket plats för både ben och bagage.

Privatleasing av Hyundai KONA Electric är flexibelt och enkelt. Vi kan erbjuda leasingavtal med olika villkor beroende på bland annat hur länge du vill leasa den. När avtalstiden är ute kan du enkelt byta till en ny bil. Händer något under avtalsperioden så ingår försäkring i leasingavtalet. Det är inte mycket du behöver fixa själv om du väljer en Hyundai KONA Hybrid eller Electric för privatleasing genom Holmgrens Bil.

Nya Hyundai KONA Front

Hyundai KONA SUV är prisbelönt

Om du väljer Hyundai KONA Electric för privatleasing får du möjlighet att köra en SUV som vunnit flera fina utmärkelser sedan lanseringen 2018. Det gäller inte bara i hemlandet Korea, utan detta är ett fordon som blivit en kraft att räkna med på den globala marknaden för den här typen av fordon.

Under viktiga International Auto Show i Detroit 2019 utsågs Hyundai KONA SUV till bästa “American Utility Vehicle of the Year” som första subcompact crossover SUV. Vi på Holmgrens Bil är glada över att kunna erbjuda Hyundai KONA Electric privatleasing. Ta kontakt med oss om du vill provköra bilen eller veta mer om våra leasingavtal.

Kontakta oss

Jag är intresserad av
Hyundai KONA Hybrid
Hyundai KONA Electric
Prisförslag
Provkörning
Boka besök
Jag vill veta mer
Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar mina personuppgifter

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.