Nya Hyundai KONA
Hyundai kona, Kampanj

Hyundai KONA kampanjpris från 279.900kr

Upplev Hyundai KONA electric och hybrid. Oavsett är det en lika självsäker och sofistikerad SUV designad för framtiden. Välkommen in till oss på Holmgrens Bil!

Hyundai KONA

Möt framtiden med nya Hyundai KONA. Oavsett om du väljer Hyundai KONA som elbil eller hybrid får du en lika självsäker och sofistikerad SUV. Bilen passar dig som vill ha en bekväm SUV med helt ny sportig design – byggd för att leverera stor körglädje, komfort och lägre koldioxidutsläpp. Bilen har uppgraderats interiört och exteriört, samt fått en rad nya uppkopplings- och säkerhetsfunktioner som standard. Generösa utrymmen som passar en aktiv livsstil. Välkommen in och provkör Hyundai KONA hos oss på Holmgrens Bil.

Hyundai Kona Hybrid 

Sportig design med svårslagen komfort. Hyundai Kona Hybrid skapar ha-begär samtidigt som bilen är imponerande bränsleeffektiv. Mer kraft och mindre CO2-utsläpp. 

Hyundai Kona Electric 

En helt elektrisk SUV med ny smart design. Hyundai KONA Electric är utrustad med en effektiv 3-fas ombordladdare som gör det snabbt och enkelt att fylla på med ny kraft. Ta ett kliv in i framtidens teknologi.

Hyundai KONA Hybrid Front
Hyundai KONA Electric laddning
Hyundai KONA Hybrid

Kona Hybrid: förbrukning 4,9-5,0 l/km (WLTP). CO2 112-113 g/km (WLTP).
Kona Electric: förbrukning 143-147 Wh/km (WLTP). CO2 0 g/km (WLTP).

3.236.225.157