Hyundai kona

Hyundai KONA pris från 282.900kr

Upplev Hyundai KONA bensin och hybrid. Oavsett är det en lika självsäker och sofistikerad SUV designad för framtiden. Välkommen in till oss på Holmgrens Bil!

Hyundai KONA

Möt framtiden med nya Hyundai KONA. Oavsett om du väljer Hyundai KONA som benin eller hybrid får du en lika självsäker och sofistikerad SUV. Bilen passar dig som vill ha en bekväm SUV med helt ny sportig design – byggd för att leverera stor körglädje, komfort och lägre koldioxidutsläpp. Bilen har uppgraderats interiört och exteriört, samt fått en rad nya uppkopplings- och säkerhetsfunktioner som standard. Generösa utrymmen som passar en aktiv livsstil. Välkommen in och provkör Hyundai KONA hos oss på Holmgrens Bil.

Hyundai Kona Hybrid 

Sportig design med svårslagen komfort. Hyundai Kona Hybrid skapar ha-begär samtidigt som bilen är imponerande bränsleeffektiv. Mer kraft och mindre CO2-utsläpp.

 

Nya KONA Hybrid
Nya KONA
KONA

Vill du veta mer om Hyundai Kona eller boka provkörning?

 

Leveransbesked
Privatleasing
Provkörning
Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas
Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar mina personuppgifter

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Hyundai Kona Hybrid: förbrukning 4,9-5,0 l/km (WLTP). CO2 112-113 g/km (WLTP).
Hyundai Kona Bensin: Om extrautrustad, förbrukning 5,8-7,3 l/100km, CO2 131-167 g/km.

44.200.140.218