Boka däckmontering och däcklagning
Däckverkstad

Boka däckmontering och däcklagning

Däckmontering


Vad är däckmontering?

En däckmontering eller en däckomläggning sker när ett däck, alltså gummit på ett hjul ska monteras och tas bort från fälg. Därefter ska ett nytt däck ska monteras på fälgen för att sedan sättas på plats på bilen. En däckmontering är ett större arbete än ett vanligt däckbyte där hela hjulet, alltså däck + fälg byts ut. I detta arbete krävs att däcken balanseras för att ge bättre stabilitet och styrkontroll över bilen.

När du behöver en däckomläggning så kan det ske på både nya fälgar eller de du redan har dina gamla däck på. En däckmontering kan du inte genomföra själv, utan du behöver professionell hjälp från en pålitlig däckverkstad.

 

 

 

Däcklagning

 

Vad är en däcklagning?

Även kallat punkteringslagning. De flesta bilförare råkar någon gång ut för en punktering som kan lagas av en punkteringslagning. Kör du med för lågt lufttryck i däcken eller om du kör med slitna däck ökar risken för att du ska få punktering. Det är kan vara svårt att bedöma om det är möjligt att genomföra en punkteringslagning eller om däcket behöver bytas ut helt. Låt oss ta en titt på det! Kör du på ett helt platt däck utan luft kommer det att förstöras snabbt och du är heller inte säker på vägen.

Vi på Holmgrens Bil Däckverkstad hjälper dig!

dackmontering-1400x1400.jpg

 

Kontakta däckverkstad

 

 

3.234.244.181