Hjulinställning - Boka här
Boka däcktjänst

Hjulinställning - Boka här

Hjulinställning

 

Vad är en hjulinställning? 

När vi gör en hjulinställning mäter och justerar en av våra däckexperter hjulvinklarna på din bil. Inställning görs först och främst för att undvika snabbt slitage på däcken men även för att bilen ska bli mer trafiksäker. Däcken kommer att få en betydligt längre livslängd vid en korrekt utförd hjulinställning. Dessutom kommer bilen att upplevas mer lätthanterlig, men framförallt kommer dina bränslekostnader att sjunka vilket har en positiv inverkan på både miljön och plånboken.

 

 

Balansering däck

 

Vad är en däckbalansering? 

Många är förvirrade över vad skillnaden  mellan däckbalansering och hjulinställning är. Hjulinställningen består i att göra hjul perfekt parallella med varandra och vinkelrätt mot marken. Däckbalansen är relaterad till ett obalanserat däck som innebär en ojämn fördelningsmassa i ett däck eller hjul. För att lösa problemet består däckbalanseringen av att fördela hjulets vikt på ett exakt och enhetligt sätt genom att placera motvikter i fälgen.

 

 

 

 

 

byta sommardäck, Däckbyte & Hjulskifte, byta däck, byta hjul, byta vinterdäck
Däckverkstad | Däckbyte

Byta till sommardäck - Vi hjälper dig!

Slipp att skifta hjulen själv, våra däckverkstäder hjälper gärna dig att byta till sommardäcken!  

Boka tid här
Köp sommardäcken hos Holmgrens Bil online, betala direkt, faktura eller dela upp betalningen
Vi har sommardäck till dig

Köp sommardäck online!

Köp sommardäck online eller hos vår däckverkstad. Vid köp av fyra kompletta sommarhjul bjuder vi på en säsong förvaring.

Köp sommardäck

Kontakta däckverkstad

 

 

 

3.234.244.181