Däckverkstad
Boka däcktjänst

Däckverkstad

Holmgrens Bil Däckverkstad

Alla våra däckverkstäder erbjuder en mängd olika däcktjänster när du som kund är i behov av däckservice. Vi är en däckfirma som har över 60 års erfarenhet inom bilbranschen och vårt mål är att våra däckverkstäder ska erbjuda våra kunder en säker och bekväm körupplevelse.

Våra däcktekniker är välutbildade och erfarna när det gäller däck. Vår däckverkstad kan hjälpa dig med allt från däckbyte och hjulinställning till däckhotell för förvaring av däck. Vi använder bara de senaste verktygen och teknikerna för att säkerställa att dina däck är i bästa möjliga skick och ger dig optimal prestanda och säkerhet på vägen.

Vi hjälper dig med dina däck

Alla våra däckverkstäder erbjuder en mängd olika däcktjänster, vi kan hjälpa dig med allt från däckbyte, hjulinställning till däckhotell.

Auktoriserad däckverkstad

Våra däckverkstäder är alltid redo att hjälpa dig med dina däck. Allt för att hålla dina däck i toppskick och ge dig en säker och bekväm körupplevelse.

Köp däck i vår däckshop

I vår däckshop finner du alltid ett brett sortiment av nya och begagnade kompletta hjul och däck anpassade för vårt nordiska klimat. Köp däck här

Köpa däck från vår däckverkstad

Vi erbjuder ett brett utbud av däck, hos våra däckverkstäder kan du köpa sommardäck, vinterdäck och friktionsdäck. Oavsett om du kör en personbil, transportbil eller SUV, kan vår däckverkstad hjälpa dig att hitta rätt däck för dina specifika behov, budget och körförhållanden. Vi samarbetar med ledande tillverkare av däck, exempelvis Goodyear och Kumho för att kunna erbjuda våra kunder några av de bästa produkterna på marknaden.

Kontakta din närmaste däckverkstad för att boka en tid för däckservice eller för att köpa nya däck.

 

byta sommardäck, Däckbyte & Hjulskifte, byta däck, byta hjul, byta vinterdäck
Däckverkstad | Däckbyte

Byta till sommardäck - Vi hjälper dig!

Slipp att skifta hjulen själv, våra däckverkstäder hjälper gärna dig att byta till sommardäcken!  

Boka tid här
Köp sommardäcken hos Holmgrens Bil online, betala direkt, faktura eller dela upp betalningen
Vi har sommardäck till dig

Köp sommardäck online!

Köp sommardäck online eller hos vår däckverkstad. Vid köp av fyra kompletta sommarhjul bjuder vi på en säsong förvaring.

Köp sommardäck

Kontakta däckverkstad

 

 

 

3.238.174.191