Däckverkstad
Boka däcktjänst

Däckverkstad

Holmgrens Bil Däckverkstad


Alla våra däckverkstäder erbjuder en mängd olika däcktjänster när du som kund är i behov av däckservice. Vi har över 50 års erfarenhet inom branschen och vårt mål är att våra däckverkstäder ska erbjuda våra kunder en säker och bekväm körupplevelse.

Våra däcktekniker är välutbildade och erfarna när det gäller däck. Vår däckverkstad kan hjälpa dig med allt från däckbyte och hjulinställning till däckhotell för förvaring av däck. Vi använder bara de senaste verktygen och teknikerna för att säkerställa att dina däck är i bästa möjliga skick och ger dig optimal prestanda och säkerhet på vägen.

Vi hjälper dig med dina däck

Alla våra däckverkstäder erbjuder en mängd olika däcktjänster, vi kan hjälpa dig med allt från däckbyte, hjulinställning till däckhotell.

Auktoriserad verkstad

Våra däckexperter är alltid redo att hjälpa dig med dina däck. Allt för att hålla dina däck i toppskick och ge dig en säker och bekväm körupplevelse.

Köp däck i vår däckshop

I vår däckshop finner du alltid ett brett sortiment av nya och begagnade kompletta hjul och däck anpassade för vårt nordiska klimat. Köp däck här

Köpa däck online från vår däckverkstad 

Vi erbjuder ett brett utbud av däck, hos våra däckverkstäder kan du köpa sommardäck, vinterdäck och friktionsdäck för alla typer av fordon. Oavsett om du kör en personbil, transportbil eller SUV, kan vår däckverkstad hjälpa dig att hitta rätt däck för dina specifika behov och körförhållanden.

När du köper däck från Holmgrens Bil kan du lita på att du får hög standard på dina nya däck till bra priser. Vi samarbetar med ledande tillverkare av däck, exempelvis Goodyear och Kumho för att kunna erbjuda våra kunder några av de bästa produkterna på marknaden. Dessutom kan vi hjälpa dig att välja rätt däck för din budget och dina körförhållanden. Skulle du vara ute efter billiga däck har vi dessutom begagnade sommardäck och begagnade vinterdäck med fortfarande mycket god kvalitet och hållbarhet.

Kontakta din närmaste däckverkstad för att boka en tid för däckservice eller för att köpa nya däck. Vårt team av däckexperter står redo att hjälpa dig med allt du behöver för att hålla dina däck i toppskick och ge dig en säker och bekväm körupplevelse.

 

byta sommardäck, Däckbyte & Hjulskifte, byta däck, byta hjul, byta vinterdäck
Däckverkstad

Vi hjälper dig byta däck!

Slipp skifta hjul själv, våra däckverkstäder hjälper gärna dig!  

Boka tid för att byta däck
Köpa vinterdäck, vinterdäck 2023
Var ute i god tid

Vi har vinterdäck till dig!

Vid köp av fyra hjul hos oss bjuder vi på en säsong däckhotell inkl. hjulskifte*

Köpa vinterdäck

Kontakta våra däckverkstäder

 

 

44.192.79.149