Boka Service online
Holmgrens Verkstad

Boka Service online

Vi är auktoriserad serviceverkstad för följande varumärken

SÄKRARE BIL

Regelbunden service minskar risken för skador och du kan känna dig tryggare när du kör på vägarna. Att råka ut för ett motorhaveri på vägen är både jobbigt och stressande, samt att det kan innebära fara för både dig andra trafikanter. Säkerheten först!

INVESTERING

Att lämna in bilen på service kostar en del. I det långa loppet är det dock billigare att byta ut slitna komponenter, för att att till exempel slippa att motorn blir skadad. Dessutom bidrar service till att din bil blir mer effektiv, vilket medför att bränslekostnaderna kan minska.

FÖRSÄKRING

Vissa försäkringsbolag kräver att du har service på din bil för att försäkringen ska gälla fullt ut. Därför kan du alltså spara pengar på att serva din bil, ifall någonting händer och du behöver använda din försäkring. Annars får du stå för (hela eller delar av) reparationen om olyckan är framme eller om något går sönder.

Holmgrens serviceavtal
Holmgrens serviceavtal
Beräkna serviceavtal
Se pris

Du vet väl om att du kan dela upp din betalning utan kostnad?

Holmgrenskontot kan användas på alla våra anläggningar och på holmgrensbil.se. när du vill betala för service, reparationer, däck och tillbehör.

  • 4 månanders räntefri delbetalning
  • Inga uppläggningskostnader
  • Inga aviavgifter


Läs mer

Kontakta Service

44.192.79.149