Bilservice - Boka här
Holmgrens Verkstad

Bilservice - Boka här

Vi är auktoriserad serviceverkstad för följande varumärken

SÄKRARE BIL

Regelbunden bilservice minskar risken för skador och du kan känna dig tryggare när du kör på vägarna. Att råka ut för ett motorhaveri på vägen är både jobbigt och stressande, samt att det kan innebära fara för både dig andra trafikanter. Säkerheten först!

INVESTERING

Att lämna in på bilservice kostar en del. I det långa loppet är det dock billigare att byta ut slitna komponenter, för att att till exempel slippa att motorn blir skadad. Dessutom bidrar bilservice till att din bil blir mer effektiv, vilket medför att bränslekostnaderna kan minska.

FÖRSÄKRING

Vissa försäkringsbolag kräver att du har service på din bil för att försäkringen ska gälla fullt ut. Därför kan du alltså spara pengar på bilservice, ifall någonting händer och du behöver använda din försäkring. Annars får du stå för (hela eller delar av) reparationen om olyckan är framme eller om något går sönder.

Holmgrens serviceavtal
Holmgrens serviceavtal
Beräkna serviceavtal
Se pris
olja.jpg

Varför ska jag välja en auktoriserad serviceverkstad?

Är det dags för bilservice? Här är tre anledningar till varför du bör välja en auktoriserad märkesverkstad: ⁠ ⁠

🛠️ Vi använder alltid originaldelar och tillbehör rekommenderade av tillverkaren för högsta kvalitet⁠ när vi genomför en bilservice av våra varumärken.
🛠️ Våra mekaniker är utbildade av tillverkaren och har stor kunskap om våra bilmärke⁠n.
🛠️ Vi har tillgång till rätt specialverktyg och kan snabbt identifiera problem, tack vare vår omfattande referensdatabank⁠ ⁠.

Med oss får din bil den service den förtjänar. Välkommen till Holmgrens Bil för din bästa bilservice!⁠

Du vet väl om att du kan dela upp din betalning utan kostnad?

Holmgrenskontot kan användas på alla våra anläggningar och på holmgrensbil.se när du vill betala för service, reparationer, däck och tillbehör.

  • 4 månanders räntefri delbetalning
  • Inga uppläggningskostnader
  • Inga aviavgifter


Läs mer


Bilservice - Boka din service hos oss

Bilservice är en viktig del av att hålla din bil i gott skick och säker på vägarna. På Holmgrens Bil erbjuder vi omfattande bilservice för att säkerställa att din bil presterar på toppnivå och för att förlänga dess livslängd.

Vår professionella bilservice inkluderar regelbundna serviceintervaller, där vi kontrollerar och byter ut viktiga komponenter som olja, filter, tändstift och bromsar. Vi utför även noggranna kontroller av däcktryck, ljus, batteri och vätskenivåer för att säkerställa att din bil fungerar optimalt.

Vårt erfarna team av mekaniker och tekniker är specialiserade på att arbeta med olika bilmärken. Vi använder oss av modern diagnosutrustning och verktyg för att identifiera eventuella problem och utföra nödvändiga reparationer. Till våra egna varumärken är vi aukturierad verkstad - vilket ger dig en ytterligare säkerhet när du servar din bil.

På Holmgrens Bil är vi engagerade i att erbjuda en högkvalitativ och pålitlig bilservice. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar genom att erbjuda snabb och effektiv service, transparent kommunikation och konkurrenskraftiga priser.

Oavsett om det handlar om en vanlig bilservice, felsökning eller reparation av din bil, kan du lita på vår bilservice för att ta hand om ditt fordon på bästa möjliga sätt. Besök oss idag eller boka din tid hos vår bilserviceverkstad och låt oss ta hand om din bil på ett professionellt sätt.

 

Kontakta Service

44.221.70.232