Service Vimmerby - Boka här
Holmgrens Verkstad

Service Vimmerby - Boka här

Verkstad Vimmerby
049 - XX XX XX
0492-697 00
Kontakta oss
Blomgatan 5, 598 22, Vimmerby • Vägbeskrivning
Öppet, stänger kl 16:30
Imorgon Stängt
Söndag Stängt
Se alla öppettider
Auktoriserad serviceverkstad
BMW
Hyundai
MG
Nissan
Ford
Medarbetare • Visa alla 7

Service i Vimmerby

Letar du efter service i Vimmerby? Då har du kommit rätt!  Holmgrens Bil Vimmerby erbjuder service för våra varumärken BMW, Hyundai , MG , Nissan och Ford .

Varför ska du serva bilen i Vimmerby?

1. En säkrare bil. Med en regelbunden service minskar du risken för skador och kan känna dig tryggare när du kör på vägarna. Att råka ut för ett motorhaveri på vägen är både jobbigt och stressande, samt att det kan innebära fara för både dig andra trafikanter. 

2. Högre andrahandsvärde. Att lämna in bilen på service kan kosta en del. I det långa loppet är det dock billigare för att till exempel slippa att motorn blir skadad. Serivce i Vimmerby bidrar service till att din bil blir mer effektiv, vilket medför att bränslekostnaderna kan minska och ditt andrahandsvärde på bilen blir högre.

3. Försäkring. Vissa försäkringsbolag kräver att du har service på din bil för att din försäkring ska gälla fullt ut. Därför kan du alltså spara pengar på att serva din bil ifall någonting händer och du behöver använda din försäkring. Annars får du stå för (hela eller delar av) reparationen om olyckan är framme eller om något går sönder.

Boka tid för service i Vimmerby redan idag!

3.235.188.113