Boka BMW Service online
Holmgrens Verkstad

Boka BMW Service online

BMW service

BMW Service. Din körglädje - vårt fokus

Du som BMW-ägare ska inte behöva kompromissa. Kvalitet, effektivitet och innovationskraft – de tre grundpelare som BMW:s servicekunnande vilar på och som våra kunder alltid kan förvänta sig, idag och i morgon. Boka din service hos oss redan idag.

Få ett skräddarsytt service- och reservdelsprogram utan att betala något extra med BMW Value Service. Alla kostnader för delar och arbete ingår i ett fast pris vilket innebär att du redan från början vet vad du kommer betala. Smidigt, va?

Vi på Holmgrens Bil låter våra BMW-serviceexperter och specialiser ta hand om din bil. Du kan känna dig trygg i att vi känner till din modell och dess system helt och hållet, tack vare vår långa erfarenhet och kunnighet. Vi använder självklart endast BMWs orginalreservdelar som är utvecklade och tillverkade för just din bil.

Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om BMW Value Service-programmet och hur vi på bästa sätt kan ta hand om din bil. 

BMW value service
DIN KÖRGLÄDJE - VÅRT FOKUS

BMW Value Service. Bevara din BMW till förmånliga priser.

Du som BMW-ägare ska inte behöva kompromissa på kvalitet och funktion. BMW Value Service är ett serviceprogram för äldre BMW-modeller med originaldelar och välutbildad personal.

Är din BMW 4 år eller äldre? Välj BMW Value Service. 

  • Anpassad efter din BMW-modell och dina behov.
  • Premiumservice för olja, mikrofilter, bromsar etc.
  • Konkurrenskraftiga och transparenta priser,  alltid med BMW-originaldelar.

 

 

Skräddarsytt service- och reservdelsprogram

Alla kostnader för delar och arbete ingår i ett fast pris vilket innebär att du redan från början vet vad du kommer betala. 

Vi på Holmgrens Bil låter våra BMW-serviceexperter och specialister ta hand om din bil. Du kan känna dig trygg i att vi känner till din modell och dess system helt och hållet, tack vare vår långa erfarenhet. Vi använder självklart endast BMW-orginalreservdelar som är utvecklade och tillverkade för just din bil.

Har du frågor eller vill ha hjälp med bokning?

Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar min personuppgifter.

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

44.192.79.149