Vi har billiga dubbdäck för alla fordon

Söker du efter billiga dubbdäck med bästa möjliga grepp? På Holmgrens Bil hittar du ett brett utbud av dubbdäck för alla fordonstyper och i flera prisklasser. Även om det finns andra däcktyper som är godkända för vinterväglag är billiga dubbdäck ofta det givna alternativet. Det finns gott om billiga dubbdäck i vårt sortiment som håller dig säker på vägarna.

Tänk på detta när du ska köpa dubbdäck

Tänk på att det inte är tillåtet att köra med dubbdäck 16 april till 30 september, om det inte är eller riskerar att bli vinterväglag. Du ska heller inte sätta dubbdäck under bilen om det egentligen är odubbade vinterdäck som är det bästa valet. Vi rekommenderar dig att köpa dubbdäck om du bor eller kör genom en del Sverige där det ofta är tufft vinterväglag. Billiga dubbdäck är i det läget säkrare än odubbade däck, oavsett hur mycket de kostat. 

Dubbdäck 2021 håller fortfarande måttet

De bästa dubbdäcken 2021 står sig mycket väl jämfört med topptestade dubbdäck 2022. Även däck som är äldre än så kan ha goda egenskaper och hos oss hittar du inte bara billiga dubbdäck som är fabriksnya utan även begagnade dubbdäck som vi själva kontrollerat och satt ett bra pris på. 

44.200.30.73