Köpa dubbdäck 2024

Köpa dubbdäck online, enkelt och smidigt!

När ska man köpa nya dubbdäck?

Att köpa nya dubbdäck 2024 är enkelt och bekvämt genom att utföra ditt köp online. Genom att använda vår smidiga däckshop kan du hitta de bästa dubbdäcken som passar din budget, behov och fordon.

Vinterdäck ska ha ett mönsterdjup på minst 5 mm. Men du bör också byta till nya dubbdäck om de förlorat för många dubbar eller om antalet dubbar skiljer mer än 25 % mellan de olika däcken. Även däck som inte rullat särskilt många mil försämras med åren eftersom gummit hårdnar. Sex år efter det att däcken producerats kan det vara dags att skaffa nya dubbdäck även om du inte kört så mycket med dem.

Vad kostar dubbdäck? 

Att veta vad dubbdäck kostar är viktigt för att planera ditt köp. Priserna varierar, och genom att jämföra olika alternativ kan du hitta de mest prisvärda dubbdäcken som uppfyller dina behov. Vi har ett brett utbud av både nya och begagnade dubbdäck.

När får man ha dubbdäck?

Dubbdäck datum 1 oktober – 15 april

När får man sätta på dubbdäck 2024?

Det är avgörande att vara medveten om reglerna för användning av dubbdäck och veta exakt när du får sätta på dubbdäck 2024. Boka en tid för däckbyte här, fyll i ditt fordons registreringsnummer, välj däckverkstad och boka en tid som passar just dig! 

Boka tid här

Vad händer om man kör med dubbdäck efter 15 April?

Att köra med dubbdäck efter den 15 april, när många platser inför dubbdäcksförbud, kan leda till påföljder och böter. Det är därför viktigt att byta till sommardäck i enlighet med gällande lagar och regler för att undvika eventuella konsekvenser.

Hur länge får man köra med dubbdäck?

Att känna till tidsramen för användning av dubbdäck är avgörande. Många platser tillåter endast användning under en specifik vinterperiod, och det är nödvändigt att byta till sommardäck när denna period är över.

Vad är dubbdäck?

Att förstå vad dubbdäck är och hur de fungerar är grundläggande för att göra informerade val för din bil. Dubbdäck har små metallpinnar (dubbar) för att ge extra grepp på isiga och snöiga vägar.

Köpa billiga dubbdäck eller dyra dubbdäck?

Tänk på detta när du ska köpa nya dubbdäck

Det är inte bara väggreppet som räknas när du ska köpa nya dubbdäck eller begagnade dubbdäck utan olika däck av samma typ kan ha olika egenskaper och passa olika bra beroende på vad du värdesätter. När du väljer att köpa nya dubbdäck hos oss på Holmgrens Bil kan du använda sökfilter för att få fram nya däck som passar ditt fordon och har de egenskaper som just du tycker är viktigast.

Vilka dubbdäck är bäst? Dubbdäck test?

Att välja de bästa dubbdäcken för dina behov kräver forskning. Läs recensioner och ta hänsyn till prestanda, hållbarhet och pris för att göra det optimala valet. Tips är att kolla på olika däcktester som görs varje år av olika tidningar eller liknande.

Kan man köpa begagnade dubbdäck?

Självklart kan du köpa begagnade dubbdäck!

Många bilägare som väljer begagnade dubbdäck gör det som ett prisvänligt alternativ för att hålla sig säkra på vintervägarna. Dessa däck erbjuder fortfarande utmärkt grepp och prestanda, vilket gör dem till ett klokt val.

Köp begagnade dubbdäck hos våra däckverkstäder eller online

Oavsett om du föredrar att handla personligen eller online, kan du köpa begagnade dubbdäck från våra däckverkstäder eller via vår däckshop online. Vi erbjuder en bekväm lösning för dig att hitta de rätta begagnade dubbdäcken för din bil.

Hur många år kan man ha begagnade dubbdäck?

Hållbarheten av begagnade dubbdäck varierar beroende på skick och ålder. Det är viktigt att se till att däcken har tillräckligt med mönsterdjup och inte har förlorat för många dubbar för att säkerställa deras prestanda. Köp begagnade dubbdäck på fälg om du letar efter en komplett lösning kan du också köpa kompletta begagnade hjul med dubbdäck, vilket gör det ännu enklare att byta till vinterdäck när det behövs.

Köpa kompletta begagnade hjul med begagnade dubbdäck här

byta sommardäck, Däckbyte & Hjulskifte, byta däck, byta hjul, byta vinterdäck
Däckverkstad | Däckbyte

Vi hjälper dig byta till sommardäck!

Slipp att skifta hjulen själv, våra däckverkstäder hjälper gärna dig att byta till sommardäcken!  

Boka tid här
Köpa vinterdäck, vinterdäck 2023
Var ute i god tid

Vi har sommardäck till dig!

Köp sommardäck hos vår däckverkstad. Vid köp av fyra kompletta sommarhjul bjuder vi på en säsong förvaring.

Köp sommardäck

Vad betyder däckmärkningen?

 

Däck-dimensioner.png

 

Varför ska du köpa däck på Holmgrens Bil?

Hos oss på Holmgrens Bil finner du alltid ett brett sortiment av kompletta hjul, däck och fälgar för att du ska kunna hitta något som passar just din bil. Vi har erbjuder  både begagnade däck och nya däck samt original BMW däck, Ford däck, Hyundai däck, MG däck, MINI däck och Nissan däck. Kvalitetsdäck från de största tillverkarna, köpa sommardäck och vinterdäck smidigt och enkelt online i vår däckshop. Om du behöver köpa dubbdäck eller friktionsdäck har vi ett stort utbud däck som är anpassade för vårt nordiska klimat.

Varmt välkommen att köpa däck hos oss på Holmgrens Bil! 

Däckhotell ingår när du köper kompletta däck

Gäller både vid köp av kompletta nya och begagnade däck.

Begagnade hjul alltid med god kvalitet

Vi är noga med din säkerhet och säljer alltid hjul som är kontrollerade av våra däckexperter.

Vi tar hand om dina gamla däck

Du behöver bara lämna bilen hos oss så byter vi till nya fräscha däck och tar hand om dina gamla däck.

VÅRA DÄCK VARUMÄRKEN

Goodyear.png
Kumho däck.png
 Dubbdäck 2024
34.239.158.223