Välj rätt Ford däck till din bil

När du behöver nya Ford däck kan du lita på att vi på Holmgrens Bil hjälper dig. Vi vet vilka sommardäck eller vinterdäck som passar just din bil. Om du vill vara säker på att få ut det bästa av din Ford väljer du däck speciellt framtagna för den.

Med sökfunktionen hittar du enkelt Ford däck

Det är inte alltid det lättaste att hitta rätt Ford däck till din bil. Du har många däcktillverkare och modeller att välja bland, exempelvis Goodyear eller Kumho. Med hjälp av vår sökfunktion blir valet lite enklare. När du knappar in sökfilter som storlek, kvalitet och prisklass får du en bättre överblick och kan välja det rätta däcket för dig. Det spelar ingen roll om du sätter hög kvalitet och bästa möjliga prestanda först eller om du föredrar ett säkert och bra däck till lägsta möjliga pris. Vi tar fram alternativen och låter dig välja. Vi har ett brett utbud av både nya däck och begagnade däck till din Ford.

Begagnade Ford däck

Hos oss på Holmgrens Bil kan du byta in dina gamla däck samtidigt som du köper nya. Huvudsaken är att de fortfarande är i ett bra skick. Våra däckexperter granskar alla däck som säljs så att du kan vara helt trygg med att de är säkra och av god kvalitet.

Byt till nya Ford däck hos oss

När du gör ett däckbyte till nya Ford däck hos oss på Holmgrens Bil ser vi till att de sitter perfekt. Därför kan du alltid känna dig helt säker när du rullar ut från vår verkstad. Vi utför arbetet på plats och givetvis tar vi hand om dina gamla däck åt dig. Dessutom får du gratis däckhotell hela första säsongen när du köper kompletta hjul hos oss.

byta sommardäck, Däckbyte & Hjulskifte, byta däck, byta hjul, byta vinterdäck
Däckverkstad | Däckbyte

Vi hjälper dig byta till sommardäck!

Slipp att skifta hjulen själv, våra däckverkstäder hjälper gärna dig att byta till sommardäcken!  

Boka tid här
Köpa vinterdäck, vinterdäck 2023
Var ute i god tid

Vi har sommardäck till dig!

Köp sommardäck hos vår däckverkstad. Vid köp av fyra kompletta sommarhjul bjuder vi på en säsong förvaring.

Köp sommardäck

Vad betyder däckmärkningen?

 

Däck-dimensioner.png

 

Varför ska du köpa däck på Holmgrens Bil?

Hos oss på Holmgrens Bil finner du alltid ett brett sortiment av kompletta hjul, däck och fälgar för att du ska kunna hitta något som passar just din bil. Vi har erbjuder  både begagnade däck och nya däck samt original BMW däck, Ford däck, Hyundai däck, MG däck, MINI däck och Nissan däck. Kvalitetsdäck från de största tillverkarna, köpa sommardäck och vinterdäck smidigt och enkelt online i vår däckshop. Om du behöver köpa dubbdäck eller friktionsdäck har vi ett stort utbud däck som är anpassade för vårt nordiska klimat.

Varmt välkommen att köpa däck hos oss på Holmgrens Bil! 

Däckhotell ingår när du köper kompletta däck

Gäller både vid köp av kompletta nya och begagnade däck.

Begagnade hjul alltid med god kvalitet

Vi är noga med din säkerhet och säljer alltid hjul som är kontrollerade av våra däckexperter.

Vi tar hand om dina gamla däck

Du behöver bara lämna bilen hos oss så byter vi till nya fräscha däck och tar hand om dina gamla däck.

VÅRA DÄCK VARUMÄRKEN

Goodyear.png
Kumho däck.png
 Ford Däck 2024
34.204.169.230