BMW 1 Serie Privatleasing
Kampanjer på privatleasing

Privatleasing Kampanjer

Här hittar du alla våra aktuella privatleasingkampanjer. Kör en helt ny bil, utan lån och kontantinsats. Med hjälp av filter kan du sortera mellan varumärken och olika kampanjer.

Privatleasing

Om du är ute efter ett bra erbjudande på privatleasing kan du få hjälp av oss på Holmgrens Bil. Vi har arbetat länge med att leasa bilar och kan erbjuda privatleasing av bilar från flera märken. En av våra säljare kan hjälpa dig att komma fram till vilken som är den bästa bilen att leasa för dig.

Privatleasingskampanj

Genom att utnyttja en bra privatleasing kampanj kan du förenkla allt som har med bilen att göra. Privatleasing av bilar blir allt mer populärt bland privatpersoner och vi på Holmgrens Bil berättar gärna mer om varför detta är en lösning som allt fler går över till. Vi siktar på att erbjuda den bästa privatleasingen 2022, oavsett om du är intresserad av leasing av en sportbil eller om du vill leasa en billig bil.

Sälj din bil till oss - kostnadsfri värdering

Värdera din bil

Går du i tankar om att sälja din bil? Hos oss är du välkommen att värdera din bil innan försäljning. 

Värdera din bil
HOLMGRENSDEALEN

När du köper en bil av oss!

  1. Serviceavtal - Vi tar hand om din bil
  2. Finansiering - Vi anpassar en finansiering till dig
  3. Vinterhjul - Vi byter/tvättar/förvarar dina hjul
Läs mer

Söker du en billig bil att leasa eller en premiumbil?

Många som intresserar sig för leasing av småbil vill i första hand att den ska vara billig. För andra är privatleasing en chans att köra en bil de annars inte hade haft råd med. Vi har leasingbilar i alla prisklasser. 

Vill du privatleasa en elhybrid eller ett annat fordon med speciella egenskaper? Vi kan tillmötesgå även väldigt specifika önskemål när det gäller privatleasing. Du kan leasa bil med automatlåda eller en manuell. Oavsett om du är ute efter den billigaste bilen att privatleasa eller om du vill privatleasa en stor SUV från en premiumtillverkare så har vi något för dig. Att leasa en Ford eller BMW är mycket populärt, men vi har många märken att välja bland.

Även du som är intresserad av leasing av en sportbil är välkommen att höra av dig till oss på Holmgrens Bil. När du sett vad vi kan erbjuda kan du ta en provtur innan vi berättar mer om vårt upplägg vid privatleasing.

Vilken typ av leasingbil är du ute efter?

Idag har du som är intresserad av en leasingbil privat ett stort urval av modeller att välja mellan här på Holmgrens Bil. Du kan privatleasa en SUV, eller välja leasing av en småbil. Oberoende av vilka behov du har kan du få hjälp av vår kunniga personal att hitta den bästa bilen att privatleasa. Att välja leasingbil handlar om samma saker som att välja vilken bil du ska köpa. Valet bör utgå från dina behov. En skillnad är att många som utnyttjar en kampanj om privatleasing har råd att köra en mer påkostad eller nyare bil. Det är ytterligare en fördel med privatleasing.

Att ha en leasingbil privat är flexibelt

Att leasa bil privat är praktiskt och ger dig en möjlighet att köra en fin bil utan att du behöver bekymra dig om dess restvärde. Du kan välja hur lång du vill att avtalstiden ska vara, och leasa en bil i två eller tre år. Sedan lämnar du tillbaka bilen och kan välja att fortsätta med privatleasing av en fabriksny bil. Att man alltid kör en ny bil är för många en av fördelarna med privatleasing. Du slipper också besväret med ägarbyte eftersom du inte behöver sälja bilen. För många som är intresserade av bilar är detta ett sätt att skaffa sig erfarenhet av flera fina bilar på ganska kort tid.

44.201.94.72