Bästa kund, här kan du läsa vad vi gör mot Covid-19 på våra anläggningar.

nissan kampanjer
Kampanjer

Nissan Privatleasing

Privatleasa din Nissan-bil, slipp lån och insats. Leasa din nya bil i 36 månader och betala en fast avgift varje månad. Sjävklart ingår service och assistansförsäkring. Smidigt, tryggt och enkelt!

 

Kampanjer på Nissan privatleasing

Här hittar du alla våra aktuella privatleasing kampanjer.

Jag är intresserad av att privatleasa en Nissan

Vilken modell är du intresserad av?
Nissan Micra
Nissan LEAF
Nissan Qashqai
Hur vill du bli kontaktad?
Jag vill bli uppringd
Jag vill få återkoppling via e-post
Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar mina personuppgifter

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Nissan privatleasing

Nissan privatleasing är ett smidigt val när du vill skaffa bil. Du slipper ta ansvar för mycket av det du annars måste hålla koll på när du köper ett fordon. Vi på Holmgrens Bil kan erbjuda Nissan leasing privat. Vi är MRF-anslutna och helt inriktade på att du ska kunna göra en trygg affär med bra vägledning, på dina villkor. Ta gärna kontakt med en av våra säljare om du vill veta mer om vårt upplägg eller boka in en tid för provkörning av en Nissan. Är du intresserad av leasing av en Nissan elbil så har vi möjlighet att ordna det också.

Vi rekommenderar Nissan leasing

Japanska Nissan är ett bilmärke som är känt för att göra pålitliga och hållbara bilar. År efter år rankar de mycket högt i förhållande till jämförbara bilar när det gäller dessa egenskaper. Nissan privatleasing är både tryggt och ekonomiskt fördelaktigt. Det gäller inte minst om du utnyttjar en Nissan privatleasing kampanj här på Holmgrens Bil. Då ingår sådant du annars hade fått betala extra för i månadskostnaden. Det är både smidigt och prisvärt.