Releasing

Leasa begagnad bil - Releasing

Privatleasa en nästan ny BMW, Ford, Hyundai eller MINI från 12 månader genom Releasing. Ett tryggt och smidigt sätt att leasa begagnad bil en kortare period. 

Privatleasa begagnad bil

Relesing är ett nytt koncept som innebär att du kan leasa en begagnad BMW, Ford, Hyundai eller MINI exklusivt hos oss på Holmgrens Bil. Bilarna är noggrant kontrollerade av våra experter innan vi lägger ut dem för releasing - så att du kan vara trygg med att releasa en bil av oss.

Är du ute efter en korttidsleasing? Kolla in våra releasingbilar i lager.

 

 

Fördelar med privatleasing av en begagnad bil 

  • Problemfritt ägande - när leasingperioden är slut lämnas bilen tillbaka till oss
  • Serviceavtal ingår
  • 0 kr insats
  • 1.000 mil/år ingår
  • Från 12 månaders leasingperiod

*Den beräknade månadskostnaden för begagnad privatleasing är preliminär och kan påverkas av flera faktorer, till exempel ränteutveckling. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. 12 månader gäller endast MINI och BMW. Se villkor för respektive lagerbil och kontakta din närmsta anläggning för att se vad som gäller för specifika bilar.

leasa bil 12 månader
Långtidshyra

Vill du hyra bil under en längre period?

Väntar du på att din nya bil ska levereras? Kanske behöver du bara använda bil vissa perioder under året? Då har vi en perfekt lösning för dig till en fast månadskostnad. Drivmedlet är det enda du betalar för utöver månadskostnaden. Allt annat ingår i priset.

Se erbjudande
44.192.79.149