Vi erbjuder begagnade däck med garanti

När du väljer att köpa begagnade däck hos oss på Holmgrens Bil kan du vara trygg i att våra experter har kontrollerat kvalitén. Hos oss får du garanti på köpet och slipper riskera att få en uppsättning däck som är ojämnt slitna eller har ett så dåligt mönsterdjup att de inte är säkra.

Begagnade däck för alla fordon

Oavsett om du behöver begagnade däck på 14 tum eller en annan storlek har du stora möjligheter att hitta vad du letar efter i vårt sortiment. Vi har begagnade dubbdäck, friktionsdäck och sommardäck för de flesta fordon. Vi säljer begagnade däck från de ledande tillverkarna i världen och har ofta kända modeller som legat i topp i oberoende tester.

Satsa på billiga begagnade däck

Att välja billiga begagnade däck ger dig möjlighet att byta däck lite oftare. När det gäller säkerhet kan det vara ett bättre alternativ än att köra lite för länge på dyra däck du köpt nya. Det är bekvämt att göra en däckaffär hos oss på Holmgrens Bil. Vi har däckhotell i anslutning till våra servicestationer där du kan lämna däcken du byter från, till nästa gång du behöver dem. Vi erbjuder också väldigt bra priser på snabba däckbyten.

35.172.223.251