Köp begagnade däck hos våra däckverkstäder eller online

Du som kund har möjligheten att köpa begagnade däck både online och i våra fysiska däckverkstäder. Våra däckexperter hjälper dig gärna att hitta de bästa begagnade däcken som passar din bil och dina behov. Oavsett om du föredrar att handla online eller i butik, är våra begagnade däck alltid noga kontrollerade för kvalitet och säkerhet. Våra däckexperter har kontrollerat kvalitén på begagnade däcken och du slipper att få en uppsättning begagnade däck som är ojämnt slitna eller har ett dåligt mönsterdjup.

Begagnade däck online

Att köpa begagnade däck är ett smart sätt att spara lite pengar. Nu kan du enkelt hitta begagnade däck online som passar din bil genom att fylla i ditt registreringsnummer ovan. Vi har begagnade dubbdäck, friktionsdäck och sommardäck för de flesta fordon. Vi säljer begagnade däck från de ledande tillverkarna i världen och har ofta kända modeller som legat i topp i oberoende tester.

Varumärken på begagnade däck


Begagnade däck - Vad kostar ett begagnat däck

Priset på ett begagnat däck kan variera beroende på flera faktorer, inklusive storlek, tillverkare och skick. Genom att köpa begagnade däck kan du förvänta dig ett lägre pris jämfört med nya däck. Priset på begagnade däck kan vara så lågt som hälften av priset för nya, vilket gör det till ett ekonomiskt fördelaktigt val. 

Satsa på prisvärda begagnade däck

Att investera i prisvärda och ofta billiga begagnade däck är ett klokt beslut. Det ger dig möjlighet att spara pengar utan att kompromissa med din säkerhet på vägen. Våra begagnade däck är noggrant utvalda och inspekterade för att säkerställa kvalitet och prestanda. Så varför inte överväga att köpa begagnade däck? Kontakta våra däckverkstäder vid frågor om våra begagnade däck. 

Hur många år kan man ha begagnade däck?

Hållbarheten och livslängden för begagnade däck varierar beroende på deras tidigare användning och skick. Generellt sett bör begagnade däck vara i gott skick om de är under 5 år gamla. Eftersom begagnade däck har tidigare använts är det viktigt att noggrant inspektera de begagnde däcken, vilket våra däckexperter gör åt dig.

Begagnade däck för alla bilar

Vi erbjuder ett brett utbud av begagnade däck som passar alla bilmärken och modeller. Oavsett om du kör en kompakt bil, en SUV eller en sportbil, har vi begagnade däck i olika storlekar, dimensioner och mönster för att matcha dina specifika behov. Vårt mål är att ge dig tillgång till högkvalitativa begagnade däck som uppfyller och överträffar dina förväntningar.

Köpa begagnade däck på Holmgrens Bil

Det är bekvämt att köpa begagnade däck hos oss på Holmgrens Bil. Vi har allt för dina däck och hjul, allt från däckhotell, däckbyte, hjulinställning och montering.

byta sommardäck, Däckbyte & Hjulskifte, byta däck, byta hjul, byta vinterdäck
Däckverkstad | Däckbyte

Vi hjälper dig byta till sommardäck!

Slipp att skifta hjulen själv, våra däckverkstäder hjälper gärna dig att byta till sommardäcken!  

Boka tid här
Köpa vinterdäck, vinterdäck 2023
Var ute i god tid

Vi har sommardäck till dig!

Köp sommardäck hos vår däckverkstad. Vid köp av fyra kompletta sommarhjul bjuder vi på en säsong förvaring.

Köp sommardäck

Vad betyder däckmärkningen?

 

Däck-dimensioner.png

 

Varför ska du köpa däck på Holmgrens Bil?

Hos oss på Holmgrens Bil finner du alltid ett brett sortiment av kompletta hjul, däck och fälgar för att du ska kunna hitta något som passar just din bil. Vi har erbjuder  både begagnade däck och nya däck samt original BMW däck, Ford däck, Hyundai däck, MG däck, MINI däck och Nissan däck. Kvalitetsdäck från de största tillverkarna, köpa sommardäck och vinterdäck smidigt och enkelt online i vår däckshop. Om du behöver köpa dubbdäck eller friktionsdäck har vi ett stort utbud däck som är anpassade för vårt nordiska klimat.

Varmt välkommen att köpa däck hos oss på Holmgrens Bil! 

Däckhotell ingår när du köper kompletta däck

Gäller både vid köp av kompletta nya och begagnade däck.

Begagnade hjul alltid med god kvalitet

Vi är noga med din säkerhet och säljer alltid hjul som är kontrollerade av våra däckexperter.

Vi tar hand om dina gamla däck

Du behöver bara lämna bilen hos oss så byter vi till nya fräscha däck och tar hand om dina gamla däck.

VÅRA DÄCK VARUMÄRKEN

Goodyear.png
Kumho däck.png
Begagnade Däck 2024
3.234.244.181