Vi erbjuder begagnade däck med garanti

När du väljer att köpa begagnade däck hos oss på Holmgrens Bil kan du vara trygg i att våra experter har kontrollerat kvalitén. Hos oss får du garanti på köpet och slipper riskera att få en uppsättning däck som är ojämnt slitna eller har ett så dåligt mönsterdjup att de inte är säkra.

Begagnade däck för alla fordon

Oavsett om du behöver begagnade däck på 16 tum eller en annan storlek har du stora möjligheter att hitta vad du letar efter i vårt sortiment. Vi har begagnade dubbdäck, friktionsdäck och sommardäck för de flesta fordon. Vi säljer begagnade däck från de ledande tillverkarna i världen och har ofta kända modeller som legat i topp i oberoende tester ex. Goodyear däck och Kumho däck.

Satsa på billiga begagnade däck

Att välja billiga begagnade däck ger dig möjlighet att byta däck lite oftare. När det gäller säkerhet kan det vara ett bättre alternativ än att köra lite för länge på dyra alternativ när du köpt nya däck. Det är bekvämt att göra en däckaffär hos oss på Holmgrens Bil. Vi har däckhotell i anslutning till våra servicestationer där du kan lämna däcken du byter från, till nästa gång du behöver dem. Vi erbjuder också väldigt bra priser på snabba däckbyten.

byta sommardäck, Däckbyte & Hjulskifte, byta däck, byta hjul, byta vinterdäck
Däckverkstad

Vi hjälper dig byta däck!

Slipp skifta hjul själv, våra däckverkstäder hjälper gärna dig!  

Boka tid för att byta däck
Köpa vinterdäck, vinterdäck 2023
Var ute i god tid

Vi har vinterdäck till dig!

Vid köp av fyra hjul hos oss bjuder vi på en säsong däckhotell inkl. hjulskifte*

Köpa vinterdäck

 

 

Varför ska du köpa däck på Holmgrens Bil?

Hos oss på Holmgrens Bil finner du alltid ett brett sortiment av kompletta hjul, däck och fälgar för att du ska kunna hitta något som passar just din bil. Vi har erbjuder  både begagnade och nya däck samt original däck till BMW, Ford, Hyundai, MG, MINI och Nissan. Kvalitetsdäck från de största tillverkarna, köpa sommardäck och köpa vinterdäck smidigt och enkelt online i vår däckshop. Om du behöver köpa dubbdäck eller köpa friktionsdäck har vi ett stort utbud däck som är anpassade för vårt nordiska klimat.

Varmt välkommen att köpa däck hos oss på Holmgrens Bil! 

Däckhotell ingår när du köper kompletta hjul

Gäller både vid köp av nya och begagnade hjul.

Begagnade hjul alltid med god kvalitet

Vi är noga med din säkerhet och säljer alltid hjul som är kontrollerade av våra däckexperter.

Vi tar hand om dina gamla däck

Du behöver bara lämna bilen hos oss så byter vi till nya fräscha däck och tar hand om dina gamla däck.

VÅRA DÄCK VARUMÄRKEN

Goodyear.png
Kumho däck.png
Begagnade Däck 2023
3.233.219.103