Gör en bra affär och köp begagnade året runt-däck

Vi erbjuder bra pris på begagnade året runt-däck. Det är bekvämt att inte behöva vara tvungen att byta däck två gånger om året. Särskilt du som kan låta bilen stå de dagar då det är ishalka på vägarna vinner mycket i fråga om bekvämlighet på att välja året runt-däck.

Vi kan ta hand om allt kring däckköp och däckbyte

Du kan köpa begagnade året runt-däck och få dem bytta hos oss på Holmgrens Bil medan du väntar. Vi kan sälja dina befintliga däck eller förvara dem på vårt däckhotell tills du har användning för dem igen. Begagnade året runt-däck har olika pris beroende på tillverkare och kvalitet. Hos oss får du alltid mycket för dina pengar, vilken prisklass du än väljer.

Kör säkert med begagnade året runt-däck

Vi säljer begagnade året runt-däck som vår egen erfarna personal har kontrollerat. När du gör ett miljömedvetet val och köper begagnade året runt-däck hos oss på Holmgrens Bil så får du garanti. Att välja begagnade året runt-däck behöver inte vara att kompromissa med säkerheten, så länge du byter dem i tid. Tänk på att mönsterdjupet måste vara minst 3 mm när det är vinterväglag.

35.172.223.251