Köp vinterdäck 2023 på Holmgrens Bil

Hos oss hittar du vinterdäck 2023 i premiumkvalitet till bra pris. Den största fördelen med att köpa tidigare årsmodeller av däck är det nedsatta priset. Våra vinterdäck är vältestade och håller ofta samma höga säkerhetsnivå som vinterdäck. Vi vill att våra kunder ska känna sig säkra när de är ute och kör på vägarna. Därför har vi valt att enbart sälja välkända märken som får bra betyg i oberoende tester. Det är viktigt att köra på däck av god kvalitet som inte är för slitna. På så sätt minskar du risken för olyckor. Hög gummikvalitet gör att dina vinterdäck från 2023 kommer att hålla i många säsonger framöver. 

Vi har vinterdäck 2023 i alla dimensioner

Våra vinterdäck 2023 kommer i flera dimensioner, där vinterdäck 16 tum, vinterdäck 17 tum och vinterdäck 18 tum hör till de vanligaste. Vi har även vinterdäck till husbil och vinterdäck till husvagn för dig som gillar att vintercampa. Känn dig trygg på vägen genom att köra på de bästa vinterdäcken 2023.

Hitta rätt vinterdäck 2023 till din bilmodell

Genom att använda sökfunktionen här på vår hemsida kan du snabbt och enkelt få reda på vilka vinterdäck 2023 som passar just din bil. Däcken listas efter dimension, tillverkare, modell och prisklass. Vi är noga med din säkerhet och säljer därför endast vinterdäck som är kontrollerade av våra däckexperter.

Friktionsdäck är ett miljövänligt val

Friktionsdäck eller dubbfria däck passar utmärkt i vårt nordiska klimat med ständigt växlande väglag. Våra vinterdäck har djupa mönster som med hjälp av smart design pressar undan vatten, slask och snö. Flera tester av vinterdäck 2023 visar att friktionsdäck håller samma nivå som dubbade däck när det kommer till säkerhet. Dessa däck passar utmärkt för dig som ofta kör på bar asfalt, då det inte finns dubbar som nöter på vägbanan. Det är även därför dubbfria däck ofta ses som det mest miljövänliga valet. Vinterdäck med aktiva blockspår innebär att du har bra kontroll över bilen när du behöver väja vid fara. Du kan även köpa vinterdäck tillverkade av lågtemperatursanpassade material. De passar dig som ofta kör på halt väglag. Bra kontakt ger ökat grepp som i sin tur kortar ner bromssträckan. I slutändan är det just korta bromssträckor som är det viktigaste i valet av vinterdäck.

Dubbdäck har kort bromssträcka på is

Söker du efter dubbdäck av hög kvalitet? Hos oss på Holmgrens Bil hittar du ett brett utbud av billiga vinterdäck för alla fordonstyper. Vi har även begagnade dubbdäck för dig som letar efter detta. Dubbdäck passar utmärkt för dig som ofta kör på hala väglag eller is. Våra vinterdäck har effektiva dubbar som biter tag i isen och minskar bromssträckan markant. De bästa vinterdäcken står sig mycket väl jämfört med topptestade vinterdäck 2023. Med moderna nya vinterdäck kan du minska både bränsleförbrukningen och ljudnivån. Njut av en komfortabel resa med våra billiga vinterdäck 2023.

Vi hjälper dig att byta vinterdäck

När du valt nya vinterdäck hjälper vi dig med däckbyte i en av våra verkstäder, vi kan också förvara dina däck i våra däckhotell till nästa säsong. Här har du även möjlighet att byta in dina tidigare däck, förutsatt att de fortfarande är i gott skick. Om däcken är för slitna så tar vi självklart hand om dem, så slipper du tänka på vart de ska ta vägen. 

byta sommardäck, Däckbyte & Hjulskifte, byta däck, byta hjul, byta vinterdäck
Däckverkstad

Vi hjälper dig byta däck!

Slipp skifta hjul själv, våra däckverkstäder hjälper gärna dig!  

Boka tid för att byta däck
Köpa vinterdäck, vinterdäck 2023
Var ute i god tid

Vi har vinterdäck till dig!

Vid köp av fyra hjul hos oss bjuder vi på en säsong däckhotell inkl. hjulskifte*

Köpa vinterdäck

 

 

Varför ska du köpa däck på Holmgrens Bil?

Hos oss på Holmgrens Bil finner du alltid ett brett sortiment av kompletta hjul, däck och fälgar för att du ska kunna hitta något som passar just din bil. Vi har erbjuder  både begagnade och nya däck samt original däck till BMW, Ford, Hyundai, MG, MINI och Nissan. Kvalitetsdäck från de största tillverkarna, köpa sommardäck och köpa vinterdäck smidigt och enkelt online i vår däckshop. Om du behöver köpa dubbdäck eller köpa friktionsdäck har vi ett stort utbud däck som är anpassade för vårt nordiska klimat.

Varmt välkommen att köpa däck hos oss på Holmgrens Bil! 

Däckhotell ingår när du köper kompletta hjul

Gäller både vid köp av nya och begagnade hjul.

Begagnade hjul alltid med god kvalitet

Vi är noga med din säkerhet och säljer alltid hjul som är kontrollerade av våra däckexperter.

Vi tar hand om dina gamla däck

Du behöver bara lämna bilen hos oss så byter vi till nya fräscha däck och tar hand om dina gamla däck.

VÅRA DÄCK VARUMÄRKEN

Goodyear.png
Kumho däck.png
 Vinterdäck 2023
3.237.16.173