Köp vinterdäck 2021 på Holmgrens Bil

Hos oss hittar du vinterdäck 2021 i premiumkvalitet till bra pris. Den största fördelen med att köpa tidigare årsmodeller av däck är det nedsatta priset. Våra vinterdäck 2021 är vältestade och håller ofta samma höga säkerhetsnivå som vinterdäck 2022.Vi vill att våra kunder ska känna sig säkra när de är ute och kör på vägarna. Därför har vi valt att enbart sälja välkända märken som får bra betyg i oberoende tester. Det är viktigt att köra på däck av god kvalitet som inte är för slitna. På så sätt minskar du risken för olyckor. Hög gummikvalitet gör att dina vinterdäck från 2021 kommer att hålla i många säsonger framöver. 

Vi har vinterdäck 2021 i alla dimensioner

Våra vinterdäck 2021 kommer i flera dimensioner, där vinterdäck 16 tum, vinterdäck 17 tum och vinterdäck 18 tum hör till de vanligaste. Vi har även vinterdäck till husbil och vinterdäck till husvagn för dig som gillar att vintercampa. Känn dig trygg på vägen genom att köra på de bästa vinterdäcken 2021.

Hitta rätt vinterdäck 2021 till din bilmodell

Genom att använda sökfunktionen här på vår hemsida kan du snabbt och enkelt få reda på vilka vinterdäck 2021 som passar just din bil. Däcken listas efter dimension, tillverkare, modell och prisklass. Vi är noga med din säkerhet och säljer därför endast vinterdäck som är kontrollerade av våra däckexperter.

Friktionsdäck är ett miljövänligt val

Friktionsdäck eller dubbfria däck passar utmärkt i vårt nordiska klimat med ständigt växlande väglag. Våra vinterdäck 2021 har djupa mönster som med hjälp av smart design pressar undan vatten, slask och snö. Flera tester av vinterdäck 2021 visar att friktionsdäck håller samma nivå som dubbade däck när det kommer till säkerhet. Dessa däck passar utmärkt för dig som ofta kör på bar asfalt, då det inte finns dubbar som nöter på vägbanan. Det är även därför dubbfria däck ofta ses som det mest miljövänliga valet.Vinterdäck 2021 med aktiva blockspår innebär att du har bra kontroll över bilen när du behöver väja vid fara. Du kan även köpa vinterdäck tillverkade av lågtemperatursanpassade material. De passar dig som ofta kör på halt väglag. Bra kontakt ger ökat grepp som i sin tur kortar ner bromssträckan. I slutändan är det just korta bromssträckor som är det viktigaste i valet av vinterdäck.

Dubbdäck har kort bromssträcka på is

Söker du efter dubbdäck av hög kvalitet? Hos oss på Holmgrens Bil hittar du ett brett utbud av billiga vinterdäck för alla fordonstyper. Dubbdäck passar utmärkt för dig som ofta kör på hala väglag eller is. Våra vinterdäck 2021 har effektiva dubbar som biter tag i isen och minskar bromssträckan markant. De bästa vinterdäcken 2021 står sig mycket väl jämfört med topptestade vinterdäck 2022. Med moderna vinterdäck kan du minska både bränsleförbrukningen och ljudnivån. Njut av en komfortabel resa med våra billiga vinterdäck 2021.

Vi hjälper dig att byta vinterdäck

När du valt nya vinterdäck hjälper vi dig med bytet i en av våra verkstäder. Här har du även möjlighet att byta in dina tidigare däck, förutsatt att de fortfarande är i gott skick. Om däcken är för slitna så tar vi självklart hand om dem, så slipper du tänka på vart de ska ta vägen. 

18.207.157.152