Köp Nissan vinterhjul som passar din bil

Vi har Nissan vinterhjul utvecklade av några av världens främsta däcktillverkare. Genom att välja däck anpassade till just din bilmodell kan du känna dig trygg oavsett väglag. Nissan vinterdäck kommer med en rad olika mönster. Väljer du att köpa ett komplett hjul finns flera moderna fälgar att välja mellan. Vid köp av hjul bjuder vi dessutom på hela första säsongen i vårt däckhotell.

Hitta rätt Nissan vinterdäck till din bil

Det finns många val att göra när det är dags att köpa nya vinterdäck till din Nissan. Utbudet är stort och det kan vara svårt att veta vilken storlek och tillverkare som passar bäst. Genom att använda vår sökfunktion kan du enkelt jämföra olika däck här på vår hemsida. Om du skriver in din bilmodell eller ditt registreringsnummer kommer alla Nissan vinterdäck att vara anpassade efter just din Nissan. Hos oss kan du köpa hjul som passar både din bil och din körstil.

Byt till vinterhjul hos oss på Holmgrens Bil

Om du väljer att köpa nya Nissan vinterhjul hos oss kan vi hjälpa till med monteringen. Om dina gamla däck fortfarande har bra mönsterdjup och är i gott skick har du möjlighet att byta in dem. Vi tar även hand om däck som gjort sin sista säsong på vägarna. 

44.200.30.73