Köp Nissan vinterdäck som passar din bil

Vi har Nissan vinterdäck utvecklade av några av världens främsta däcktillverkare. Genom att välja nya däck anpassade till just din bilmodell kan du känna dig trygg oavsett väglag. Nissan vinterdäck kommer med en rad olika mönster. Väljer du att köpa ett komplett hjul finns flera moderna fälgar att välja mellan. Vid köp av nya hjul bjuder vi dessutom på hela första säsongen i vårt däckhotell så du kan förvara dina sommardäck på bästa sätt till nästa säsong.

Hitta rätt Nissan vinterdäck till din bil

Det finns många val att göra när det är dags att köpa nya vinterdäck till din Nissan. Utbudet är stort och det kan vara svårt att veta vilken storlek och tillverkare som passar bäst. Genom att använda vår sökfunktion kan du enkelt jämföra olika däck här på vår hemsida. Om du skriver in din bilmodell eller ditt registreringsnummer kommer alla Nissan vinterdäck att vara anpassade efter just din Nissan. Hos oss kan du köpa hjul som passar både din bil och din körstil.

Byt till vinterhjul hos oss på Holmgrens Bil

Om du väljer att köpa nya Nissan vinterhjul hos oss kan vi hjälpa till med monteringen. Om dina gamla däck fortfarande har bra mönsterdjup och är i gott skick har du möjlighet att byta in dem. Vi tar även hand om däck som gjort sin sista säsong på vägarna. 

byta sommardäck, Däckbyte & Hjulskifte, byta däck, byta hjul, byta vinterdäck
Däckverkstad

Vi hjälper dig byta däck!

Slipp skifta hjul själv, våra däckverkstäder hjälper gärna dig!  

Däckbyte - Boka tid här
Köpa vinterdäck, vinterdäck 2023
Var ute i god tid

Vi har vinterdäck till dig

Vid köp av fyra hjul hos oss bjuder vi på en säsong förvaring! 

Vinterdäck

Vad betyder däckmärkningen?

 

Däck-dimensioner.png

 

Varför ska du köpa däck på Holmgrens Bil?

Hos oss på Holmgrens Bil finner du alltid ett brett sortiment av kompletta hjul, däck och fälgar för att du ska kunna hitta något som passar just din bil. Vi har erbjuder  både begagnade däck och nya däck samt original BMW däck, Ford däck, Hyundai däck, MG däck, MINI däck och Nissan däck. Kvalitetsdäck från de största tillverkarna, köpa sommardäck och vinterdäck smidigt och enkelt online i vår däckshop. Om du behöver köpa dubbdäck eller friktionsdäck har vi ett stort utbud däck som är anpassade för vårt nordiska klimat.

Varmt välkommen att köpa däck hos oss på Holmgrens Bil! 

Däckhotell ingår när du köper kompletta däck

Gäller både vid köp av kompletta nya och begagnade däck.

Begagnade hjul alltid med god kvalitet

Vi är noga med din säkerhet och säljer alltid hjul som är kontrollerade av våra däckexperter.

Vi tar hand om dina gamla däck

Du behöver bara lämna bilen hos oss så byter vi till nya fräscha däck och tar hand om dina gamla däck.

VÅRA DÄCK VARUMÄRKEN

Goodyear.png
Kumho däck.png
 Nissan Vinterdäck 2023
3.238.180.174