Kör säkrare med nya Hyundai vinterhjul

Med nya Hyundai vinterhjul kör du säkrare och med högre komfort än med hjul som börjar bli slitna. Oavsett om du vill ha hyundai vinterhjul med vinterdäck eller friktionsdäck har vi vad du letar efter. Genomför gärna däckbyte i en av våra verkstäder med däckhotell för dina gamla hjul.

Beställ Hyundai vinterdäck med rätt dimensioner

Med sökmotorn i vår butik online kan du lista de Hyundai vinterhjul vi har inne som har rätt dimensioner för din bil. Du kan också använda olika sökkriterier som hjälper dig att snabbt hitta matchande däck och fälgar som motsvarar dina förväntningar. Hyundai vinterhjul kan ha olika egenskaper beroende på bland annat fälgarnas vikt och vilken gummiblandning som själva däcken består av. Även greppmönstret har stor betydelse för däckens egenskaper.

Bra hjul i flera prisklasser

Michelin, Hankook och Pirelli är exempel på högt ansedda tillverkare som gör Hyundai vinterhjul i samarbete med biltillverkarens egna ingenjörer. Du hittar också prisvärda Hyundai vinterhjul i det lägre prissegmentet. Om du verkligen vill ha Hyundai vinterdäck som presterar över sin prislapp ska du satsa på begagnade hjul hos oss. De är kvalitetsgranskade och du får garanti på köpet, precis som när du köper nya Hyundai vinterhjul.

byta sommardäck, Däckbyte & Hjulskifte, byta däck, byta hjul, byta vinterdäck
Däckverkstad

Vi hjälper dig byta däck!

Slipp skifta hjul själv, våra däckverkstäder hjälper gärna dig!  

Däckbyte - Boka tid här
Köpa vinterdäck, vinterdäck 2023
Var ute i god tid

Vi har vinterdäck till dig

Vid köp av fyra hjul hos oss bjuder vi på en säsong förvaring! 

Vinterdäck

Vad betyder däckmärkningen?

 

Däck-dimensioner.png

 

Varför ska du köpa däck på Holmgrens Bil?

Hos oss på Holmgrens Bil finner du alltid ett brett sortiment av kompletta hjul, däck och fälgar för att du ska kunna hitta något som passar just din bil. Vi har erbjuder  både begagnade däck och nya däck samt original BMW däck, Ford däck, Hyundai däck, MG däck, MINI däck och Nissan däck. Kvalitetsdäck från de största tillverkarna, köpa sommardäck och vinterdäck smidigt och enkelt online i vår däckshop. Om du behöver köpa dubbdäck eller friktionsdäck har vi ett stort utbud däck som är anpassade för vårt nordiska klimat.

Varmt välkommen att köpa däck hos oss på Holmgrens Bil! 

Däckhotell ingår när du köper kompletta däck

Gäller både vid köp av kompletta nya och begagnade däck.

Begagnade hjul alltid med god kvalitet

Vi är noga med din säkerhet och säljer alltid hjul som är kontrollerade av våra däckexperter.

Vi tar hand om dina gamla däck

Du behöver bara lämna bilen hos oss så byter vi till nya fräscha däck och tar hand om dina gamla däck.

VÅRA DÄCK VARUMÄRKEN

Goodyear.png
Kumho däck.png
 Hyundai Vinterdäck 2023
44.212.96.86