Goodyear vinterdäck finns med och utan dubbar

Välj mellan flertalet dubbade eller dubbfria alternativ när du köper Goodyear vinterdäck. Däcken är utvecklade för att klara av vårt nordiska klimat med ständigt växlande vägförhållanden. ActiveGrip Technology tillsammans med lågtemperatursanpassade material gör Goodyear vinterdäck säkra även vid extrem halka.

Kortare bromssträcka med Goodyear vinterdäck

Många väljer att köra på dubbfria Goodyear vinterdäck. De är ofta tystare och ger ökad komfort då de är tillverkade av en mjukare gummiblandning. De aktiva blockspåren du hittar på flera av Goodyears vinterdäck förbättrar överföring av sidkraften vid manövrering och ökar väghållningsförmågan. Denna teknologi ger även utmärkt bromssträcka på is.

Goodyear vinterdäck kommer även med avancerad dubbteknik som minskar vägslitage. Dubbarna sitter stenhårt i däcket och har en vass utformning för optimalt is-grepp. Komforten är utmärkt då dubbarna kommer med dubbkuddar. Dessa absorberar ljudet när dubben möter vägbanan, och på så sätt reduceras bullernivån. 

Vi hjälper dig att byta till Goodyear vinterdäck

Om du väljer att köpa kompletta Goodyear vinterdäck hos oss på Holmgrens Bil så bjuder vi på däckhotell hela första säsongen. Vi utför däckbyten på plats och tar självklart hand om dina gamla däck efter att bytet är klart om du vill. 

35.172.223.251