Goodyear sommardäck håller alltid hög kvalitet

Goodyear sommardäck rankar alltid högt i däcktester – tack vare hög kvalitet och goda egenskaper. Den långa livslängden gör att du kan köra på dessa premiumdäck i flera säsonger. Tillverkarens sortiment är stort men här på Holmgrens Bil är det enkelt att hitta rätt Goodyear sommardäck. Skriv in ditt registreringsnummer eller bilmodell så listas bara däck som passar din bil.

Känn dig säker på vägarna med Goodyear sommardäck

Med en välutvecklad kontaktyta har Goodyear sommardäck en perfekt balans mellan våtgrepp och rullmotstånd. Detta gör inte bara att du kan känna dig säker vid vått väglag, det låga rullmotståndet minskar dessutom utsläppen av koldioxid och sänker bränsleförbrukningen. 

Goodyear utvecklar ständigt ny teknologi som ökar både stabiliteten och väghållningen när nödsituationer uppstår. Med “Wet Braking Technology” kan du snabbt få stopp på bilen när det regnar. Bromssträckan är alltid viktig när det kommer till val av nya däck och här briljerar Goodyear sommardäck.

På Holmgrens Bil kan du även köpa Goodyear vinterdäck!

Byt till Goodyear sommardäck idag

Om du köper Goodyear sommardäck hos oss på Holmgrens Bil genomför vi även däckbyte och ser vi till att dina nya däck sitter säkert på din bil innan du lämnar vår verkstad. Vi utför arbetet på plats och tar självklart hand om dina gamla däck efter bytet. Om du vill köpa sommardäck, vinterdäck, kompletta hjul så bjuder vi på däckhotell hela första säsongen.

byta sommardäck, Däckbyte & Hjulskifte, byta däck, byta hjul, byta vinterdäck
Däckverkstad

Vi hjälper dig byta däck!

Slipp skifta hjul själv, våra däckverkstäder hjälper gärna dig!  

Däckbyte - Boka tid här
Köpa vinterdäck, vinterdäck 2023
Var ute i god tid

Vi har vinterdäck till dig

Vid köp av fyra hjul hos oss bjuder vi på en säsong förvaring! 

Vinterdäck

Vad betyder däckmärkningen?

 

Däck-dimensioner.png

 

Varför ska du köpa däck på Holmgrens Bil?

Hos oss på Holmgrens Bil finner du alltid ett brett sortiment av kompletta hjul, däck och fälgar för att du ska kunna hitta något som passar just din bil. Vi har erbjuder  både begagnade däck och nya däck samt original BMW däck, Ford däck, Hyundai däck, MG däck, MINI däck och Nissan däck. Kvalitetsdäck från de största tillverkarna, köpa sommardäck och vinterdäck smidigt och enkelt online i vår däckshop. Om du behöver köpa dubbdäck eller friktionsdäck har vi ett stort utbud däck som är anpassade för vårt nordiska klimat.

Varmt välkommen att köpa däck hos oss på Holmgrens Bil! 

Däckhotell ingår när du köper kompletta däck

Gäller både vid köp av kompletta nya och begagnade däck.

Begagnade hjul alltid med god kvalitet

Vi är noga med din säkerhet och säljer alltid hjul som är kontrollerade av våra däckexperter.

Vi tar hand om dina gamla däck

Du behöver bara lämna bilen hos oss så byter vi till nya fräscha däck och tar hand om dina gamla däck.

VÅRA DÄCK VARUMÄRKEN

Goodyear.png
Kumho däck.png
 Goodyear Sommardäck 2023
3.238.180.174