Goodyear sommardäck håller alltid hög kvalitet

Goodyear sommardäck rankar alltid högt i däcktester – tack vare hög kvalitet och goda egenskaper. Den långa livslängden gör att du kan köra på dessa premiumdäck i flera säsonger. Tillverkarens sortiment är stort men här på Holmgrens Bil är det enkelt att hitta rätt Goodyear sommardäck. Skriv in ditt registreringsnummer eller bilmodell så listas bara däck som passar din bil.

Känn dig säker på vägarna med Goodyear sommardäck

Med en välutvecklad kontaktyta har Goodyear sommardäck en perfekt balans mellan våtgrepp och rullmotstånd. Detta gör inte bara att du kan känna dig säker vid vått väglag, det låga rullmotståndet minskar dessutom utsläppen av koldioxid och sänker bränsleförbrukningen. 

Goodyear utvecklar ständigt ny teknologi som ökar både stabiliteten och väghållningen när nödsituationer uppstår. Med “Wet Braking Technology” kan du snabbt få stopp på bilen när det regnar. Bromssträckan är alltid viktig när det kommer till val av däck och här briljerar Goodyear sommardäck.

Byt till Goodyear sommardäck idag

Om du köper Goodyear sommardäck hos oss på Holmgrens Bil ser vi till att dina nya däck sitter säkert på din bil innan du lämnar vår verkstad. Vi utför arbetet på plats och tar självklart hand om dina gamla däck efter bytet. Om du köper kompletta hjul så bjuder vi på däckhotell hela första säsongen.

18.207.157.152