Holmgrens Bil AB – 60 år i bilbranschen

 

Välkommen till oss på Holmgrens Bil!

Vi finns här för dig genom hela ditt liv med bilen!

På Holmgrens Bil strävar vi efter att det ska vara så enkelt som möjligt att köpa och äga bil. Vi hjälper dig att hitta din nya bil och vill att det ska bli många fina mil tillsammans på vägarna. Hos oss kan du få hjälp med allt från service, däck till glasreperationer av våra specialister. Vi värnar om ditt liv med din bil.
Holmgrens Bil är idag ett av Sveriges största bilhandelsföretag och vi finns på 13 orter i Sverige. Vi säljer 6 varumärken: BMW, MINI, Hyundai, Nissan, Ford och MG och har en auktoriserad verkstad för alla våra egna märken. På Holmgrens Bil jobbar vi alltid med våra kärnvärden; Glädje, Respekt, Ansvar & Sparsamhet. Genom engagerade medarbetare och en branschledande service bygger vi långsiktiga relationer tillsammans med våra kunder. Vårat varumärkeslöfte är Vi bryr oss, och det är den upplevelse varje kund alltid har rätt att förvänta sig hos oss.

Om oss

År 1960 startade Sonny Holmgren en firma för bilförsäljning i en liten lokal i Jönköping. Det började med begagnade bilar men ganska snart blev det även nybilsförsäljning och serviceverkstad. Sedan dess har bolaget vuxit över åren och är idag ett av Sveriges största bilhandelsföretag. Vi finns idag i Blekinge, Småland, Östergötland, Närke, Södermanland, Västra Götaland och representerar flera olika varumärken.

Holmgrens Bil är ett helägt dotterbolag till Holmgren Group.

Vårt varumärkeslöfte - Vi bryr oss

Det är den upplevelse varje kund alltid har rätt att förvänta sig. Löftet ska både omfatta sanningens ögonblick; den förväntade upplevelsen före, under och efter kontakten med Holmgrens Bil.   

 

Våra kärnvärden 

  • Glädje

  • Respekt

  • Ansvar

  • Sparsamhet

 

Vår vision

Ledande i Sverige inom personlig mobilitet. 

 

Vår Affärsidé

Vi erbjuder service, bilar, fritidsfordon och mobilitetstjänster. Genom engagerade medarbetare och branschledande service bygger vi långsiktiga relationer med våra kunder.

Hållbarhetsrapporter

Rapporten beskriver verksamhetens påverkan, styrning och åtaganden inom områdena mänskliga rättigheter, arbetsrätt, miljö och antikorruption.

Ladda ner rapporten för 2021 (15,7 Mb)   

 

 

Kontakta oss

DINA UPPGIFTER

Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar min personuppgifter.

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

44.192.79.149