Holmgrens Bil AB – över 60år i bilbranschen

 

Välkommen till oss på Holmgrens Bil!

Vi finns här för dig genom hela ditt liv med bilen

På Holmgrens Bil strävar vi efter att det ska vara så enkelt och bekymmersfritt som möjligt att köpa och äga bil. Vi hjälper dig att hitta din nästa bil och vill att du ska få njuta av många fina mil tillsammans på vägarna. 

Om oss

År 1960 startade Sonny Holmgren en firma för bilförsäljning i en liten lokal i Jönköping. Det började med begagnade bilar men ganska snart blev det även nybilsförsäljning och serviceverkstad. Holmgrens Bil är nu inne på tredje generationen och är idag ett av Sveriges största bilhandelsföretag och har närvaro på 13 orter med totalt 15 anläggningar. Vi finns representerade i Blekinge, Småland, Östergötland, Närke, Södermanland och Västra Götaland.

Holmgrens Bil är återförsäljare för 6 olika bilvarumärken: BMW, MINI, Hyundai, Nissan, Ford och MG. Dessutom har vi auktoriserade verkstäder som tar hand om allt från service och glasreparationer till däckbyten utförda av våra specialister. Med vårt breda utbud och vår långa erfarenhet strävar vi efter att möta våra kunders behov och önskemål, oavsett om det handlar om att köpa en ny bil eller få den befintliga bilen vårdad på bästa sätt. Vi värnar helt enkelt om ditt liv tillsammans med bilen.

Holmgrens Bil är ett helägt dotterbolag till Holmgren Group.

Vårt varumärkeslöfte - Vi bryr oss

Vi tar oss tid att lyssna, förstå och erbjuda de bästa lösningarna för varje individuell situation. Vi bryr oss om våra kunder och det är den upplevelse varje kund alltid har rätt att förvänta sig. Vårt löfte omfattar varje steg i kundresan, från att ge rådgivning vid bilköp till att erbjuda förstklassig service i våra verkstäder.

 

Våra kärnvärden 

På Holmgrens Bil jobbar vi alltid med våra kärnvärden i allt vi gör:

  • Glädje

  • Respekt

  • Ansvar

  • Sparsamhet

 

Vår vision

Ledande i Sverige inom personlig mobilitet. 

 

Vår affärsidé

Vi erbjuder service, bilar, fritidsfordon och mobilitetstjänster. Genom engagerade medarbetare och branschledande service bygger vi långsiktiga relationer med våra kunder.

Hållbarhetsrapporter

Rapporten beskriver verksamhetens påverkan, styrning och åtaganden inom områdena mänskliga rättigheter, arbetsrätt, miljö och antikorruption.

Finns det en plats för hållbarhet inom bilbranschen? Somliga tänker kanske att dessa två ord inte ryms i samma mening. Andra tänker genast på omställningen till elbilar och hos vissa väcks kanske en undran hur miljövänliga dagens bilverkstäder är. Men svaret är ja, hållbarhet har en given plats även i vår bransch!

-Benny Holmgren

Ladda ner rapporten för 2022 (15,7 Mb)   

 

 

Kontakta oss

DINA UPPGIFTER

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas
Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar min personuppgifter.

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

3.234.244.181