Öppet hus med Ford

Var med och fira att Ford flyttar in hos oss på Holmgrens Bil!

Missa inte chansen att uppleva Ford hos oss för första gången! Ni är välkomna på Öppet hus för hela familjen. Under dagen kommer det att bjudas på fantastiska erbjudanden, aktiviteter, kaffe och tårta.

 

Vi växer med Ford!

Vi säljer både Ford personbilar och transportbilar. Som auktoriserad Ford verkstad hjälper våra specialtekniker dig att utföra service och reparationer som säkerställer att alla garantier och serviceprogram uppfylls. Vi finns här för dig genom hela ditt liv med bilen!

ford-öppet-hus-3.jpg
Fira med oss!

 

Namnlöst-3.jpg
Nu har Ford flyttat in.

 

Tävla med oss!

Provkör en Ford och vinn ett äventyrspaket för hela familjen hos Isaberg Mountain Resort. Ett äventyrsberg som passar alla åldrar, från äventyrslekplats till hinderbana. Boka din provkörning redan idag!

I äventyrspaketet ingår det en övernattning för fyra personer i en stuga samt aktiviteter i form av rodel, äventyrsgolf och hinderbana.

Tävlingen avslutas dagen efter varje respektive Öppet hus på Holmgrens Bil Nyköping, Norrköping, Linköping, Vetlanda, Vimmerby och Växjö. Vinnaren kontaktas på mail. Missa inte din chans att vinna!

 

Testa den unika rodelbanan
Äventyr bland trädtopparna
Utmana dig själv i hinderbanan
MTB-leder för alla nivåer

 

 

 

Vi kör Öppet hus i samarbete med Isaberg Mountain Resort och Ford

logo-isaberg-ford.png

 

Ford Service
Ford Service

Ingen kan Ford bättre än vi.

Våra auktoriserade Fordverkstäder arbetar uteslutande
med originaldelar. Utöver det har vi rätt utrustning och diagnosverktyg, den senaste programvaran och fri vägassistans som ingår vid varje service.

Boka nu

Liknande artiklar Alla artiklar

Nu finns Nissan hos oss på Holmgrens Bil Örebro

Upptäck Nissan för första gången hos oss. Vi säljer både personbilar och transportbilar samt är din auktoriserade Nissan verkstad. Vi finns här för dig och hjälper dig med din Nissan. Som auktorise...
Event
Nyhet

Jubileumsvecka med Ford

Våra anläggningar Norrköping, Linköping, Vetlanda, Vimmerby och Växjö firar 1 år tillsammans med Ford den 16-22 oktober. Varmt välkommen! Ta chansen att vinna en weekendbil och ett lyxigt spapaket ...
Nyhet
Event

Öppet hus - MG lanserar Sveriges kanske mest prisvärda elbil

MG har lanserat Sveriges kanske mest prisvärda elbil och det firar vi med öppet hus! På våra anläggnignar har du chans att vinna två biljetter till Allsvenskan, Superettan eller Stockholm Horse Wee...
Event
Nyhet
3.238.180.174