Öppet hus med Ford

Var med och fira att Ford flyttar in hos oss på Holmgrens Bil!

Missa inte chansen att uppleva Ford hos oss för första gången! Ni är välkomna på Öppet hus för hela familjen. Under dagen kommer det att bjudas på fantastiska erbjudanden, aktiviteter och något att äta.

 

Vi växer med Ford!

Vi säljer både Ford personbilar och transportbilar. Som auktoriserad Ford verkstad hjälper våra specialtekniker dig att utföra service och reparationer som säkerställer att alla garantier och serviceprogram uppfylls. Vi finns här för dig genom hela ditt liv med bilen!

ford-öppet-hus-3.jpg
Fira med oss!

 

Namnlöst-3.jpg
Nu har Ford flyttat in.

 

Tävla med oss!

Provkör en Ford och vinn ett äventyrspaket för hela familjen hos Isaberg Mountain Resort. Ett äventyrsberg som passar alla åldrar, från äventyrslekplats till hinderbana. Boka din provkörning redan idag!

I äventyrspaketet ingår det en övernattning för fyra personer i en stuga samt aktiviteter i form av rodel, äventyrsgolf och hinderbana.

Tävlingen avslutas dagen efter varje respektive Öppet hus på Holmgrens Bil Nyköping, Norrköping, Linköping, Vetlanda, Vimmerby och Växjö. Vinnaren kontaktas på mail. Missa inte din chans att vinna!

 

Testa den unika rodelbanan
Äventyr bland trädtopparna
Utmana dig själv i hinderbanan
MTB-leder för alla nivåer

 

 

 

Vi kör Öppet hus i samarbete med Isaberg Mountain Resort och Ford

logo-isaberg-ford.png

 

Ford Service
Ford Service

Ingen kan Ford bättre än vi.

Våra auktoriserade Fordverkstäder arbetar uteslutande
med originaldelar. Utöver det har vi rätt utrustning och diagnosverktyg, den senaste programvaran och fri vägassistans som ingår vid varje service.

Boka nu

Liknande artiklar Alla artiklar

Fira 5 år med oss i Växjö

Fira med oss att Holmgrens Bil Växjö fyller 5 år, årets stora födelsedagsfest! Ni är varmt välkomna på Öppet hus för hela familjen. Under dagen kommer det att bjudas på fantastiska erbjudanden, akt...
Event
Nyhet

Företagsevent med Ford

Letar du efter en ny transportbil? Missa inte chansen att uppleva Ford hos oss för första gången när vi växer med Ford! Du och din kollega är välkomna på vårt Företagsevent med Ford . Under eventet...
Event
Nyhet

Öppet hus i Nässjö

Samma adress med ny interiör Vi har renoverat vår anläggning och det vill vi fira tillsammans med er. Den 30 maj till 2 juni har vi öppet hus och träffar gärna er hos oss. Tveka inte att kontakta o...
Event
Nyhet
44.192.26.60