Vi säljer endast kontrollerade begagnade hjul

Vi är stolta över att erbjuda enbart säkra och pålitliga begagnade hjul som är noga kontrollerade av våra däckexperter. Vårt utbud har noggrant granskats och kontrollerats för att säkerställa att de uppfyller höga säkerhetsstandarder. När du handlar hos oss kan du vara trygg med dina begagnade hjulköp.

Skillnaden på begagnade däck och begagnade hjul?

Det är viktigt att förstå skillnaden mellan begagnade däck och begagnade hjul. Begagnade hjul inkluderar både däck och fälgar, vilket gör dem till ett begagnat komplett hjul men också till ett praktiskt alternativ. 

Vem köper begagnade hjul?

Fler och fler bilägare överväger att investera i begagnade hjul som ett ekonomiskt och mer miljömedvetet val. Men vem är det egentligen som köper begagnade hjul? Vem som helst som letar efter ett praktiskt och mer ekonomiskt alternativ för att upprätthålla och förbättra sin bil kan vara intresserad av att köpa begagnade hjul.

Hur gamla kan begagnade hjul vara?

Hållbarheten av begagnade hjul kan variera, men det är viktigt att förstå hur åldern kan påverka deras prestanda och säkerhet. Våra begagnade hjul har genomgått noggranna kontroller för att säkerställa att de är i gott skick och kan användas säkert. 

Begagnade hjul köp online

För den som vill göra en smart affär är det enkelt att hitta begagnade hjul online, fyll i ditt registreringsnummer ovan för att se vårt utbud. Alternativt kontakta din närmaste Holmgrens Bil däckverkstad. Genom att köpa begagnade hjul online kan du spara pengar och samtidigt få högkvalitativa hjul till förmånliga priser.

Köpa begagnade hjul hos våra däckverkstäder

För den som söker efter begagnade hjul av hög kvalitet och pålitlighet är våra däckverkstäder det ultimata resmålet. Här kan du lita på våra erfarna däckexperter för att hitta de bästa begagnade hjulen som passar din bil, dina behov, budget och dina specifika körförhållanden. Hos våra däckverkstäder erbjuds du expertis och personlig service som gör ditt val av begagnade hjul enkelt och bekvämt.

Begagnade hjul - Våra däckexperter hjälper dig välja rätt för din bil

Att välja rätt begagnade hjul är avgörande för din bilens prestanda och säkerhet. Våra däckexperter är dedikerade till att hjälpa dig att göra det bästa valet. De tar hänsyn till faktorer som däckstorlek, fälgtyp och ditt körmönster för att säkerställa att de begagnade hjulen du väljer är perfekta för din bil. 

Begagnade hjul pris

Priset på begagnade hjul kan variera beroende på flera faktorer, inklusive däckens och fälgarnas skick, märke och ålder. Vi strävar alltid efter att erbjuda dig ett prisvärt alternativ för din bil. Oavsett din budget kan du hitta begagnade hjul hos oss som passar dina behov.

Hos Holmgrens Bil kan du köpa både sommardäck och vinterdäck, förvara sen dina hjul säkert på våra däckhotell. Skulle du behöva en hjulinställning, däckmontering eller balansering erbjuder våra däckverkstäder även detta - en enkel komplett däckaffär.

byta sommardäck, Däckbyte & Hjulskifte, byta däck, byta hjul, byta vinterdäck
Däckverkstad | Däckbyte

Vi hjälper dig byta till sommardäck!

Slipp att skifta hjulen själv, våra däckverkstäder hjälper gärna dig att byta till sommardäcken!  

Boka tid här
Köpa vinterdäck, vinterdäck 2023
Var ute i god tid

Vi har sommardäck till dig!

Köp sommardäck hos vår däckverkstad. Vid köp av fyra kompletta sommarhjul bjuder vi på en säsong förvaring.

Köp sommardäck

Vad betyder däckmärkningen?

 

Däck-dimensioner.png

 

Varför ska du köpa däck på Holmgrens Bil?

Hos oss på Holmgrens Bil finner du alltid ett brett sortiment av kompletta hjul, däck och fälgar för att du ska kunna hitta något som passar just din bil. Vi har erbjuder  både begagnade däck och nya däck samt original BMW däck, Ford däck, Hyundai däck, MG däck, MINI däck och Nissan däck. Kvalitetsdäck från de största tillverkarna, köpa sommardäck och vinterdäck smidigt och enkelt online i vår däckshop. Om du behöver köpa dubbdäck eller friktionsdäck har vi ett stort utbud däck som är anpassade för vårt nordiska klimat.

Varmt välkommen att köpa däck hos oss på Holmgrens Bil! 

Däckhotell ingår när du köper kompletta däck

Gäller både vid köp av kompletta nya och begagnade däck.

Begagnade hjul alltid med god kvalitet

Vi är noga med din säkerhet och säljer alltid hjul som är kontrollerade av våra däckexperter.

Vi tar hand om dina gamla däck

Du behöver bara lämna bilen hos oss så byter vi till nya fräscha däck och tar hand om dina gamla däck.

VÅRA DÄCK VARUMÄRKEN

Goodyear.png
Kumho däck.png
Begagnade Hjul 2024
3.238.174.191