Köp begagnade hjul hos Holmgrens Bil

För dig som är medveten om hållbarhet och klimat och därför undviker att köpa nytt har vi på Holmgrens Bil begagnade hjul. Och förutom att vara klimatsmart så är återbrukat dessutom vänligt för din plånbok.

Begagnade kompletta hjul med kvalitet

Alla begagnade hjul som vi på Holmgrens Bil har till försäljning är kontrollerade och godkända av våra däckexperter. För oss är din säkerhet viktigast och därför är vi oerhört noga med att kvaliteten på våra begagnade hjul är hög. 

För oss spelar det ingen roll om du väljer att köpa nytt eller begagnat. Därför bjuder vi på gratis däckhotell hela den första säsongen oavsett om du köper nya eller begagnade kompletta hjul.

Byt in dina hjul när du köper nya

När du köper begagnade hjul hos oss kan du samtidigt passa på och byta in dina gamla hjul. Självklart under förutsättning att de fortfarande är i ett bra skick. Vi på Holmgrens Bil tar hand om dig hela vägen. I vår verkstad byter vi hjulen och ser till att de nya sitter perfekt. På så vis kan du köra ut från vår verkstad i trygg förvissning om att du har de bästa däcken för dig.

3.238.204.167