Bästa kund, här kan du läsa vad vi gör mot Covid-19 på våra anläggningar.

Holmgrens Bilglas

Byt vindruta

Boka snabbt och smidigt hos oss.

Boka nu

KAMPANJ

Just nu bjuder vi på nya Original Torkarblad vid rutbyte, till ett värde upp till 995 kr!*

Boka här

* Erbjudandet gäller t.o.m. 30 november, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller endast för våra egna varumärken och bokning innan 30 november.

Få hjälp med att byta vindruta

I ett första läge försöker vi alltid reparera en skadad bilruta men ibland går den inte att rädda, då får vi byta ut hela rutan vilket höjer säkerheten för dig på vägarna. Vindrutan är en viktig del av bilens bärande konstruktion, en sprucken vindruta innebär en försämrad trafiksäkerhet.

Boka en tid redan idag så hjälper vi dig snabbt och enkelt med din vindruta!

 

 

Så här går det till

  • Boka en tid som passar dig
  • Lämna in din bil på morgonen på den bokade dagen.
  • Vi hjälper dig att fylla i en skadeanmälan till ditt försäkringsbolag när du lämnar in bilen, resten löser vi med ditt försäkringsbolag. Eventuell bonus på antal skadefria år kommer inte att påverkas. Innefattar din försäkring glasskada betalar du endast självrisken som varierar beroende på vilket försäkringsbolag du har.
  • Allt fler bilmodeller har en kamera eller sensor i vindrutan som stödjer olika komfort- eller säkerhetssystem. Om systemet kräver en kalibrering i samband med ett vindrutebyte, enligt tillverkarens anvisningar, utförs detta alltid av våra utbildade tekniker.

Tips! Tänk på att nya torkarblad förbättrar din sikt, därför rekommenderar vi att du byter dem i samband med ett vindrutebyte.

Vi är auktoriserad glasverkstad och jobbar bara med original vindrutor för våra varumärken

Kontakta Holmgrens Bilglas