Vi hjälper dig välja rätt kompletta hjul för din bil

När det kommer till att välja de rätta hjulen för din bil, är våra däckexperter här för att erbjuda sin specialiserade expertis. De kan vägleda dig genom processen och se till att du får hjul som passar din bilmodell och dina specifika körförhållanden. Med vår hjälp kan du vara säker på att du gör det mest lämpliga valet för din bil.

Kompletta hjul - fälg och däck

Kompletta hjul är den ultimata lösningen för att enkelt uppgradera eller byta ut dina nuvarande hjul. Kompletta hjul inkluderar både fälgar och däck som är optimerade för din bilmodell. Denna praktiska lösning ger dig kvalitativa hjul som är designade för att passa din bil perfekt.

Köpa kompletta hjul online

Du kan enkelt hitta kompletta hjul online. Online finner du ett brett utbud av kompletta hjul och alternativ för olika bilmodeller och stilar. Du kan enkelt utforska och jämföra alternativen för att hitta de hjul som passar dina preferenser och behov.

Köpa kompletta hjul hos våra däckverkstäder

För dem som föredrar personlig service och professionell rådgivning är våra fysiska däckverkstäder det bästa valet. Våra däckexperter står redo att hjälpa dig att hitta de rätta kompletta hjulen för din bil. Du kan få rådgivning om storlek, däcktyp och fälgdesign för att säkerställa att du gör det mest passande valet.

Vad kostar kompletta hjul?

Priset på kompletta hjul kan variera beroende på flera faktorer, inklusive storlek, märke och modell. Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser på våra kompletta hjul för att ge dig en prisvärd lösning. Oavsett din budget kan du hitta kompletta hjul hos oss som passar dina behov.

Letar du efter billiga hjul med bra prestanda?

Hjul är avgörande för din bils prestanda och säkerhet. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda alternativ som passar din budget och ger samtidigt utmärkt kvalitet. Oavsett om du behöver legerade hjul för en sportig look eller stålfälgar för vinterdäck, har vi alternativ som kan förbättra din körupplevelse. Så om du vill ha billiga hjul med bra prestanda så har hjulen du behöver för att höja din bils prestanda.

Ditt val av kompletta bilhjul betyder mycket

Valet av rätt kompletta hjul är av stor betydelse för din bil. Det påverkar inte bara utseendet på din bil utan också dess prestanda och säkerhet på vägarna. Med våra kvalitativa hjul och professionell rådgivning kan du vara säker på att ditt val av kompletta hjul kommer att göra en positiv skillnad för din bil.

Hjul med rätt egenskaper - Hur du väljer rätt

För att uppnå bästa möjliga prestanda är det viktigt att välja kompletta hjul med de rätta egenskaperna. Våra kompletta hjul är utvalda och optimerade för att matcha din bilmodell och dess specifika krav. Du kan vara trygg med att våra kompletta hjul uppfyller höga kvalitetsstandarder.

Kompletta hjul - En komplett däckaffär

Vi på Holmgrens Bil erbjuder inte bara kvalitativa kompletta hjul utan även expertis, rådgivning och service som du kan lita på. Hos oss kan du köpa både sommardäck och vinterdäck, förvara sen dina hjul säkert på våra däckhotell. Skulle du behöva en hjulinställning, däckmontering eller balansering erbjuder våra däckverkstäder även detta - en enkel komplett däckaffär.

Hur ofta ska man byta hjul?

Du bestämmer själv hur länge du kör på dina hjul, mönsterdjupet på hjulen får däremot inte understiga miniminivån enligt lagen. När det gäller hjul till personbilar är det 1,6 mm som gäller för sommardäck och 3 mm för vinterdäck. Det är en bra idé att göra ett hjulskifte av dina hjul innan de är för slitna. Greppet i hjulen försämras nämligen tidigare än så. Premiumdäck håller i regel längre än de billigaste däcken och kan vara ett ekonomiskt val i längden.

byta sommardäck, Däckbyte & Hjulskifte, byta däck, byta hjul, byta vinterdäck
Däckverkstad | Däckbyte

Vi hjälper dig byta till sommardäck!

Slipp att skifta hjulen själv, våra däckverkstäder hjälper gärna dig att byta till sommardäcken!  

Boka tid här
Köpa vinterdäck, vinterdäck 2023
Var ute i god tid

Vi har sommardäck till dig!

Köp sommardäck hos vår däckverkstad. Vid köp av fyra kompletta sommarhjul bjuder vi på en säsong förvaring.

Köp sommardäck

Vad betyder däckmärkningen?

 

Däck-dimensioner.png

 

Varför ska du köpa däck på Holmgrens Bil?

Hos oss på Holmgrens Bil finner du alltid ett brett sortiment av kompletta hjul, däck och fälgar för att du ska kunna hitta något som passar just din bil. Vi har erbjuder  både begagnade däck och nya däck samt original BMW däck, Ford däck, Hyundai däck, MG däck, MINI däck och Nissan däck. Kvalitetsdäck från de största tillverkarna, köpa sommardäck och vinterdäck smidigt och enkelt online i vår däckshop. Om du behöver köpa dubbdäck eller friktionsdäck har vi ett stort utbud däck som är anpassade för vårt nordiska klimat.

Varmt välkommen att köpa däck hos oss på Holmgrens Bil! 

Däckhotell ingår när du köper kompletta däck

Gäller både vid köp av kompletta nya och begagnade däck.

Begagnade hjul alltid med god kvalitet

Vi är noga med din säkerhet och säljer alltid hjul som är kontrollerade av våra däckexperter.

Vi tar hand om dina gamla däck

Du behöver bara lämna bilen hos oss så byter vi till nya fräscha däck och tar hand om dina gamla däck.

VÅRA DÄCK VARUMÄRKEN

Goodyear.png
Kumho däck.png
 Hjul 2024
44.197.231.211