Förbättra körupplevelsen med nya Mini hjul

Att byta till nya Mini hjul, och att välja dem utifrån de egenskaper du uppskattar, kan ge stort lyft. Du kör inte bara säkrare med nya hjul utan det ger även en bättre körupplevelse. Vi har nya och begagnade Mini hjul från ledande tillverkare i flera prisklasser. Allt för att du ska kunna hitta hjulen du letar efter till din Mini.

Hitta rätt hjul direkt

Hjul presterar olika i olika sammanhang och med våra sökfilter hittar du snabbt Mini hjul som är bra på det som är viktigt för just dig. Det kan handla om att du vill ha sommardäck med lågt rullmotstånd, vinterdäck med bra mönsterdjup eller friktionsdäck med bra grepp på is.

Vi byter Mini hjul medan du väntar

Vi kan skicka dina nya Mini hjul hem till dig men också hjälpa till med däckbyte och hjulskifte i en av våra däckbutiker. Då får du dem perfekt balanserade. Om du inte vill ta med dig de Mini hjul du byter från kan vi förvara dem åt dig i våra däckhotell tills nästa gång du har behov av dem. Det är inte bara praktisk att ha däck på däckhotell istället för hemma, utan det kan också vara ett sätt att förlänga däckens livslängd. Hos oss är förhållandena perfekta för gummit i däcken då det är känsligt för yttre påverkan.

byta sommardäck, Däckbyte & Hjulskifte, byta däck, byta hjul, byta vinterdäck
Däckverkstad

Vi hjälper dig byta däck!

Slipp skifta hjul själv, våra däckverkstäder hjälper gärna dig!  

Däckbyte - Boka tid här
Köpa vinterdäck, vinterdäck 2023
Var ute i god tid

Vi har vinterdäck till dig

Vid köp av fyra hjul hos oss bjuder vi på en säsong förvaring! 

Vinterdäck

Vad betyder däckmärkningen?

 

Däck-dimensioner.png

 

Varför ska du köpa däck på Holmgrens Bil?

Hos oss på Holmgrens Bil finner du alltid ett brett sortiment av kompletta hjul, däck och fälgar för att du ska kunna hitta något som passar just din bil. Vi har erbjuder  både begagnade däck och nya däck samt original BMW däck, Ford däck, Hyundai däck, MG däck, MINI däck och Nissan däck. Kvalitetsdäck från de största tillverkarna, köpa sommardäck och vinterdäck smidigt och enkelt online i vår däckshop. Om du behöver köpa dubbdäck eller friktionsdäck har vi ett stort utbud däck som är anpassade för vårt nordiska klimat.

Varmt välkommen att köpa däck hos oss på Holmgrens Bil! 

Däckhotell ingår när du köper kompletta däck

Gäller både vid köp av kompletta nya och begagnade däck.

Begagnade hjul alltid med god kvalitet

Vi är noga med din säkerhet och säljer alltid hjul som är kontrollerade av våra däckexperter.

Vi tar hand om dina gamla däck

Du behöver bara lämna bilen hos oss så byter vi till nya fräscha däck och tar hand om dina gamla däck.

VÅRA DÄCK VARUMÄRKEN

Goodyear.png
Kumho däck.png
 MINI Hjul 2023
3.238.180.174