Förbättra körupplevelsen med nya Mini hjul

Att byta till nya Mini hjul, och att välja dem utifrån de egenskaper du uppskattar, kan ge stort lyft. Du kör inte bara säkrare med nya hjul utan det ger även en bättre körupplevelse. Vi har nya och begagnade Mini hjul från ledande tillverkare i flera prisklasser. Allt för att du ska kunna hitta hjulen du letar efter till din Mini.

Hitta rätt hjul direkt

Hjul presterar olika i olika sammanhang och med våra sökfilter hittar du snabbt Mini hjul som är bra på det som är viktigt för just dig. Det kan handla om att du vill ha sommardäck med lågt rullmotstånd eller friktionsdäck med bra grepp på is.

Vi byter Mini hjul medan du väntar

Vi kan skicka dina nya Mini hjul hem till dig men också byta dem åt dig i en av våra däckbutiker. Då får du dem perfekt balanserade. Om du inte vill ta med dig de Mini hjul du byter från kan vi förvara dem åt dig tills nästa gång du har behov av dem. Det är inte bara praktisk att ha däck på däckhotell istället för hemma, utan det kan också vara ett sätt att förlänga däckens livslängd. Hos oss är förhållandena perfekta för gummit i däcken då det är känsligt för yttre påverkan.

3.236.225.157