Vi har ett brett utbud av Nissan hjul

Vi säljer Nissan hjul från flera av de främsta tillverkarna i världen. Du hittar matchade däck och fälgar i premiumklass men också högpresterande hjul i lägre prissegment. Vår tanke är att alla ska kunna hitta passande Nissan hjul hos oss.

Kör säkrare med nya Nissan hjul

Med nya Nissan hjul kan du öka säkerheten och få en bättre körupplevelse. Hur djupt greppmönster du har spelar stor roll, men Nissan hjul kan även ha många andra egenskaper som just du värdesätter. Att hitta de sommardäck, vinterdäck och fälgar du vill ha är enkelt tack vare vår sökmotor, om du beställer hjulen i onlinebutiken. Det gäller vanligt förekommande däckdimensioner såväl som mer speciella däck. Du är även välkommen in i en av våra butiker för att köpa nya Nissan hjul.

Byt till Nissan hjul och få dem perfekt balanserade

Om du har möjlighet att byta till Nissan hjul på en av våra däckbutiker kan du lämna kvar dina gamla däck hos oss till nästa gång du behöver dem. På våra däckhotell har vi rätt förhållanden för att gummit inte ska försämras på grund av till exempel ojämna temperaturförhållanden. Vi kan köpa dina gamla hjul och sälja begagnade Nissan hjul till dig, ifall du vill göra en trygg och bra affär. Du får garanti även på begagnade Nissan hjul.

byta sommardäck, Däckbyte & Hjulskifte, byta däck, byta hjul, byta vinterdäck
Däckverkstad

Vi hjälper dig byta däck!

Slipp skifta hjul själv, våra däckverkstäder hjälper gärna dig!  

Däckbyte - Boka tid här
Köpa vinterdäck, vinterdäck 2023
Var ute i god tid

Vi har vinterdäck till dig

Vid köp av fyra hjul hos oss bjuder vi på en säsong förvaring! 

Vinterdäck

Vad betyder däckmärkningen?

 

Däck-dimensioner.png

 

Varför ska du köpa däck på Holmgrens Bil?

Hos oss på Holmgrens Bil finner du alltid ett brett sortiment av kompletta hjul, däck och fälgar för att du ska kunna hitta något som passar just din bil. Vi har erbjuder  både begagnade däck och nya däck samt original BMW däck, Ford däck, Hyundai däck, MG däck, MINI däck och Nissan däck. Kvalitetsdäck från de största tillverkarna, köpa sommardäck och vinterdäck smidigt och enkelt online i vår däckshop. Om du behöver köpa dubbdäck eller friktionsdäck har vi ett stort utbud däck som är anpassade för vårt nordiska klimat.

Varmt välkommen att köpa däck hos oss på Holmgrens Bil! 

Däckhotell ingår när du köper kompletta däck

Gäller både vid köp av kompletta nya och begagnade däck.

Begagnade hjul alltid med god kvalitet

Vi är noga med din säkerhet och säljer alltid hjul som är kontrollerade av våra däckexperter.

Vi tar hand om dina gamla däck

Du behöver bara lämna bilen hos oss så byter vi till nya fräscha däck och tar hand om dina gamla däck.

VÅRA DÄCK VARUMÄRKEN

Goodyear.png
Kumho däck.png
 Nissan Hjul 2023
3.233.221.90